האם זו באמת פרידה?

open book

New member
האם זו באמת פרידה?

ראשית כל, אני קורא רדום בפורום ורק עכשיו החלטתי להצטרף
שנית כל, אציין שאיני סופר ואיני מתיימר להיות אחד כזה, אפילו לא קרוב. סך הכל כתבתי מה שיצא. לרוב אני נוהג כך. חשבתי שיהיה נחמד לשתף אתכם, או שלא, לשיפוטכם בלבד.
מוזמנים לקטול, לאהוב, לשנוא, מה שבא לכם...

נכתב תחת הכותרת:

'האם זו באמת הפרידה'

מסכן ונאיבי האדם הראשון שאמר שאין דבר יותר כואב מלב שבור, עצוב לחשוב איזה חוויות הוא חווה כדי לומר משפט עוצמתי שכזה.
עד לפני מספר חודשים הייתי אומר שהוא לא יודע על מה הוא מדבר, אם הייתי פוגש אותו הייתי מספר לו על כאבים הרבה יותר קשים,
בוא נראה אותו מטיח את גופו במהירות גבוהה על תא מטענו של רכב, בוא נראה אותו מפרק את כל העצמות ומדמם על אספלט קר,
בוא נראה אותו מתמודד עם הכאב הזה חודשים שלמים ושאני לא אמשיך, הכאב שבלב, הצחקת אותי. אז כן, זה מה שהייתי אומר לו.
היום, היום אני רק רוצה לפגוש אותו ולחבק אותו ולומר לו שאני שותף לכאבו העצום, שותף לצער שלו, לומר לו שהוא צודק.
שום עצם שבורה וגוף מדמם לא יכאבו כמו לב פגוע. גיליתי את זה בדרך הקשה, הכואבת והכל קרה בשנייה אחת, לא יותר.
הייתי רוצה לספר לו איך הכרתי אותה והייתי רוצה שיגיד לי מה לעשות כדי להפסיק את הכאב הזה, כי אחרי הכל,
הוא האיש הראשון שחווה כאב כזה ובטוח הוא מכיר את התרופה.
הייתי מספר לו, על הפעם הראשונה שפגשתי אותה בתחנת הדלק, שידעתי שאני הולך להיפגש איתה, אבל חששתי מאוד,
לא ידעתי למה לצפות, לא ידעתי מה מחכה לי. אסכם זאת בקצרה, ידעתי שזאת המלכה שלי, ככה קראתי לה תמיד, מלכה.
נכון, ידעתי שהיא נשואה ושיש לה ילדים, ידעתי שהיא מבוגרת ממני בלא מעט שנים, ידעתי שאין סיכוי מההתחלה אבל בכל זאת לא יכלתי לעצור.
המלכה שלי גרמה לי לשכוח מהכל ולהתרכז רק בה. גרמה לי לצאת מהעולם שלי ולהיכנס לשלה, כל כך כיף בעולם שלה, לא רציתי לצאת ממנו.
עם הזמן שחלף וככל שנפגשנו, ככל שגיליתי עליה דברים טובים ופחות טובים, ככל שלמדתי להכיר אותה ואת האישיות המיוחדת שלה.
הרגשתי יותר ויותר קשור אליה, ללא יכולת להשתחרר ממנה או לדמיין חיים בלעדיה, למעשה אני לא מבין איך חייתי עד עכשיו בלעדיה.
הייתי מספר לאיש איך ידעתי להוקיר כל דקה ודקה איתה, היא ידעה איך לשמח אותי ולגרום לי לאושר שלא ידעתי שבכלל קיים.
לא תיארתי לעצמי שאפשר להרגיש את מה שאני הרגשתי, כשעצוב לה לי עצוב, כשהיא בוכה אני בוכה,
כשהיו מעצבנים אותה אני הייתי מתעצבן וכשהייתה שמחה אני הייתי שמח, אני מניח שקוראים לזה אהבה? לא יודע...
כשהזמן חלף והיא הגיעה לבקר אותי בבית החולים הרגשתי מצידי שהחיבור אליה מתהדק יותר ויותר.
