בקשר לHOT
אני מכיר שם מישהוא -והוא הסביר לי שיש ל הוט ארכיון סרטי מד"ב עצום כמעט כל סרט מד,ב שיצא יש להם- כי לפני איזה כמה שנים טובות- המנהל של הערוצי סרטים שלהם (שכבר מזמו מפוטר...)- שהוא חובב מד"ב ידוע- החליט שזה יהיה טוב אז הם קנו את כל סרטי הטרק חוץ מנמסיס קנו את בחזרה לעתיד את כל סדרת באטמן ואיש להם זכויות לכל סרטי הרי פוטר ושר הטבעות (אני יודע זה לא מד":ב זה כבר פנטזיה - אבל את מבינים את הכוונה שלי ) הם קנו את אודיסאה בחלל של קובריק- שזה בעיני זה סרט גאוני הם קנו את כל סרטי מלחמת הכוכבים ויש להם כל סרטי ספילברג בערך ועוד ימבה ימבה סרטי מד"ב -שאני לא זוכר כרגע - אבל הוא נקב גם בשמות כך שיש להם ארכיון סרטי מד"ב כבד ביותר הבנתי- שהם חושבים לקנות זכויות גם על כמה מיני סדדרות כמו חולית למשל וולהקרין שם זה מה שהבנתי שיהיה שם עכישו.. אם יש אלוהים (או לפחות איזה וולקאני עם יכולת השפעה בהוט ) \אז הם ירוצו ויקנו עוד כל מיני סדרות טרק (ואולי סופסוף אני יראה את וויאג'ר ) וכאלה- וישמחו אותנו עד מאוד ובכוונה אני לא מדבר על ערוץ המד"ב- כי הבעיה המרכזית עם הערוץ הזה- הוא שיש לו תכנים שמתנגשים עם תכנים שיש בערוצים אחרים של יס והכבלים (הערוץ היחיד שיכול להתאים עוד להגדרה זו הוא סטאר וורלד- וראיתם כמה זמן לקח עד שיס הוסיפו אותו גם אליהם- וכך גם מנויי יס זכו בבאפי סימפסונס TNG TOS DS9 FUTURERAMA ושות') ושהוא עולה ימבה כסף- שלאף אחד מגורמי השידור האלה כרגע אין......