האם ידעתם או אולי...

האם ידעתם או אולי...

אני פיספסתי, אבל רק אתמול נודע לי שעקב לקיחת ריטלין במשך שנים פוסלים כל אפשרות לקבלת "רשיון נהיגה"... האם שמעתם על כך? שבת שלום

היי,מיקי../images/Emo39.gif-לא שמעתי על כך,

את יכולה לפרט מה שמעת והיכן? אנסה בהחלט לבדוק את זה לעומק... שבת שלום

היי חיוך ../images/Emo24.gif

בן-דודה של ילדי הינו ADD, שנים שתה ריטלין בבית הספר, התגייס לצה"ל (קל"ב), הוא נמצא לפני שחרור מהצבא ניגש ללמוד נהיגה ואין מוכנים להגיש אותו בכלל עקב לקיחת ריטלין בעבר... אני פשוט נדהמת... (לצערי לא ממש יכולה לדבר עם האמא כדי לקבל אינפורמציה, זה מה שסיפרו לי הילדים כשחזרו מערב חג אצלם)

../images/Emo46.gifמבטיחה לך לבדוק ולעדכן בהקדם!

מרגיז מאוד! הרי נטילת הריטלין יכולה לעזור לו בנהיגה! לא להפריע. ובכלל- מה הקשר? אעשה גלים קצת ואעדכן!

virlomi

New member
נסי לדבר עם הבן דודה

ישירות - הוא חייל וגדול מספיק לקבל ממך שיחה (אולי תזמיני אותו לשחק עם הילדים שלך) ולהסביר מה בדיוק קרה. אולי תזמיני אותו לפה לחלוק חוויות.

דליה.ד

New member
רשיון וריטלין

בתי נטלה שנים ריטלין ויש לה רשיון כמעט שנה.

אולי נשמע כשאלת קיטבק, אך מאחר

והיא די חוזרת על עצמה, כדאי שנדע אם יש איזו תקנה או מגבלה או... כל דבר אחר שמהווה בעיה בקבלת רישיון נהיגה, לא? נדמה לי שזה מאוד תלוי מה הרופא רושם, אם בכלל בטופס האישור הרפואי. לדעתי תשובתם אם תגיע, תוכל לתת לנו מושג מה התייחסותם. אם קיימת הגבלה כזו, נראה לי שחשוב לדעת עליה ולהגיב במקרה הצורך.

דליה.ד

New member
לא....אבל לא הייתי רוצה טייס עם

הפרעת קשב לא נטופלת בשמיים.....אמא'לה!

סוס אש

New member
יש לכם טעות בנושא הטייסים

ADD לא מטופל יכול להיות מצויין למקצועות שדורשים טיפול במספר רב של קלטים בו זמנית כמו למשל מאות שעונים ונורות בתא הטייס.

חגית35

New member
אין לי ספק שאילו זו היתה בעיה

שמפריעה לתפקיד זה היה נבדק במבחני הטיס וכל ההכנות למקצוע אגב לגבי נהיגה המבדקים מראים שיש יותר מעורבות בתאונות אבל אני בטוחה שחלק מזה לא ניתן להקיש לטייס ובטח שלא קרבי שנתון לכללי משמעת וחוקים צבאיים נושא מעניין אגב לדיון הרי אילו הדבר היה נחשב מסכן חיים או אסור זה היה נשלל במתן הרשיון הלא כן?

למעלה