היא ידעה לשים את כל חייה בצד ולהגיע להיות איתי, כי היה אכפת לה ממני, אני רוצה להאמין שהייתי חשוב לה.
אפילו כשהתנהגתי בטיפשות היא ידעה להתעלות מעל זה, תמיד ידעה מה לעשות ותמיד ידעה איך לתקן הכל, אחרי הכל היא מלכה ואלו תכונות של מלכה.
הייתי שואל את האיש מה זה אומר אם התחלתי לחלק את החיים שלי לפי הפעמים שהייתי פוגש אותה.
מה זה אומר כשבכל דקה ודקה ביממה הייתי חושב עליה, כשהייתי נרדם היא הייתה במחשבות,
כשהייתי מתעורר היא הייתה במחשבות, מה זה אומר ולמה ואיך זה קרה לי.
הייתי מספר לאיש על כמה שרציתי רק לשמח אותה ולרצות אותה ולדאוג שתהיה מאושרת, שום דבר אחר לא עניין אותי, האושר שלה הוא האושר שלי.
הייתי מספר לאיש איזה עיניים יפות היו לה, חיוך מבויש, גומות חן מקסימות ומגע יד הכי נעים שקיים, ריח מתוק שנשאר שעות רבות לאחר שהייתה הולכת.
מלכה יפה היא הייתה, כל כך יפה שלעיתים הייתי מביט בה ומתנתק מהמציאות עד שהיא הייתה מתעצבנת ומבקשת שאחדל, היא לא אהבה את זה.
הייתי מספר לו כמה אני מודה לה על הכל, על כל האושר והאור שהכניסה לחיי, על איך שידעה להצחיק אותי,
איך שהיא תמיד ידעה הכל על הכל ותמיד ידעה לשלוט במצב. אין ספק שזאת הייתה ותהיה התקופה הכי יפה בחיים שלי.
לצערי היא הסתיימה כי המלכה שלי החליטה להוציא אותי מהעולם שלה, היא נעלה אותי מחוץ לדלת.
השאירה אותי כאוב ובוכה אבל אני לא וויתרתי, החלטתי לשבת ליד הדלת, אני אמתין שהיא תפתח אותה ותיתן לי לחזור פנימה,
כי אני מרגיש שנותרתי חסר כל, חסר כיוון ותכלית. הרי זה אבסורד לחשוב איך מישהו יוכל להסתדר ללא המלכה שלו.
ביינתים אני נאלץ להיפרד ממנה, אבל אני מחכה שהיא תקרא לי, נכון שהיא תקרא לי?
רוב הבחורים בגילי רודפים אחרי מטרות רבות ונכספות אבל אני, אני רק רוצה חזרה את המלכה שלי, אני לא מבקש יותר מידי
סך הכל להיות איתה שוב, שתחבק אותי, שתנשק אותי ותיגע בי וכך אדע שהכל יהיה בסדר, כי רק היא ידעה להעניק לי שקט ושלווה, המלכה שלי.
זהו, זה בערך כל מה שהייתי מספר לאיש החביב והמסכן הזה, אני ממש מקווה שהוא היה יודע מה להגיד לי והאם זה אי פעם יעבור.
האם הדמעות האלו יפסיקו מתישהו,האם הוא יפסיק אי פעם, הכאב הזה שבלב.
לצערי בחלוף השנים איבדתי את התמימות, אני יודע שגם האיש הזה לא יידע לענות לי.
פשוט אצטרך ללמוד לקבל את המציאות החדשה ולהבין שזהו...זה אבוד.

arieshor

New member
open book

בדרך כלל כשבחורה עוזבת היא לא חוזרת .

זה פרידה .

גם אני נפרדתי מחבורה .

אחנו חושבים שהיא הבחורה שאהבנו שעשתה לנו טוב היא תחזור .

הייתי שמח אם היא היתה חוזרת . הבחורה שנפרדתי ממנה .

אין מה לעשות תתחיל מהתחלה . היא גם נשואה זה לא יעזור לך.

