טוב שזאת בריטני, הייתם מתים זו לא בריטני זו סתם איזה אישה אחרת וחוץ מזה יש תמונות חדשות של בריטני בהופעה שהיא עשתה לפני יומיים בניו-יורק לכבוד חג המולד והמעריצים שלה היו שם והיא רזה כמו מקל וחזרה לעצמה מהר מאוד מי שרוצה להוריד את ההופעה שהכנס לקישור .
א. זו לא נראית פיאה, ולבריטני אף פעם לא היה צבע כזה לשיער.. ב. זו אחת שנראית כמוה.. Look alike... יש בהמון אתרים של בריטני תחרויות כפילות של בריטני.. וחוץ מזה, ההיא בתמונה, דווקא נראית חמודה, אם כי מלאה קצת.. אבל זה כלום!!
התמונה הראשונה ששמתם היא כן של בריטני לפני בייבי וואן מור טיים ולפני שהיא צבעה את השיער לבלונד ובעצם חום זה כן הצבע הטבעי של בריטני (ז´תומרת הוא נהיה כהה עם השנים) והיא פשוט צבעה לבלונד כי היא היתה בלונדינית בצעירותה. התמונה של הקוקסינל ושל ההומו עם "בריטני" רואים שזה לא בריטני!!! היא אפילו לא דומה לה בתמונה הזאת!!! אפילו בתמונה שאני שמתי היא יותר דומה לה!!! בקיצור... רק התמונה הראשונה זאת בריטני- ובריטני היתה קצת מלאה בפנים בבייבי וואן מור טיים ולפני...
קבלו... פה היא מאוד דומה לבריט! ובתמונה ששמתם שהיא ממש לא אתם כולכם אמרתם שהיא דומה לה וכשאני שמתי אמרתם לי שאתם יודעים איך בריטני נראית והיא אפילו לא דומה לה... למרות שבתמונה הזאת היא מאוד דומה לה!!! ס´עמממממממק עם תפוזזזזז!!!! אני לא מצליחה לשים תמונות!!!!! לא משנה פעם אחרת...
זה פיאה. היה לא הופעה עם פיאה איפשהו. וזאת כן בריטני אבל עם פאה..תתמודדו עם זה מה אני אגיד לכם. בתמונה של הילדה שיושבת..זו לא בריטני-זאת אחת שמאוד דומה לה.. אבל לא זאת לא היא. ועם הקוקסינל.......גאד