האם זו דלקת???!

האם זו דלקת???!../images/Emo4.gif

אתמול בלילה התעוררתי על מנת להניק את אופיר, עם בחילות הסטריות, חזרתי למיטה עם צמרמורות וכאב בציצי ימין... אח"כ כבר היה לי נורא חם. בקיצור, יש לי קצת חום. לא הרגשתי שהציצי יותר חם מהשני או שיש בו גושים חריגים. היום אני עם חום נמוך (בד"כ אני חולה בלי חום), הציצי לא כואב לי. האם זו דלקת? מה עושים?

אויש! תרגישי טוב!

קשה לומר האם זו דלקת או לא. קודם כל - תשתי הרבה, תנוחי כמה שאת יכולה ותניקי הרבה, משני הצדדים. תעקבי אחרי החום - אם הוא לא חולף תוך 24 שעות - כדאי להיוועץ ברופא. תנסי לעקוב האם שד אחד חם מהשד השני, כואב יותר או אדום יותר. תבדקי האם התנפחו לך הבלוטות בבתי השחי. כל אחד מהסימנים הללו יכול להעיד על דלקת. יכול להיות שזו סתם שפעת או סתם וירוס, אבל חשוב לעקוב - כי הדלקת באמת מראה תסמינים דומים לשפעת. תרגישי טוב!

zimes

New member
וכמובן, המרשם הקבוע -

חימום, עיסוי (זה כואב! אך חשוב), הנקה/שאיבה. וכן - לא להזניח את הצד השני: לפעמים, בדלקות/סתימות מקפידים כ"כ להיניק מהצד החולה, ששוכחים להניק מהצד הבריא, והוא מתמלא, נסתם, נדלק. גם אם זו דלקת, סביר שאינה זיהומית, תני צ´אנס לטיפול המכני לעזור (כמו ששרון אמרה). עוד משהו - אני, במצבים האלה, כן לקחתי תרופה להורדת חום, ע"מ לתפקד (להיות מסוגלת לרפא את השד החולה). מותר אקמול, מותר נורופן (= אדקס, אדוויל). תרגישי טוב!

תודה...

היום כבר אין לי חום, אך אני עדיין סמרטוטית... נראה מה יהיה בערב. נראה לי שגם השרב הנורא הזה "עוזר" להרגשת הסמרטוטיות... תודה ויום צונן לכולנו

למעלה