האם ידוע לכם

yoav האחד

New member
האם ידוע לכם

מתי ההופעה הבאה של פוליקר? ומתי הוא מוציא דיסק חדש? פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה... בעיקר בגלל שהתחלתי להתעמק ביצירות שלו - זאת אחרי שקראתי על הבחירה שלו לאלבום הכי טוב בכל הזמנים. הוא באמת ענק.

ענתי44

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

יואב האחד ברוך הבא לפורום. ההופעה הבאה של פוליקר תערך במסגרת פסטיבל תמר בים המלח בחול המועד סוכות. ב- 18.10.05 תהנה מהיצירה של יהודה ושיהיה לך שנה טובה

פוליקר

New member
ברוך הבא ג'ואב!

תשמע, מכל הלב אני אומר לך את זה: יודה פוליקר באמת אמן ענק. אני לא סתם מעריץ פנאטי. כשאתה בוחר לאהוב זמר כמוהו זה לא לאהוב וללכת ע"פ האופנה כגון כל מה שבמצעד עכשיו ובכוכב נולד ופרסומות וכו' וכו'... פוליקר זה אמן עם הסטוריה ארוכה ורצינית. הוא, יחד עם יעקב גלעד, הולכים עם האמת שלהם, גם הפנימית שלהם וגם האומנותית שלהם. קשה לראות מצב כזה שתראה את פוליקר עושה פרסומת לבנק לאומי וכו'.. חח טוב, קצת נסחפתי והחמצתי ת'נושא. בכל אופן, כולנו כאן שמחים שהצטרפת למשפחת פוליקר, עכשיו לך תקנה את הדיסק של ההופעה בקיסריה ותהנה ממנו. שלב הבא זה לבוא לפסטיבל התמר ולחזות במו עיניך בפוליקר. אז אתה תבין כמה גדול הוא. תרד בפורום כמה הודעות למטה. כולנו השתגענו מאז ההופעה האחרונה. ולסיום, אני שמח שהוא זכה, ולו רק בגלל שזה הקפיץ אותו לכל מיני חבר'ה צעירים שראיתי ביום שישי קונים את הדיסקים שלו בטוואר רקורד. :)

yoav האחד

New member
תודה

על קבלת הפנים... המוזיקה של יהודה ממש לא זרה לי, יש לי הרבה שירים ואפילו הייתי ב-3 הופעות שלו. מה שחדש לי זה הסיפור האישי המורכב שלו ושל יעקב גלעד, לא ידעתי למשל ש"אפר ואבק" ו"לעינייך הכחולות" למשל, נכתבו בעקבות התרחשויות קשות שעברו עליו. באופן כללי, אני מעריץ גדול מאד של עמיר בניון, שלדעתי מזכיר בהרבה מובנים את פוליקר (למרות שבטח תחלקו עלי...). לדעתי בניון הוא סוג של ממשיך דרך של פוליקר, מהרבה בחינות. שאלה: מלבד ההופעה בים המלח, מתוכננות עוד הופעות? יש אולי לוח הופעות מסודר?

ספי סול

New member
יואב אהלן וברוך הבא למשפחתנו...

הופעות כרגע אין הרבה כי יהודה עובד על אלבום חדש שאמור לצאת בקרוב, ורק אחרי האלבום הוא יצא לסיבוב הופעות מסודר, אגב עמיר בניון אחלה זמר, ואהבתי נורא את הביצוע של יהודה ועמיר לשיר דברים שרציתי לומר, הוא מזכיר את יהודה שלנו עם הצניעות והנשמה והאמת שלהם שהם הולכים איתה עד הסוף ולא מנסים כמו שאמר "פוליקר" ללכת אחרי אופנות שונות ולהחליף סיגנונות בכל דיסק... שתהיה לך אחלה שנה, שלמחים שהצטרפת למשפחה...

ספי פה בתפקיד

המרכזיה שלנו..בטח הוא כבר ישן...אז כשיתעורר אני בטוחה שהוא ייתן לך את המספר... אגב יש לי כרטיס נוסף להופעה הסגורה ברעננה מישהו רוצה לבוא?....

