האם ידוע על...

שביק

New member
שלום רב קצינוס, לצערי כן. ידועים

ומדווחים מקרים של דכאונות, נטיות אובדניות. האם יש קשר ישיר או בעקבות טיפול לא מתאים? אולי. ייתכן מאד והקשר הוא דווקא בתרופות. לעתים זהו מעגל סגור. הדכאון = תרופות = דכאון.

למרבה הצער, כן... שביק, זוכרת../images/Emo201.gif

את השיר הבא אותו שמענו על קברו של בחור מקסים, חמוד ורגיש - אשר לא יכול היה יותר לשאת את הכאב וקפץ אל מותו מגג של בניין?... עד היום אני בוכה נורא כאשר אני שומעת את השיר.... זו רק דוגמה נוספת עד כמה הדיכאון הוא מחלה איומה... אז, נכון - אמנם, יכול להיות שלא מתים מטוראט... אבל התחלואה הנלווית (כמו דיכאון, חרדות ו- OCD) בהחלט עלולה להיות קטלנית לא פחות ממחלות מסוכנות אחרות.... לפעמים (רון שובל), מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין גל רודף גל ונשבר גם אתה לפעמים יום רודף יום ונגמר גם אתה לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים

שביק

New member
זוכרת אני. האשכח? וכי אפשר לשכוח?

אגב, עד היום אני בקשר עם משפחתו היקרה.

ישנם ימים

שבהם הכל נראה שחור,סוג של דכאון,אפילו על הטיקים הפשוטים ביותר לא מצליח להתגבר... כל שאפשר לעשות זה לעצום עיניים ולחכות למחר...

שביק

New member
קצינוס יקר, הקשב! בני, בן 36 כיום,

לוקה בטוראט. מנהל אורח חיים תקין ורגיל. כלומר עובד, בעל משפחה ועוד ועוד... כאשר היה ילד ונער, עם כל הקשיים שהיו לו ולנו כמשפחה, ועדיין לא ידענו אז את המילה "טוראט" , ידעתי באינטואיציה שלי שכמו שזה "מחריף" פתאום, כך זה גם ישקוט. חכה בני, עוד ימים אחדים עם סבלנות ותיראה ששוב "התנועות" הללו יתמתנו. ואכן כך. בכל פעם שישנה החמרה אנחנו יודעים שזה זמני, יש לכולנו סבלנות מילת המפתח "סבלנות" והדברים חוזריםלהיות טוראט פחות קשה. אז ס ב ל נ ו ת בחור יקר. אתה חזק יותר!!!! ב ה צ ל ח ה !!!!! משביק

כוכב7

New member
שביק היקרה

אין יום שעובר ואני לא יושבת וקוראת את הדברים שנאמרים כאן, והפעם זרעת בי תקווה ביום בו הטיקים החריפו אחרי תקופה שקטה. ואני יודעת שאין תשובה אבל למההההההההההההההההה?????????????????? כוכב 7 שהיום הייתי בוכה7

../images/Emo42.gifומחר תזרח השמש מבעד לעננים

ותרגיש יותר טוב, תרגיש חמים

למעלה