האם ידעתן?

miss depp

New member
האם ידעתן?

שקפטן ברבוסה מופיע יותר מפעם אחת בסרט השני ??? האם הבנתן מי הייתה אותה אישה שבה התאהב דיווי גו'נס???? אז נכון שכמה מכן לא יאמינו לי עכשיו בטח ..אבל....ברבוסה מופיע באמצע הסרט בפעם הרשונה שהצוות נימצא אצל טיה דלמה ג'ק נותן לה את הקוף של ברבוסה כתשלום ,עכשיו למי שיש הזדמנות נוספת לראות את הסרט שתבדוק את זה..הקוף רץ ואז מר גיבס אומר שהיא לא יודעת כמה זמן לקח להם לתפוס אותו ...שימו לב לאן הקוף רץ? הוא רץ לחדר אחורי וחשוך שבו שוכב ברבוסה ! הקוף אשכרה עומד ליד המגפיים השחורות של קפטן ברבוסה!!לא יאומן!! רק אחרי הפעם הרביעית שראיתי את זה בקולנוע קלטתי את זה!! עוד משהו..כאשר ג'ק מפלח מטיה דלמה ..באחד מן המקרים הוא שולה טבעת בצבע זהב בעלת אבן סגולה ! ליד איפה שהייתה מונחת הטבעת מונחת שרשרת שהתליון שלה ניראה בדיוק כמו תיבת הנגינה של דיווי גו'נס רק לדיווי גו'נס יש פרצוף של זכר עם זקן ולטיה אישה בעלת עיניים מלוכסנות ...עכשיו מזה ניתן להסיק שטיה דלמה היא אותה אישה שבה התאהב דיווי גו'נס כי לשניהם יש את תיבת הנגינה..וגם כי היא היחידה שבאמת ידעה לספר את הסיפור כמו שצריך הלא כן?

dark fairy14

New member
מגניב../images/Emo60.gif

זה די הגיוני אם חושבים על זה.. כמה פעמים ראית את הסרט עד שעלית על זה? טיה דלמה נראית באמת כמו מישהי שדיווי ג'ונס יכול להתאהב בה.

StArShInE2

New member
וואו!

חחח עכשיו כשאת אומרת באמת לא הבנתי את הקטע של השרשרת...וגם כשהקוף רץ היה ברור שהיה שם משו אבל המשו לא היה ברור...פשש כנראה שכשרואים את הסרט כל כך הרבה באמת שמים לב לדברים נוספים..!

johnny depp1

New member
../images/Emo13.gif

את זה שהוא רץ לברבוסה הבנתי ישר אחרי שראיתי אותו,וכל הדרך הביתה שיגעתי את השכל לחברה שלי-:"הוא היה שם!! הוא אשכרה היה שם כל הזמן!" חח ואת הדבר השני חברה שלי אמרה לי אחרי שהיא ראתה את הסרט.ואז בפעם השניה שראיתי גילית שזה נכון-אבל זה ממש מגניב לראות שצדקנו:) אבל תודה!

miss depp

New member
חח אני שמחה ..

שעזרתי לך להוכיח שזה נכון! ובקשר לשאלה כמה פעמים ראיתי את הסרט .. אממ..4 פעמים בקולנוע ..אופס.. ו..הורדתי אותו אחרי הפעם הראשונה שראיתי אותו אז..הוא בערך כל יום מוקרן אצלי בחדר כ-3 פעמים.. אני יודעת שזה נישמע רע אבל אני ממש התמכרתי לסרט הזה..אני לא יכולה שנייה בלעדיו .. זה יעבור לי.. אני..מקווה..

nitzan s

New member
../images/Emo2.gif

וואי עכשיו כשאת אומרת את זה זה כזה הגיוניי אני לא שמתי לב לכלום ממה שאמרת כשראיתי ת'סרט אבל זה כזה הגיוני והם בטח הולכים להסביר את זה בשלישי וואי איזה מגנייבבב =]

tali44

New member
דיייי אני אמנם ראיתי את הסרט

פעם אחת אבל אני מתכוונת לראות אותו שוב בקולנוע ואני יעקוב אחרי זה. וזה נשמע מאד הגיוני מה שאת אומרת.....

Oyster Girl

New member
קצת ספויילר,לא?

בכל מקרה,לא בטוחה שזאת דאלמה. וכן,ברור שהקוף הלך לנעליים של ברבוסה.

Burning Witch

New member
נכון! וואי עכשיו הסתכלתי...

והיא גם די מצביעה על עצמה כשמספר על הסיפור, שימו

למעלה