האם זו סוציומטיות?

ספיישיל

New member
האם זו סוציומטיות?

להתחייב בגידולו טיפולו ואושרו של ילדך במשפחה חד הורית. להאמין שאם תבני זוגיות, ילדך חלק ממך. מי שלא יתיחס אליו,יכבדו,ידאג לו ולאושרו- מקומו לא יהיה איתך. ברבות השנים להכיר בחור שיגרום לך שימחה,אהבה ואושר. את נילחמת על הקשר הסתגלותו של הילד ואושרך,מול סבל נוראי שאת רואה שמתחולל בילד. הילד אינו אוהב אותו וסולד ממנו וממך שאת איתו? האם זו סוציומטיות? האם האגואיסטיות של אושרנו בבן זוג אינה צריכה להתחשב בכמה הילד אוהב את בן זוגנו? כמה טוב לילד עם הקשר שלנו? איך בן זוגנו משתלב במשפחתנו? האם הוא תורם אושר ושמחה לילד? האם האגואיסטיות של אושרנו הוגנת מול מחויבותנו כהורה יחיד להתחשב בשימחת ואושרו של ילדנו בשילוב אדם כזה או אחר בחיינו<? ואולי קודם מחויבותנו לאושרו של הילד ואחכ אושרנו? מה דעתכם? דעתכם מאד חשובה לי. תציפו.

רצוי מאוד

וחשוב שאנו ההורים נהיה מאושרים אחרת איך נוכל להעניק לילדנו אושר ושמחת חיים, זה שאנו רוצות להיות מאושרות אינו אומר או מעיד על אגואיסטיות. ואם בין זוגנו מצליח להשתלב במשפחה אז בכלל המצב הוא טוב. כמובן שזה לא נעשה במטה של קסם ויש צורך בסבלנות. אין עדיפות של מה קודם כמו שכבר אמרתי הורה מאושר ילד מאושר וזה מוכח אז שיהיה בהצלחה

נירה63

New member
מנסיוני אני יכולה לספר לך ...

אבל לפני הכל, כן אושרו של בני הוא מעל לכל. לא, איני מבטלת את חיי שלי, ואת רצונותי אבל...היו שנים שהכל עשיתי בהתאם לבני,אם כי מעולם לא אמרתי לו שאיננייוצאת לבלות בגללו....ולמה? משום שהאמת שהילדים שלנו צריכים לגדול ולהבין שגם לאמא יש חיים,,,,נכון? לא טסתי לחו"ל בלי הבן שלי ,כשמהצד ראיתי הרבה חברותי שכן טסות ומשאירות את הילד אצל סבא וסבתא. כשהבן גדל והצרכים שלי השתנו, הכרתי פה ושם...הסברתי לבן שלי שאמא אוהבת הכי הכי בעולם אותך אבל בלב שלי יש עוד הרבה אהבה גם לאנשים אחרים. וכך הוא גדל גם היום. הבן היקר שלי יודע מבין ונושם אהבה שלי כלפיו אבל...בכדי שלאמא יהיה כוח וסבלנו וכו'...גם אמא אוהבת את ...איקס מסויים וזה לא בא על חשבון האהבה הבלתי רגילה שלי כלפי בני,שהוא כל עולמי.

למעלה