Megie

New member

כתבת מדהים, ריגשת אותי ברמות שקשה לתאר.. הכאב שלך כל כך ברור וחזק..ואני מאחלת שיעבור לך במהירות ובמקומו תשאר תקווה לאמון שבאהבה חדשה לא פחות עוצמתית מזאת שחווית..
תשחרר את הקודמת, מי שלא רוצה לקבל את האהבה שלך-לא ראוי לה..וןלא משנה מה קרה בינכם..
אחרי האיש שאמר שאין דבר יותר כואב מלב שבור בא האיש שאמר שהזמן הוא התרופה הכי טובה..הזמן מרפא כל פצע וכל כאב..אבל אתה חייב להאמין ולתת לו לעשות את ה'קטע' שלו..

תהיה חזק

womeninlove1

New member
שלום

אני אהיה כנה, מהרגע שראיתי שמדובר באישה נשואה עם ילדים ממש לא ריגשת אותי ולא שום דבר.
אין לי מושג למה אתה בוכה כשהרי ידעת שהיא לא באמת תהיה שלך, כשידעת שהיא כבר של מישהו אחר.
ותראה ברור שאני מגזימה כיוון שברור שכאשר מפתחים רגשות אז זה לא באמת משנה מה מסביב, וכאשר משיבים לך אהבה כמו שהיא השיבה לך אז הרגש רק נהיה יותר גדול.
לדעתי אישה שהיא מלכה אמיתית לא הייתה חיה את החיים שהיא חיה, בוגדת בבעלה ומשחקת איתך משחקים.
ואני לא יודעת אם היא נמצאת בנישואים ללא אהבה, או שייתכן והצד השני גם בוגד, כל מה שאני יודעת זה שהיא אישה נשואה שבחרה לשים קץ לקשר איתה ואילו היא ממשיכה בחייה שהיו לה גם לפנייך עם בעלה והילדים.
אין לך זכות לבכות ואין לך זכות להתלונן, אתה הכנסת את עצמך למצב הזה.
אתה יודע יש לי חברה שנכנסה לקשר מיני עם אדם נשוי עם ילדים וכשאמרתי לה שזה לא בסדר היא אמרה לי שאז מה, זה הוא בעל המשפחה אז זה הוא שאשם ולה אין מחויבות כלפי אף אחד, אבל זה בולשיט!!!
אתה בוחר להיות הצד השני לבגידה, ולהיות זה שעוזר בהרס משפחה.

אבל צודק שלב שבור זה השברון הכי קשה ולדעתי אפשר להתגבר רק אם מישהי אחרת תתחיל למלא לך את החסר, וייתכן שעכשיו אתה קורא לזאתי מלכה, אבל כשתהיה בקשר עם מלכה אמיתית שאתה תהיה הראשון בסדר העדיפויות שלך, שהיא לא תשקר לאף אחד על כך שהיא איתך ושכל פעם שיהיה לה זמן היא תעדיף להיות איתך, זאתי תהיה המלכה האמיתית שלך ואז תבין שאפילו שעכשיו אתה חושב שהפסדת מלכה, אתה עוד תכיר מלכה אמיתית.

