האם זו רק אני...?

caliente1

New member
האם זו רק אני...?

או שבעונה האחרונה הסדרה נהיתה קצת "בברלי הילס" כזה? מה זה כל הרגשנות, החיבוקים והדמעות, דבי המעצבנת , אפילו בראיין נהיה טוב לב פתאום. תוחזר הכי גאים שיש !!!!

gilriv

New member
קטע מספוילר סוף סוף בראיין מבין

את כל החברים שלו - אבל האמת
כולם חשבו גם העונה הרביעית {כולם חשבו שזות עונה אחרונה שלהם -וכל השחקנים גם אה לא ידעו שיקראו להם {לעונה החמישית צריך לתכנן מה יהיה הפעם בעונה
שבעיקרון כל השחקנים מתקבצים ל13 פרקים הפעם
כל מי שראה פרק אחרון בפרק 4014 מה יהיה עם לינדזי

pika17

New member
לgilriv

לא הבנתי מה זאות אומרת בריאן מבין סוף סוף את החברים שלו?

gilriv

New member
פיקה {זה כאילו אני אומר

{סוף סוף בראיין מבין את החברים שאוהבים אותו מאוד כי הוא בהדרגה נכנע ואומר I LOVE YOU ג'סטין אז זה מה שרציתי לומר

pika17

New member
אהההה אבל......

הוא לא אמר לג'סטין שהוא אוהב אותו ,אוו שאני טועה [אולי הוא יגיד ב5].

gilriv

New member
../images/Emo58.gif

הוא אומר שהוא אוהב
אבל לא כמו שאני אומר תמיד -הוא אומר ככה בפרק ה-14 כשבראיין מנצח בליברטי רייד ]ואני מצטט אותו ...{אני רוצה שתגור יחד איתי קבוע -אני עכשיו מבין שאני צריך אותך {פרק חזק ומלא פיקה שימי לב שפרקים 4015 + ו4014 {משולבים יחד כלומר זה פרק מלא {פרק 4015 נגמר כי זה בעצם הפרק הלפני סיום ותורידי אותי כדי לך {זה פרק שבראיין נפל נפילה במירוץ

gilriv

New member
../images/Emo58.gif בגלל שבראיין

בטיפולים -הם מתנהגים רגיל -זה בגלל הפרקים שהם עשוים טוב מפרק לפרק אבל הכל רגיל ??! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pika17

New member
ממש לא

ממש ממש לא.מיצד אחד היו כאלה שהיתלוננו למה הסידרה סובבת רק זיונים וסמים ומסיבות מה שהיה ב2 העונות הריאשונות .אוו שאומרים כמוך יותר מידי רגשני יותר מידי דמעות.אין מה לעשות הסידרה והדמויות מיתפתחות .העונה ה4 היא לדעתי הכי טובה והכי חזקה וגם יותר בוגרת.כי בסופו של דבר אנשים אוהבים את הסידרה הזאות ביגלל מה שניקרא העלילה האנושית ולא ביגלל אני מקווה כול הערום והזיונים.

למעלה