Zingwalla 29

New member
אני אני אני

בכל מקרה אני אהיה בים המלח בעוד שבועיים! I CANT WAIT

פוליקר

New member
אגב בניון

לא פעם הוא אמר שהוא מעריץ גדול של יודה. יש לי קליפ של שניהם בהופעה בארה"ב, שרים יחד את "דברים שרציתי לומר". אם תרצה, במידה שאין לך אותו, אז תשלח לי מסר עם האייסי שלך או המסנג'ר ואשלח לך

Zingwalla 29

New member
יאהההההההה

יו בחייאת תשים את הקליף כאן כדי שנוכל לראות פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

קרן ב1

New member
יואב, סתם לידיעתך (ולידיעת כולם)

יעקב גלעד עבד עם עמיר בניון והיה המפיק המוזיקלי שלו בהופעות אחרי שהוציא את "שלכת", מקרה או לא מקרה?... והם גם היו שכנים. ואתה באמת צריך לנסות ולהשיג את הסרט "בגלל המלחמה ההיא" שהפיקה אורנה בן דור, הוא מספר את סיפוריהם האישיים של יהודה ויעקב והוריהם, שהובילו לכתיבת האלבום "אפר ואבק".

ספי סול

New member
התעוררתי חברים... בוקר טוב ושוב-שנה

טובה...כרטיסים לים המלח בטלפונים: קסטל:03-6045000 קלעים:02-6222333 בימות:02-623700 ההופעה של יהודה ביום ג' ה-18/10, וליז...עכשיו נזכרת להגיד שיש לך כרטיס נוסף...אנשים עובדים איך מתכננים יום לפני???? בטח ההופעה של יהודה לא תהיה מלאה...מה עוד יש בתוכנית ידוע לך? בטח מנכ"ל ידבר שעות וייבוש טוטאלי, ובאיזה שעה ההופעה של יהודה...? אגב "פוליקר..." הקליפ שיש לך אם הורדת מהאימיול הוא מהופעה משותפת של יהודה ובניון מהתוכנית טברנה, שם הם ביצעו את "דברים שרציתי לומר" לא מהופעה שלהם בארה"ב... בוקר טוב...

קרן ב1

New member
הביצוע המשותף שלהם בטברנה

התקיים אחרי שעמיר בניון נשאל עם מי הוא היה רוצה לעשות דואט ואמר שהיה רוצה לשיר עם יהודה... וגם כשיהודה נבחר לזמר השנה (לפני שנתיים) ושאלו אותו מה הוא אהב במיוחד באותה שנה, הוא אמר שאהב מאוד את עמיר בניון. אה... וד"ש מרינה.

ספי סול

New member
רינה...איזה כיף לשמוע ממנה, ובטברנה

אני זוכר את התוכנית הזאת, רוב התוכנית היתה עם יהודה, הוא שר את כל השירים היווניים נראה לי וגם הפתיעו אותו שהביאו כנר יווני מפורסם יהודה היה מופתע לאללה... ד"ש לרינה...

איזה שיר יפה זה שלכת...שמתם לב

שיהודה מנגן על בוזוקי ועמיר בניון מנגן על עוד... ואיך שמחתי לשמוע שעמיר מעריץ של יהודה...תמיד אמרתי שהוא זמר טוב!

ספי סול

New member
לא מאמינים מה מצאתי!!! יש לי דיסק

שנקרא ב.ל.ה דואגת, ומי חתום על הפרוייקט??? נכון... יעקב גלעד בכבודו ובעצמו, קניתי את הדיסק במחיר מצחיק של 20 ש' אני חושב, הדיסק ניפתח עם לאורך הים המצמרר של עפרה חזה ז"ל... הילד שבך שיר מס' 4... ויש את בוא של ריטה, חבל שלא של עברי, שמופיע מאוחר יותר בדיסק עם שיר מדהים אחר...

ספי סול

New member
|חחחחח...את הורגת אותי!!! מי אמר

שיעקב הוציא דיסק? והוא לא כתב את לאורך הים!!! יעקב הוציא אוסף של שירים לא שירים שלו!!! אוסף של שירים ישראליים וכל ההכנסות מהדיסק הועברו ל-ב.ל.ה!!!

למעלה