את לא מדברת מהרציונל כי אם מכעס,

נשמע שאת כועסת שלמישהי נשואה מצליח גם כשהיא נשואה עם אחרים. לא יודעת, זו הנימה המורגשת מאיך שכתבת את הדברים.
כמו שאמרת, יכול להיות שגם בעלה בוגד בה והיא חופשיה לבחור איך שבא לה לחיות את החיים שלה, כך שאם הוא התאהב בה-עניין שלו, זה עדיין לא אומר שהוא בא להפריד.
את באה לחברה שלך שיוצאת עם נשוי בטענות, כאן אני אומרת שדווקא זה שהוא מצליח עם רווקות לא מעיד על הצלחה שלו עם בנות המין השני כי אם משהו אחר. ואלה שהולכות עם נשואים למעשה תוקעות גול עצמי, כי אדם שייצא עם רווקה לא יעזוב הכל בשבילה, ככל שתרצה וככל שהיא תכוון לשם. וגם אם נלך על הספק והיא הצליחה - היא לא תמשיך את הקשר שלה איתו רגועה, זה יחזור גם אליה.
לכן, יש הבדל בין "בגידה" בין נשואים לבין "בגידה" בין שני אנשים שאחד מהם לא נשוי.
דווקא זה שהיא נשואה ומתמודדת ככל הנראה עם מציאות רגשית לא פשוטה, עושה אותה מלכה ועל כן הוא צודק.
להיות אצילת נפש וחזקה זה לא לעמוד ולשפוט אנשים ולנסות לחנך אותם, זה לדעת להבליג ולבלוע צפרדעים כשקשה בשם ובשביל מי שאוהבים.
כנראה הוא מאוד פגע בה והוא לא יודע איך עוד להעריך את יכולת הספיגה שלה את מה שהוא עשה לה.
כנראה גדשה הסאה ולכן עזבה אותו.
אז מה שנשאר לו לומר לה אלו הן מילות הערכה המסתכמות ב"מלכה".

womeninlove1

New member
חחח

אני חייבת להגיד שלא יכולת לתאר אותי בצורה הכי לא נכונה.
האמת שבחיים לא חשבתי על המחשבה הזאת, לחשוב שאני כועסת כי לאישה נשואה הולך עם גברים אחרים כשהיא נשואה?
למה שאני אחשוב שזה דבר טוב? במקום שיהיו לה חיים טובים עם הגבר שהיא בחרה להינשא לו כנראה שיש לה בעיות והיא מפחדת לעזוב בגלל שיגרה/ילדים/כסף או שסתם משעמם לה והיא צריכה משהו נוסף?
על אישה כזאת אם כבר אני ארחם אבל לא אכעס שהולך לה.
אני חייבת להגיד כי אני חושבת שאולי את תופסת אותי בצורה לא נכונה. יש לי חבר כבר קרוב לשנתיים, אני צעירה אז זה לא גיל של נישואים אבל הוא כן מתייחס אליי כמו מלכה, הוא שלי ורק שלי מהבחינה שאין לו עוד בחורה אחרת לדאוג לה (חחח לפחות אני מקווה:) ) ואני יודעת שהוא אוהב אותי ואני מתייחסת אליו בדיוק באותה מידה, אין כאן דברים נסתרים או אנשים אחרים שמפריעים לקשר ביננו.
מה שאני קיוויתי להעביר זה שרואים שהוא אוהב אותה, רואים שהוא רציני כלפיה ורוצה קשר רציני אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? למה שלא ימצא מישהי שתעשה אותו ורק אותו מלך ושתרצה אותו באותה מידה שהוא ירצה אותה.

ולדעתי להיות חזקה ואצילת נפש זה לפעול ולקיים את הערכים שבהם את מאמינה, הבעיה היום היא שהרבה אנשים מטשטשים את הערכים, כבר אין טוב או לא טוב כי לכל דבר מוצאים הצדקה וזה מצד אחד טוב אבל מצד שני קצת בעייתי.
אגב, האמת שאני כן כועסת על חברה שלי שמבחינתי להצדיק את זה שהיא בוגדת עם מישהו נשוי מתוך אמונה שזה לא אשמתה אלא אשמתו, זה נראה לי די חסר ערכים ואני מודה שאני לא מבינה איך אפשר להצדיק את זה (ואני ברגע שהבנתי שהיא לא מבינה מה אני אומרת לא חזרתי על זה שוב, כי ידעתי שלפעמים אנשים לא רואים בצורה הגיונית ולא משנה מה כלום לא יפתח את העיניים שלהם)

