האם חוקי בארץ ?

Surrogacy

New member
האם חוקי בארץ ?

הייתי מעוניינת לעזור לזוג שצריך תרומת ביצית ( שלי ) ופונדקאות ..( אשא את ההיריון ) האם זה חוקי בארץ ?

האם יש מרכז שמתווך בין נשים כמוני לבין זוגות שמעוניינים ?

אני יודעת שבארץ זה לא נפוץ אבל בחול כן

תודה על התשובות

VNRN

New member
בארץ זה לא חוקי

בארץ אפשר או תרומת ביצית או פונדקאות אבל לא שניהם מאותה אישה. הדבר נועד ליצור הפרדה מלאה בין הפונדקאית לעובר ולמנוע היקשרות של הפונדקאית לעובר.

Surrogacy

New member
תודה על התשובה ..ושאלה

אז בעצם אני והזוג שפנה אליי נעשה את ההזרעה בחול כנראה .. אבל מהלך היריון יהייה בארץ ? ולידה זה בארץ ?? אחכ הם מאמצים הילד בעצם ?
תודה רבה

VNRN

New member
לא ממליצה לך

לא יודעת מה הפרוצדורה של תרומת ביצית בחו"ל. האם נדרשים אישורים על מקור הביצית וכו'. פונדקאות זה לא אימוץ, למרות שיש תהליך רישום מיוחד. אני מניחה שיענו לך על השאלה הזו אנשים שמבינים.
נראה לי שאת סתם מסתבכת. חבל!

למה???????

למה שתרצי לשאת ולתת תינוק שהוא ביולוגית שלך? למה ההורים, בהנחה והם שפויים וסליחה שאני מגיבה ככה, ירצו להיסתכן בכך שלא תרצי למסור את התינוק?? התהליך כל כך מסובך וריגשי גם ככה, למה להקשות ולסבך עוד יותר כשיש אפשרות לקחת תרומת ביצית? אני לעולם לא הייתי עושה את זה, זה מסוכן מאוד לשני הצדדים וחבל.
תהליך כזה לא חוקי בארץ וטוב שכך, ישנם חוקים בכל העסק הזה שהם דווקא הגיוניים מאוד כמו זה.

מירבי*

New member
לא חוקי

כתבו לך כאן לפני שבמדינת ישראל החוק אוסר על תרומת ביציות של הפונדקאית.
במקרה של לידה כאן את תירשמי כאמא של העובר שתלדי,התינוק לא יוכל להיות רשום על שם האם המיועדת.
מציעה לך להתייעץ עם עורך דין שמבין בתהליכי פונדקאות ולשקול היטב את ההשלכות של מהלך כזה.

וואו לעשות מעשה כזה .למה לא פונדקאות רגילה

מטורףף :) ממה שאני מבינה ממה שהיא כתבה כנראה היא מכירה זוג כזה כנראה זוג שקרוב לליבה אחרת אין הצדקה בעיניי למסור ילד ביולוגי שלך .בלי כוונה להעליב .אין לי מושג לגבי ההליך בחול ואם מותר לך לעשות את ההיריון בארץ ( נשמע מוזר ) אבל בטוח מירב תוכל לענות

למעלה