האם ידעתם?

מצב
הנושא נעול.

ביבון

New member
האם ידעתם?

האם ידעתם?
שבשנה הבאה בכיתת המחוננים בפ"ת (כיתה ד') מצויים ילדים מהוד השרון? עד כה לילדי הוד השרון היתה אך מסגרת של יום העשרה בשבוע. לכיתת המחוננים בפ"ת התקבלו ילדים מהאזור כפ"ת, ראש העין וכו'...מעניין מה הביאם לשלוח ילדים מהוד השרון לפ"ת.... אין ספק כי הדבר אף בא "על חשבון" ילדי הסביבה....

ספיר93

New member
זה לא רק מהשנה

האם ידעתם?
שבשנה הבאה בכיתת המחוננים בפ"ת (כיתה ד') מצויים ילדים מהוד השרון? עד כה לילדי הוד השרון היתה אך מסגרת של יום העשרה בשבוע. לכיתת המחוננים בפ"ת התקבלו ילדים מהאזור כפ"ת, ראש העין וכו'...מעניין מה הביאם לשלוח ילדים מהוד השרון לפ"ת.... אין ספק כי הדבר אף בא "על חשבון" ילדי הסביבה....
זה לא רק מהשנה
היי, אני לומדת בכיתת מחוננים בפ"ת (כיתה ז') וגם אצלי בכיתה יש ילדים מהוד השרון זאת לא השנה הראשונה

ביבון

New member
הוד השרון

זה לא רק מהשנה
היי, אני לומדת בכיתת מחוננים בפ"ת (כיתה ז') וגם אצלי בכיתה יש ילדים מהוד השרון זאת לא השנה הראשונה
הוד השרון
מדוע אם כך אין הדבר ידוע בהוד השרון וכולם שם מדברים על כך שאין מסגרת בוקר למחוננים למעט יום ההעשרה? בנוסף, הבנתי שגם בפ"ת יש אפשרות ליום העשרה שבועי, אם כך, למי מציעים יום העשרה שבועי ולמי כיתת מחוננים?

ציפי ג

New member
ילדים דתים בני פ"ת

הוד השרון
מדוע אם כך אין הדבר ידוע בהוד השרון וכולם שם מדברים על כך שאין מסגרת בוקר למחוננים למעט יום ההעשרה? בנוסף, הבנתי שגם בפ"ת יש אפשרות ליום העשרה שבועי, אם כך, למי מציעים יום העשרה שבועי ולמי כיתת מחוננים?
ילדים דתים בני פ"ת
מקבלים רק יום העשרה, למשל.

ציפי ג

New member
אין בכל הארץ בי"ס דתילילדים מחוננים

יש רק ימי העשרה. ויש תיכון בירושלים לבנים בלבד בתנאי פנימיה ובמחירים בשמים. למה? מסיבה שקברניטי החינוך הדתי מאמינים גדולים באינטגרציה.

ספיר93

New member
באמת?

יש רק ימי העשרה. ויש תיכון בירושלים לבנים בלבד בתנאי פנימיה ובמחירים בשמים. למה? מסיבה שקברניטי החינוך הדתי מאמינים גדולים באינטגרציה.
באמת?
שכן שלי שהוא דתי כן קיבל מכתב שהוא התקבל לכיתת מחוננים,הוא לא הלך בגלל שהוא דתי אבל הציעו לו להצטרף.

בדיוק ככה,

באמת?
שכן שלי שהוא דתי כן קיבל מכתב שהוא התקבל לכיתת מחוננים,הוא לא הלך בגלל שהוא דתי אבל הציעו לו להצטרף.
בדיוק ככה,
ילד דתי לא יכול ללמוד כל השבוע בכיתת מחוננים כי הוא צריך ללמוד גם הרבה שעות של לימודי קודש שלא לומדים שם, אז בודאי שמציעים לילדים דתיים להצטרף אבל לא נותנים את התנאים המתאימים לכך.

ציפי ג

New member
בה במידה ילד דתי

בדיוק ככה,
ילד דתי לא יכול ללמוד כל השבוע בכיתת מחוננים כי הוא צריך ללמוד גם הרבה שעות של לימודי קודש שלא לומדים שם, אז בודאי שמציעים לילדים דתיים להצטרף אבל לא נותנים את התנאים המתאימים לכך.
בה במידה ילד דתי
יכול ללמוד סתם בבי"ס ממלכתי גם אם הוא לא מחונן. יש מקומות בארץ שאני פשוט לא מבינה למה אין בהם בי"ס . אני די משוכנעת שבפ"ת יה אפשר בקלות להקים בי"ס על אזורי. אבל נראה לי שבממסד הבעייתי של הממ"ד זה פשוט לא יעבור. וגם התמהיל של כמה לימודי קודש, והפרדה בין בנים לבנות וכד', יצרו בעיות אין סוף.

ביבון

New member
האם הילדים מהוד השרון צורפו כבר ביס

זה לא רק מהשנה
האם הילדים מהוד השרון צורפו כבר ביס

ביבון

New member
מאיזה ערים?

זה לא רק מהשנה
מאיזה ערים?
כיתת המחוננים בפ"ת- לילדים מאילו ערים ניתנת האפשרות להצטרף?

שהייתי בבצפר למחוננים בקרית אונו

האם ידעתם?
שהייתי בבצפר למחוננים בקרית אונו
היו לנו ילדים מאור יהודה, אזור, קרית קריניצי ועוד..

מצב
הנושא נעול.
למעלה