תראי יקירתי,

את יכולה לטעון מה שבא לך אבל כל אינטליגנט יכול לראות שאת ממש מחפשת להוכיח דרך תגובותייך.
את הכיתוב והנימה אי אפשר להסתיר במסיכת התנהגות, רואים הכל.
על כן, מבחינתי ומבלי להעליב, אני לוקחת את דברייך בערבון מוגבל. את יכולה גם לטעון שאת אליזבת השניה בכבודה ובעצמה אחרי מדיטציה, הנייר סופג הכל אבל נימה ויכולת קריאה מהכתוב אי אפשר להשמיט.
בקשר לכעס שלך מול הטיעון על הצלחת אישה נשואה יכול לנבוע מהרבה סיבות, אין לדעת, וזה גם לא משנה.
אין מה לרחם על נשואה שבוגדת, אדרבא היא נהנית מכמה עולמות בזמן שאם רווקה עושה את זה עם נשוי היא חוסמת את עצמה באמת לאפשרות להיות מאושרת ואולי אף מוכיחה בכך כי אין לה מניות בשוק הפו״פ.
אז אין כאן עובי קורה להוכיח אלא ההבנה שקיימים אנשים אוהבים שאוהבים לאהוב ולא מונעים מעצמם את האפשרות הזו.
פרגני לגבר מאוהב, כי בזה שאת נלחמת לומר לו לעשות ההיפך לא ישפיע עליו להרגיש אחרת אלא לראות אותך באור שלילי ולהוכיח לעצמו שהוא בעצם צודק בבחירתו.

womeninlove1

New member
...

אני ממש לא מבינה איך את משווה הצלחה של אישה נשואה לבגידה בבעלה?
ואת חושבת שאכפת לי מה את חושבת עליי, אני יודעת איפה אני נמצאת בחיים ובתכלס זה מה שחשוב, ומבחינת בגידות אני אהיה כנה ואגיד שאין לי שום תיסכול שאני עצמי חוויתי להוציא.

"כל אינטילינגט רואה שאני מחפשת דרך להוכיח את תגובותייך"- ברצינות לאן העולם הזה הידרדר שלא מצדיקים את מי שכנגד בגידות.
ואני מצטערת עד עמקי נשמתי אם לא פירגנתי לגבר מאוהב שליבו נפגע.
הנקודה שלי היא שמערכת יחסים היא בלי קשר קשה ויש מכשולים אז לחשוב שעם התחלה של בחורה שהיא נשואה באמת יצא משהו רציני, כי הרי מכל דברי אהבתו אליה נשמע שהוא מאחל לכך שיהיה המשך לקשר.

אז מצטערת שאני לא מצדיקה, לא חופשייה בדעותיי,כועסת ולפי דעתך גם שקרנית (אגב לשנייה זה עיצבן אותי, אבל לאור העובדה שאני יודעת שלא שיקרתי ושלי יש אושר עם בחור שהוא שלי, שאגב אני לא מבינה מאיפה להגיד שיש קשר ארוך טווח זה משהו מופרך, את חושבת שזה כדי להוכיח טענה? אני מצטערת שאני לא כזאת ילדה קטנה ואם אני רושמת משהו זה מתוך אמונה שזה נכון ואני מתבססת על אמיתות)

ואגב, אם האישה הנשואה מאושרת אז שיבושם לה, אבל אם הגבר המאוהב ירצה באמת להיות בקשר רציני עם מישהי אז כנראה יש עדיפות שאם הוא ישמע שהאישה היא נשואה הוא יוותר וימשיך הלאה.
משום מה אני מרגישה שתוקפים אותי על דבר שהוא דיי הגיוני, על עצם זה שאני אומרת " בגידות זה לא בסדר". מצטערת אבל זה מוכיח לי שמשהו קצת לא בסדר.

ולך בחור מאוהב, אני מאחלת שתמצא אישה שתאהב אותך ותהיה מחויבת רק לך (שיואו אני מקווה שלא יתקפו אותי על האמירה הזאת ויחשבו שאני כועסת או מקנאה, אולי פשוט יקבלו את זה כדבר טוב והגיוני)

