האם יהיה השלמה ?

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
האם יהיה השלמה ?

שאלה
אני נפרדתי מחברה שלי לפני 3 שבועות לאחר קשר של 12 שנים
כל פעם שאני שומע את השיר ןאף אחת של ריטה אני לא מפסיק לבכות ...
האם אי פעם אני יהיה שלם עם ההחלטה להיפרד ..?

שלום

טבעי להתגעגע לאדם שאהבנו בעבר. טבעי גם להמשיך לאהוב אחרי קשר, גם אם אחד הצדדים הפסיק לאהוב ולהביע עניין. אהבה אמתית נשארת כל החיים. נסה לחשוב על הדברים הטובים שהיו לך בקשר אתה, וגם להמשיך לאהוב את עצמך, את הדברים שאתה עושה ואת חייך.

LightMyWay

New member

בסופו של דבר אחרי תקופה ארוכה של התמודדות אתה תהיה שלם.
לא קל להתמודד עם פרידה, במיוחד כשמדובר בפרידה ממישהי שהיתה לצידך 12 שנים.
בטח היו לך את המניעים שלך להפרד ואם היית שלם איתם באותו רגע כנראה שעשית את הדבר המתאים לך ביותר.
תנסה להתעסק בדברים שלא מזכירים לך אותה. ככל שתעשה זאת כך יהיה יותר קל להשאיר את הזכרונות מאחור.

oneofus

New member
12 שנים?

מה מנע ממכם מחויבות רצינית בצורת O לפני הרבה שנים?

Mate22

New member
....

אם אתה תמשיך לשמוע את השיר הזה של ריטה זה יקח הרבה יותר זמן.
למה נפרדתם באמת?

dinozaur1

New member
רק אני

שומע שירים עצובים כשאני עצוב כחלק מביטוי של העצב?

זה רע בהכרח?

Mate22

New member
זה מאוד תלוי

עצב של פרידה זה משהו שצריך להתמודד איתו כמה שיותר מהר... כדי שלא יקרה מצב של לרצות לחזור ולהתחרט.
עם דברים אחרים זה כן טוב כי אם תמיד תשמור בפנים זה יתפוצץ...

dinozaur1

New member
אולי את צודקת

אני לא כל כך מפריד בין עצב של פרידה לעצב רגיל, לכן מתמודד עם השתיים באותה צורה...

dinozaur1

New member
...

לא ציינת למה נפרדתם, אבל אני מניח שאם החלטת את זה עם כאב כנראה שהייתה סיבה לכך. אני לא יודע אם זה היה נכון, אבל אני חושב שאי אפשר להימנע מהכאב אחרי שזה כבר קרה, ושתיהיה שלם עם ההחלטה שקיבלת, הזמן ירפא את הלב שלך...

בהצלחה...

Mr Blue Sky1

New member
לפי דעתי

רק אתה יכול לענות על השאלה הזו.
אתה יכול בהחלט להתגעגע לדברים מסוימים שהיו בקשר שלכם, שהיה מאוד ארוך לפי מה שאתה מתאר.אבל עדיין, אתה יכול להרגיש שלם עם ההחלטה להיפרד ממנה.
אם אתה לא מרגיש שלם עם עצמך, תוכל לנסות לחזור אליה.ברור לי שאחרי קשר ארוך כמו שהיה לכם זו החלטה לא קלה להיפרד.
אבל אם אתה מרגיש טוב עם ההחלטה שלך, אל תשכח שהפרידה עדיין טרייה ואתה תצטרך לתת לזמן לעשות את שלו.

בהצלחה !

Megie

New member
לא ברור מה קרה

אבל אני מקווה שזה הוחלט מהסיבות הנכונות, רק אחרי שתפנים שזאת החלטה נכונה-תוכל להרגיש שלם.. ברגע שההחלטה חד צדדית, כך ההתמודדות קשה יותר, אבל בסופו של דבר-בשורה התחתונה, אין דבר שהזמן לא מרפא.. גם לב כואב, אז הגיוני שיכאב עכשיו, ויכאב גם בהמשך.. אבל לאט הכאב הזה יתחיל להעלם.
ביניים, תחיה שדרה דינאמית, תנסה להפעיל את עצמך ולהעסיק..תמשיך הלאה עם כמה שזה קשה, הכל בסופו של דבר יהיה בסדר.

Survivor Man

New member
אי פעם? בהחלט.

12 שנה לא הולכות ברגל, מה שאתה מרגיש עכשיו הוא קמצוץ לעומת ההתמודדות שעוד תבוא. יהיה לך קל יותר אם תשלים רציונלית עם הפרידה ותמנע מלהכניס את עצמך לסיטואציות מדכאות או כאלה שמזכירות אותה. הקלישאה שהזמן עושה את שלו הוכחה אינספור פעמים, אין סיבה שהיא לא תעבוד גם עליך.

סבלנות

כן, אבל זה תלוי בך

כשאתה נופל לביצה טובענית - האם אתה מביט אל הביצה, או מביט מחוץ לביצה, למצוא משהו שיוציא אותך משם?
כך גם אחרי פרידה, ההחלטה היא אם להמשיך ולהתבוסס בתוך הביצה הכואבת, או להביט החוצה ולראות מעבר לביצה - ואז לצאת משם.

inessa222

New member
רק אתה יכול לענות על השאלה הזאת...

אם נפרדת אחרי 12 שנים זה אומר שהיה משהו מהותי שהפריע לך בקשר ביניכם.

תחשוב למה עשית את זה...

למעלה