האם טעיתי?

oria15

New member
האם טעיתי?

פתחתי שרשור כדיי להודיע לכולם שיש לי icq.... אני מראש מתנצלת אם זה לא בסדר.. אבל לא יכולתי לקשר את זה לשום שרשור {כי זה לא שייך...} אז החלטתי לנסות ולומר 'על החיים ועל המוות'.. :} אז חבר'ה, התקרצצתי לאחי שיפתח לי icq והוא פתח לי סוף סוף.. אז לכל המעוניינים: 222239089 ושוב סליחה על פתיחת השרשור..........

tamarhp

New member
זה פסדר...

אם היית לגמרי חדשה אז זה היה מעצבן כי זה לא היה מעניין אך אחד, אבל הודעות חשובות כמו שלאחד מחברי הפורום יש אייסיקיו - זה בסדר

oria15

New member
שניה....בקשר לחתימה שלי....

אמרתי לעטרה שראיתי את החתימה הזאת איפשהוא ונדלקתי עליה.... אז היא אמרה שזה היה פעם של מוצארט.. אז החלטתי להתנצל.. אז סליחה מוצארט על הקנאות... :}..{כן, עדיין לא טיפלתי בבעיה ששיש לי במחשב...}

לא שאני כועס או משהו כזה...

אבל אם את רוצה להגיד משהו שלא קשור לשירשור את יכולה פשוט להגיב לאיזושהיא הודעה בכל שירשור (עדיף לא דיון רציני) ותכתבי נצל"ש (ניצול שירשור) ואז תכתבי את מה שבא לך. ד"א-איזה מספר מגניב-2222...

../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gif

בס"ד מקווה לראותכם היום במפגש פורום... השקענו רבות בשבילו אז מצפים לראותכם בקוצר רוח... ביי, ונפגש במפגש...

oria15

New member
אני לא באה!!!!!:{

ההורים שלי מפחדים שאני יסע לבד באוטובוס לת"א... אז תהנו חבר'ה............. לא נורא תמיד יש עוד פעמים..{נכון?..}

למעלה