sani48

New member
בוביגירל

בדרך כלל את רושמת לאנשים תשובות ישירות מבלי לחשבן יותר מדי,העיקר שהם ינסו להבין את הטעות שלהם נכון?אז למה שבאה עכשיו מישהי ואומרת לבחור את הדברים שהיא מאמינה בהם,מהנקודת מבט שלה,ועל פי העקרונות שלה,את ישר יוצאת נגדה?את יכולה לקחת את דבריה כערבון מוגבל,היא מבחינתה לא צריכה לתת לך בכלל הסברים על החיים שלה,כי זה לא קשור בכלל לנושא ,מה שקשור זה העקרונות שלה,ובמה שהיא מאמינה,ואת זה את לא יכולה לקחת ממנה,ואת צודקת אין מה לרחם על אישה נשואה שבוגדת,צריך לרחם על בעלה(שכגע אנחנו לא יודעיים אם הוא טיפוס שלילי/בוגדני,יכול להיות שהוא בחור זהב,ולא בוגדני כלל,והיא בכל זאת החליטה לבגוד בו)ואת עוד אומרת שאישה נשואה שבוגדת נהנת מכל העולמות?זה סוד האושר בעינך?לחיות חיים של שקר?
שימי לב גם למה שרשמת שבחורה רווקה שהולכת עם נשוי חוסמת את עצמה באמת לאפשרות להיות מאושרת,אז זה נכון גם לגביו,הוא רווק שהולך עם מישהי נשואה,וחסם את עצמו באמת לאפשרות להיות מאושר(זה המילים שלך רק שבמקום רווקה קיבלת רווק),כך שהבחורה שיצאת נגדה בעצם אמרה לך את אותו דבר,במילים אחרות,שחבל בשבילו להיכנס למיטה חולה,אבל עדיין לא קיבלת שום מילה ממה שהיא אמרה משום מה

open book

New member
שלום לך :)

ערב טוב וחג שמח יקירתי :)

מס' שאלות לי אלייך,
את אומרת שהיום הערכים טושטשו, אין טוב ואין רע, רחמנא ליצלן, בבל זה ממש כאן.
מהו טוב ומהו רע? מהו נכון ומהו שגוי? מיהו הצדיק ומיהו השפל?
בטח לא תדעי לענות לי, אה?
את ואני ועוד רבים וטובים, נולדו לתוך חברה מסוימת, חברה בה הקודים ברורים, חברה בעלת ערכים עתיקי יומין שנכתבו על ידי זקנים בני זקנים.
איכשהו הוחלט שחובתנו לפעול על פי הם, ממש כמו המטריקס, ממש קריפי לחשוב על זה...
את אומרת לי שאמצע מישהי לאהוב, הלוואי והייתה לי היכולת הזו. אני לא חושב שלא אני ולא את יכולים לבחור, כי אם נבחר אז הרי שזאת לא הבחירה הטבעית, תקראי לזה בחירה מושכלת.
אך לא תמיד הבחירה המושכלת היא הבחירה הטובה עבורנו.
אמרת משהו נוסף לגבי זכויותי לבכות או להתלונן. הרשי לי לתקן אותך. כשאדם יוצא אל העולם מתוך רחם אימו הוא מקבל זכויות שונות, הזכות לצחוק, לבכות, להתעצבן, לשמוח, להתרגש וכו'...
לדעתי זכותי המלאה לבכות, נכון ידעתי את הסוף הצפוי והקלישאתי, ידעתי מה יקרה, אך בכל זאת, לא הצלחתי לנתב את דרכי המושכלת, אלא פשוט זרמתי וקיבלתי באהבה את מה שבא.
מכיוון שתגובתך הראשונה נכתבה בכעס, אגב, זאת זכותך המלאה. לכן הרשי לי להפנות אותך לטקסט ולקרוא שוב, את תראי שאין תלונה אחת ולו הכי קטנה.
סך הכל המון הערכה והוקרת תודה אל מי שמילאה אצלי חלל גדול וריק.
לפעמים בחיים יש הפתעות ותהפוכות, אנחנו לא שולטים בזה, לאותן תהפוכות אין קודים ברורים, אותם זקנים בני זקנים לא לקחו בחשבון שיש מצבים מסוימים שיכולים להיווצר.
לכן כשאדם נתקל הסיטואציה שונה מהנורמה המקובלת, הוא מאלתר, לטוב ולרע.
תני לי לסיים ולאחל לך זוגיות פוריה ומלאת אהבה, כמו שאת צעירה גם אני צעיר, סך הכל בן 25, מה אני כבר יודע מהחיים שלי, אה?
נו שווין, העיקר שנדע ימים טובים יותר...

