האם ידוע לכם

קרן ב1

New member
רדיו ב.ל.ה דואגת

זה דיסק שהפיק יעקב גלעד, שכל ההכנסות ממכירתו הולכות לב.ל.ה דואגת, הזרוע למלחמה באיידס של אגודת הבי-לסביות-הומוסקסואלים (ומכאן ראשי התיבות)... יש בפנים גם מכתב שמופנה אל הציבור מיעקב ומהשותף הנוסף להפקה (שכרגע אני לא זוכרת מי הוא היה...) והייתי כותבת אותו כאן בכיף אבל אני בעבודה עכשיו והדיסק לא איתי!!! אבל ספי, אתה יכול לכתוב כאן את מה שכתב יעקב בפנים, אני בטוחה שהחבר'ה ישמחו לשמוע... כאמור יהודה תרם את "הילד שבך" לפרוייקט ויש שם עוד הרבה שירים יפים, דיסק מעולה וההכנסות הולכות למטרה נפלאה אז רוצו לקנות!!!

קרן ב1

New member
תבדקי בחנויות גדולות כמו טאואר

רקורדס, ואם את לא מוצאת בחנויות תמיד אפשר לקנות דרך האינטרנט... תיכנסי לאתר של מיתוס - www.mitos.co.il לקטגוריה של הדיסקים, תקישי ב.ל.ה דואגת ותעלה לך תמונה של הדיסק עם רשימת השירים

ספי סול

New member
איפה קונים דיסקים??? אולי תשאלי במכ

במכולת...נו ברור שבחנויות מוסיקה טאוור רקורדס וכו', את האמת מישהי שכנראה קשורה לאגודה מכרה את הדיסקים אז קניתי ממנה... תבדקי בחנויות דיסקים ומוסיקה, בהצלחה!

ספי סול

New member
קרן...תעשי טובה שתחזרי מהעבודה

תכתבי את ההרצאה שמופיעה בדיסק, מה נראה לך שאני קלדנית...? זה מאוד יפה ומרגש מה שיעקב כתב...טוב הוא יודע לכתוב יפה זה ידוע... והמטרה קדושה!!! פעם גם היתי בהופעה בסינרמה של פוליקר שגם אז הוא הופיע בהתנדבות למלחמה באיידס, היתה הופעה ענקית!!! וכולם היו עם סמל אדום על החולצות...

קרן ב1

New member
מה קרה ספי, נהיית עצלן?

בסדר בסדר, אני אכתוב... אבל זה יהיה רק אחרי שש כי עד אז אני בעבודה

yoav האחד

New member
מממ מידיעה אישית

אני יודע שבניון ויהודה היו מתוכננים להופיע ביחד בפסטיבל משגב, הכל היה סגור אבל בסוף זה התבטל. כל אחד היה אמור להופיע 40 דקות בנפרד ואח"כ משהו כמו 20 דקות ביחד. חבל. אולי בעתיד

Zingwalla 29

New member
גם לאגודה למען החתול ../images/Emo54.gif

יהודה הופיע בשביל לגייס כספים בשביל האגודה למען החתול הוא פשוט נשמה טהורה! הלוואי וירתם למאבק להפסקת נסויים אכזריים ומיותרים בבעלי חיים.

ira87

New member
אדם עם לב זהב

והכי חשוב בין האמנים הצנועים ואלי היחידים בארץ. שיתברך רק בטוב. שנה טובה לכולם

ספי סול

New member
איש יקר וענק!!! מאסות של צניעות נשמ

נשמה, רגש וכישרון ענק!!! וכל זה בבן אדם אחד! יהודה שלנו פשוט צדיק!!! מי שאמר שאין אדם מושלם פשוט לא מכיר את יהודה...

ira87

New member
צודק בהחלט.

אני כבר כל כך מחכה לצאת האלבום החדש.

ספי סול

New member
כמו כולנו אירה...מקווים שבקרוב ...

בינתיים מתענגים על הדיסקים הקודמים שלו, אני קניתי לא מזמן כמה דיסקים והשלמתי את כל האוסף של פוליקר, ובשבילי כמה שירים הם כמו חדשים... ויש גם את ההופעה בים המלח, את באה...?

ira87

New member
לצערי אני לא אוכל,

אין לי איך להגיע , ואני ממש מצטערת על זה, כי אני גרה בצפון. אז אצטרך לחכות להופעה הבאה, ובינתיים להתענג על דיסקים. אבל אתם תהיו ותהנו כפליים (גם בשבילי
)

ספי סול

New member
אירה!!! איפה בצפון? אני גר בחיפה, א

אז אם תרצי יש לך איך להגיע, וגם איך לחזור...

למעלה