האם חבר הוא גם ידיד?

האם חבר הוא גם ידיד?

לכולנו (?).. יש ידיד אחד טוב לפחות... לו אנו מספרים כמעט הכול, מדברים ומדסקסים על הכול, שמחים ביחד ועצובין גם כן.. עם חבר, אם יש , אנו...אממ... גם מדברים על הכול אבל... האם חבר זה גם ידיד או ידיד זה כמו חבר (רק בלי נשיקות וחיבוקים).....? מה דעתכם?..

BaBy BoY14

New member
לדעתי חבר הוא גם ידיד...

בגלל שכשיש לך חבר אז את משתפת אותו בדברים זהים שאת משתפת ידיד טוב ואפילו בדברים פרטיים יותר.. וידיד הוא כמו חבר רק בלי כל הנשיקות והחיבוקים מסובך ? לא נורא אני מקווה שהבנתם..

As היחידה

New member
לדעתי חבר הוא גם ידיד..

רק םע נשיקות וחיבוקים וקצת יותר מידיד.. כאילו תלוי באותו ידיד..

enjoi butterfly

New member
איזה שאלה מצוינת!....

אני לא חושב כמו השניים שקדמו לי.. כי יש דברים שאת לא יכולה לעשות..ולדבר אליהם עם החבר שלך.. לדוגמה...שאת מספרת לו משהו....החבר שלך לא יכול להגיד לך חלאס זה לא מענין...כי זה לא במקום..וידיד שלך כן ולא תיהיה לך עם זה בעיה ממש..אבל עם זה היהי החבר שלך את תתחילי לחשוב למה הוא אומר את זה..הוא אמור להקשיב לי ולהבין אותי..ויש דברים שהם לא כול כך מענינים... אוו שאת הולכת עם חברה ברחוב ואז תראי מישהו ותגידי לה תראי את ההוא איזה חתיך הוא....מה את אומרת אליו?... כאלה דברים עם חבר שלך לא היו ממש במקום.. אבל יש גם את הצד שזה באת אותו דבר... ושניהם זה ממש כיף... ואיי אפשר להשוות בין השנים בכלל זה דברים קצת שונים למרוט שזה לא נראה ככה..מקווה שהבנת ככה אני חושב בכול אופן..:) שובע טוב..

sh53

New member
מסכימה עם הרוב, אבל

חבר הוא גם בן אדם. נכון שחבר אמור להקשיב לנו, לאהוב אותנו, להיות שם בשבילנו תמיד - אבל חבר הוא גם בן אדם, יש דברים בחיינו שאולי לא מעניינים אותו ואולי לא בראש שלו בכלל, אז מה קו הגבול שמספרים, מספרים ומספרים לחבר על משהו שהוא בכלל לא בראש שלו? אתן לכם דוגמא: אם אני אוהבת את בית"ר והחבר שלי אוהב את הפועל. אני שונאת את הפועל (הקבוצה של החבר) והחבר שונא את בית"ר (הקבוצה שאני אוהבת). אז זה רעיון טוב שאני אבוא ואספר לחבר על נצחונות של בית"ר? אפשר לשתף בהחלט, אבל כל מקרה לגופו. יש חבר שיוכל להשתתף בשמחה שלי, גם אם הוא לא "חולה" על הקבוצה שלי ויש חבר שזה מעצבן אותו שהקבוצה שהוא הכי שונא ניצחה. בשורה התחתונה - אי אפשר לומר כן או לא בלבד, כי חבר הוא בן אדם עם מינוסים ופלוסים.

ואני חושבת

שחבר זה גם ידיד כמה שאפשר לדבר עם ידיד עדיין חסר שם משהו וגם לא תמיד מספרים לו הכל בכלל, לכל אחד יש את הסודות שלו שהוא לא יגלה לחברים הכי הכי טובים שלו ככה שזה לא משנה

חבר ידיד

כל חבר הוא גם ידיד אלא אם את לא יכולה לספר לו שום דבר אישי. כל ידיד לא תמיד יכול להיו חבר אלא אם מאפשרים לקשר להתפתח . יותר קל להפוך מידידים לחברים מאשר מחברים לידידים .

למעלה