בברכת ערב טוב :)

womeninlove1

New member
...

האמת שאני כן אדע לענות לך רק שחלק מהערכים שלי הם בבירור לא שלך וכנראה לא של הרבה אנשים.
אז מצטערת שלא ניחמתי על עצבותך או שייתכן והיה עדיף לשתוק, אבל זה פורום אז אני מניחה שמותר לי לרשום.
בכל מקרה, אין לי כוח להמשיך להגיב כי האמת שכן זה מה שחשבתי, אבל אני ממש לא מתכוונת להיכנס לוויכוח עקרוני עם אדם שלא קרוב אליי בכלל, שהרי אומרים שאדם לא משתנה ויש לי הרגשה שעצם זה שכל אחד ימשיך להגיד את דעותיו לא ישפיע על האחר, רק יגרום ליותר הרגשה שהצד השני טועה.

בכל מקרה בהצלחה בחיי האהבה :)

womeninlove1

New member
אה אגב..

אתה ראית את זה שרשמתי שאין לך זכות לבכות, אבל כמה שורות מעל כתבתי :"תראה ברור שאני מגזימה כיוון שברור שכאשר מפתחים רגשות אז זה לא באמת משנה מה מסביב, וכאשר משיבים לך אהבה כמו שהיא השיבה לך אז הרגש רק נהיה יותר גדול", אולי עכשיו אני נראית קצת פחות "כועסת" וסתם אחת שמנסה לרשום לך תגובה שחושבת שבתור אדם פנוי אתה צריך מישהי פנויה שתרצה ותוכל לתת לך הכל (וכן, אני גם נגד בגידות).
וזהו סופית :)

sani48

New member
open book

ערכים זה לא משהו שקשור לקודים חברתים בעיני,זה משהו אישי,לכל אחד יש את הגבולות שלו,וכל אחד רואה דברים מהנקודת מבט שלו,אני הייתי ממשיך לפעול על פי העקרונות שלי,גם אם כל העולם היה פועל אחרת,אי אפשר באמת לשפוט אותך כי יש דברים שבאמת קשה לשלוט בהם,וגם לא יודעים את כל הרקע של הסיפור,אבל אפשר לייעץ לך להבא(אני מאמין שזה מה שהבחורה שהגיבה שלך ניסתה בסך הכול לעשות)שעדיף לך לא להיכנס מראש ליחסים עם מישהי תפוסה,במיוחד שיש גם ילדים מעורבים בסיפור,וגם אתה לא יכול לדעת מי זה באמת בעלה,ואם זה מגיע לו או לא((עכשיו אתה יודע כמה כואב זה לב שבור,אז תחשוב כמה זה כואב משפחה שלמה שבורה),וגם מבחינתך,אתה צריך להיסתכל יותר קדימה,ולהבין שבסופו של דבר אתה תיפגע מהסיפור,מאחל לך רק טוב,שיהיה בהצלחה

sani48

New member
תיקון קל

אני מאמין שזה מה שהבחורה שהגיבה שלך ניסתה בסך הכול לעשות=אני מאמין שזה מה שהבחורה שהגיבה אליך(. womeninlove1)ניסתה בסך הכול לעשות

open book

New member
צהריים טובים

מאיפה הגיע הגשם הזה...?

