האם זו בריטני?????

../images/Emo142.gifתמונה י-ש-נ-ה../images/Emo142.gif

ואכן זאת בריטני לפני החימצון
, אבל חוץ מזה שהשחור לא כל-כך יפה לה
, תסתכלו, היא מחייכת
, היא נראת שמחה
, ובכלל לא מכוערת

i4britney

New member
פחחחחחחחחחחחח....

טוב שזאת בריטני, הייתם מתים זו לא בריטני זו סתם איזה אישה אחרת וחוץ מזה יש תמונות חדשות של בריטני בהופעה שהיא עשתה לפני יומיים בניו-יורק לכבוד חג המולד והמעריצים שלה היו שם והיא רזה כמו מקל וחזרה לעצמה מהר מאוד מי שרוצה להוריד את ההופעה שהכנס לקישור .

אל תתעצבן כל-כך!

זאת בריטני אבל מלפני התקופה שבייבי יצא, ולפי דעתי היא נראת מקסימה!

i4britney

New member
מה שתגיד...

נכון מה שתגיד עלק בריטני , אם זאת בריטני אני בראד פיט!

שלום לך בראד../images/Emo70.gif

לא סתאאאם, אבל אני הייתי באתרים שלה (מזמממממממן) וזאת אכן היא... למה קשה להאמין? בגלל שהיא לא ב
? טוב נו אין לי כוח להתוכח... שיהיה.........

TetiBETTY

New member
היא הופיעה עפ פיאה כזו באיזה טקס

לפני שנתיים בערך,שהיה עם שר ועוד כמה... דווקא חביב

TetiBETTY

New member
עם=עפ

**כל פעם שאני רוצה להגיב,מבקשים ממני להכניס שם משתמש...אוווף
**

זו לא בריטני...

א. זו לא נראית פיאה, ולבריטני אף פעם לא היה צבע כזה לשיער.. ב. זו אחת שנראית כמוה.. Look alike... יש בהמון אתרים של בריטני תחרויות כפילות של בריטני.. וחוץ מזה, ההיא בתמונה, דווקא נראית חמודה, אם כי מלאה קצת.. אבל זה כלום!!

וגם זו לא בריטני...

בעצם... זה בחור.. בחור הומו בן 19 שחי בניו יורק... והוא פשוט חי כמו בריטני.. הוא קורא לעצמו "בריטני וולנטיין".. וגם הוא לא בריטני...

והנה אותו אחד...

קוראים לו קודי... וכאן הוא לבוש כגבר.. וכן... הוא פגש את בריטני.. כיף לו!!!! תראו איך היא נראית מוזר שם בתמונה..

זאתי אחת שהשתתפה

בתוכנית כמו השרדות אבל לבני נוער. היה את זה בפוקס קידס. והיא ממש דומה לבריטני! היא בת 16-17 אם אני לא טועה

Dirrrty

New member
טוב אז ככה...

התמונה הראשונה ששמתם היא כן של בריטני לפני בייבי וואן מור טיים ולפני שהיא צבעה את השיער לבלונד ובעצם חום זה כן הצבע הטבעי של בריטני (ז´תומרת הוא נהיה כהה עם השנים) והיא פשוט צבעה לבלונד כי היא היתה בלונדינית בצעירותה. התמונה של הקוקסינל ושל ההומו עם "בריטני" רואים שזה לא בריטני!!! היא אפילו לא דומה לה בתמונה הזאת!!! אפילו בתמונה שאני שמתי היא יותר דומה לה!!! בקיצור... רק התמונה הראשונה זאת בריטני- ובריטני היתה קצת מלאה בפנים בבייבי וואן מור טיים ולפני...

Dirrrty

New member
אופס שכחתי לשים ת´תמונה...

קבלו... פה היא מאוד דומה לבריט! ובתמונה ששמתם שהיא ממש לא אתם כולכם אמרתם שהיא דומה לה וכשאני שמתי אמרתם לי שאתם יודעים איך בריטני נראית והיא אפילו לא דומה לה... למרות שבתמונה הזאת היא מאוד דומה לה!!! ס´עמממממממק עם תפוזזזזז!!!! אני לא מצליחה לשים תמונות!!!!! לא משנה פעם אחרת...

אממ..בתמונה עם השיער השחור

זה פיאה. היה לא הופעה עם פיאה איפשהו. וזאת כן בריטני אבל עם פאה..תתמודדו עם זה מה אני אגיד לכם. בתמונה של הילדה שיושבת..זו לא בריטני-זאת אחת שמאוד דומה לה.. אבל לא זאת לא היא. ועם הקוקסינל.......גאד

MooGirl

New member
לפרה שרוטה

את גם אוהבת פרות??? אני מתה עליהן ועל המוווו

למעלה