האם יביאו

HyperNovA

New member
כשהמשיח יבוא ויהיה שלום עולמי

בעיקרון דברים שמייחלים אבל אף פעם לא יקרו

Broken Bow

New member
אולי בינתיים....

ראיתי פרסומת של HOT שלקראת סוף יוני הם פותחים ערוץ סרטים חדש בשם HOT SPACE, אולי זה ייתן לנו קצת יותר מד"ב.

papal

New member
בקשר לHOT

אני מכיר שם מישהוא -והוא הסביר לי שיש ל הוט ארכיון סרטי מד"ב עצום כמעט כל סרט מד,ב שיצא יש להם- כי לפני איזה כמה שנים טובות- המנהל של הערוצי סרטים שלהם (שכבר מזמו מפוטר...)- שהוא חובב מד"ב ידוע- החליט שזה יהיה טוב אז הם קנו את כל סרטי הטרק חוץ מנמסיס קנו את בחזרה לעתיד את כל סדרת באטמן ואיש להם זכויות לכל סרטי הרי פוטר ושר הטבעות (אני יודע זה לא מד":ב זה כבר פנטזיה - אבל את מבינים את הכוונה שלי ) הם קנו את אודיסאה בחלל של קובריק- שזה בעיני זה סרט גאוני הם קנו את כל סרטי מלחמת הכוכבים ויש להם כל סרטי ספילברג בערך ועוד ימבה ימבה סרטי מד"ב -שאני לא זוכר כרגע - אבל הוא נקב גם בשמות כך שיש להם ארכיון סרטי מד"ב כבד ביותר הבנתי- שהם חושבים לקנות זכויות גם על כמה מיני סדדרות כמו חולית למשל וולהקרין שם זה מה שהבנתי שיהיה שם עכישו.. אם יש אלוהים (או לפחות איזה וולקאני עם יכולת השפעה בהוט ) \אז הם ירוצו ויקנו עוד כל מיני סדרות טרק (ואולי סופסוף אני יראה את וויאג'ר ) וכאלה- וישמחו אותנו עד מאוד ובכוונה אני לא מדבר על ערוץ המד"ב- כי הבעיה המרכזית עם הערוץ הזה- הוא שיש לו תכנים שמתנגשים עם תכנים שיש בערוצים אחרים של יס והכבלים (הערוץ היחיד שיכול להתאים עוד להגדרה זו הוא סטאר וורלד- וראיתם כמה זמן לקח עד שיס הוסיפו אותו גם אליהם- וכך גם מנויי יס זכו בבאפי סימפסונס TNG TOS DS9 FUTURERAMA ושות') ושהוא עולה ימבה כסף- שלאף אחד מגורמי השידור האלה כרגע אין......

LiorInDaMix

New member
מגניב..

אז הערוץ שיהיה בHOT יהיה ממש סבבה אם זה יהיה כמו שזה נשמע...

DaHunter

New member
להוט יש גם את TOS

היא שודרה במצואה בביפ ביולי-ספטמבר כל יום ב1600.... עכשו אני מחכה לש"חים.

papal

New member
מקפיץ את השרשור

כדי שלא יהיה בלאגן- לגבי HOT SPACE ושיהיה שרשור אחד בנושא....

למעלה