ערכי אדם נבנים בהתאם לקודים חברתיים, זוהי דעתי האישית.
אני לא חיפשתי את זה ובטח לא רציתי בזה, ישנם דברים שהם בלתי ניתנים להבנה ונגד כל היגיון מקובל(אותם קודים חברתיים) ולכן לא תמיד אנו יודעים איך להתנהל.
אני לא נפגעתי מהסיפור, אני ידעתי איך זה יסתיים, הרי זו קלישאה די מוכרת וצפויה. לא מתחרט לשנייה אחת, שמח על מה שהיה.

sani48

New member
לא תמיד אנו יודעים להיתנהל

אבל החכמה היא ללמוד מטעויות,ולתת להם לבגר אותך,להבין שלא כל מה שאנחנו רוצים בחיים אנחנו אמורים לקבל,אתה אומר שלא ניפגעתה מהסיפור?אתה בטוח? ,בוא אני יצטט לך מישפט אחד שרשמתה-האם הדמעות האלו יפסיקו מתישהו,האם הוא יפסיק אי פעם, הכאב הזה שבלב. אז אולי אתה לא מופתע מהסוף,אבל יצאת פגוע,יפה אבל שאתה יודע גם לראות את הצד הטוב בסיפור,ואתה שלם על ההחלטה שלך,אני מקווה אבל בשבילך שבפעם הבאה תמצא לך מישהי פנויה שהסוף איתה לא יהיה ידוע מראש,לגבי ערכים,אם הם היו נבנים על קודים חברתים,זה לא היה ערכים אלה שטיפת מוח,ומי שעושה את ההחלטות שלו על פי מה שהסביבה אומרת לו לעשות,הוא בן אדם בלי אופי(בעיני),לכן שיש למשל דילמה עם ללכת עם מישהי נשואה או לא,זה לא צריך לעניין אותך מה אחרים יגידו או יחשבו,אתה צריך להציב לעצמך את הגבולות שלך,ולחשוב אם זה בסדר בעינך או לא,יאלה גבר,חפרתי לך מספיק(וזה לא בא ממקום של להטיף או לשפוט,סתם נותן לך כמה טיפים)שיהיה בהצלחה

marioForever

New member
אבל היא נשואה...........

אז האהבה האמיתית שלה נצחה בסוף...
אתה היית, סוג של רומן חולף, פנטזיה כזאתי, משהו מלהיב שהצית לה את החיים,
אבל האהבה האמיתית שלה, הגבר שהיא בחרה לחיות איתו חיים להקים איתו משפחה ולעשות איתו ילדים, הוא האחד שלה..
והיא בחרה בו עוד הרבה לפני שהיא ידעה מי אתה, זה לא תחרות בין שניכים, כי הוא כבר ניצח לפני שנים...
אין לך על מה להתלונן פה, עשית כיף , היית איתה, עכשיו תמשיך לאישה פנוייה שיכולה באמת להיות בקשר.

האמת ? שאני חושב על זה שיום אחד לי יהיה אישה ואז שגבר יתחיל עם אשתי ? אז בכלל אני נתקף בעצבים כלפי הגבר העתידי הזה אז בכלל לפי דעתי מה שעשית הוא ברמה נמוכה.
אבל ברצינות, מה חשבת שיהיה ? שתיהיו ביחד ? למרות שהיא עם האחד שלה ? זה קורא רק בסרטים....

open book

New member
בוקר טוב לך

גם אתה עונה מתוך כעס ושואל שאלות לא רלוונטיות ולא נכונות.

שוב אחזור ואומר, לא התלוננתי ולו לרגע אחד.
לא חשבתי על מה שיהיה, בעצם לא חשבתי, אם תקרא את הטקסט שוב אתה תבין את זה.
אל תיתקף עצבים, כלום לא שווה את זה. שום דבר שעשיתי הוא לא ברמה נמוכה, מצטער עבורך שאתה מחליט לתקוף לשווא :)

הטבע האנושי הוא לשפוט, להחליט מה קרה ומה היה צריך לקרות כדי למנוע את זה. אז שאלה קטנה, ברשותך.
מאיפה מהכתוב הבנת שהיא בגדה בבן זוגה עימי? היכן כתבתי זאת?
חשבת לעצמך לרגע שכל מה שקרה שם היה חד צדדי מצידי?
אל תתן לכעס להשתלט עלייך ולדבר בשמך, תקרא עם כל רגש שאתה יכול וככה אתה תוכל להבין יותר טוב הכל.

ושיהיה אחלה יום

למעלה