האם זו א-מיניות???

אניליפ

New member
האם זו א-מיניות???

שלום לכולם,אני בשנות העשרים המאוחרות,בעלת תואר שני עם עבודה די מכובדת..ומתגוררת ומתרפרנסת בגפי. בגיל ההתבגרות היו לי מערכות יחסים וכמובן הפרימיירה המינית שלי...אבל בדיעבד הרגשתי שזה לא זה,שזה סתם הורמונים משתוללים בלי אקט של אהבה אמיתית כשהיית בתיכון,היה עליי לבצע מחויבות אישית בגן ילדים,הילדים לא היו פשוטים מבחינת משמעת וגם מבחינה חיצונית...ילדות בנות שלוש עם עודף משקל די רציני ששקלו חצי ממני,כל דבר היו מכניסות לפה ותמיד מלוכלכות מאוכל...אבל מה שהכי זעזע אותי זה ההורים,מדובר בגברים בני 50,לא מטופחים למרות שהגן היה ממוקם בשכונה הכי מבוססת בעיר,באים לא מגולחים עם ריח סיגריות מסריח,ריח זיעה מזוויע,אבל מה,נוהגים ב4 על 4ועכשיו אני שואלת את עצמי..איך האישה מתייחסת לכל זה? הרי כולנו יודעים איך באים ילדים לעולם,עצם המחשבה על זה הגעילה אותי,אני לא רוצה לשכב עם גבר שמזניח את עצמו למרות שיש לו אפשרות לטיפוח,וגם הגעיל אותי זה שההפרש גילאים בין האחים של הילדים כל כך קטן!!!!! לדוגמא יש ילד בן 4 שיש לו אחות בת 3 ותאומים בני שנתיים והאמא בהריון...איך אפשר?? מאז עברו השנים,עברתי מערכות יחסים קצרות וכל פעם המחשבה הזאת שהזמן יעבור ובן זוגי יזניח את עצמו או שאני לא אימשך אליו הולכת וגוברת,מה לעשות????

ברוכה הבאה!

לא יודעת אם את א-מיני או לא, אבל כל מה שכתבת בהודעה על הגועל מהזנחה של גברים, והשאלה מה לעשות - אני לא חושבת שכאן ידעו מה לומר לך. אני מניחה כאדם מן המניין שאם זה כ"כ חשוב לך, את צריכה פשוט לחפש גבר נאה שמטפח את עצמו. מה שלא הבנתי, זה נניח שיש לך חבר כזה - אז כן תרצי לקיים יחסים? כי אם כן, זה לא קשור לא-מיניות. אם לא - אז את צריכה לשאול את עצמך למה. בהנחה שסקס לא מעניין אותך בכל מקרה, סביר להניח שאת א-מינית. בכל מקרה, זה משהו שרק את יכולה לדעת.

יש גברים שכן חשוב להם הטיפוח העצמי

פשוט צריך למצוא אותם. ואני חושבת שכיום יש יותר מודעות בעניין. (מקסימום, תחפשי מישהו שעוסק בספורט, כמו מדריך מכון כושר, מורה לספורט, או סתם אחד שמכור לספורט כל שהוא). בכל אופן לשאלתך, א-מיני זה בן אדם שלא נמשך מינית לאחרים. אז, תשאלי את תעצמך האם היית נמשכת מינית (יעני, רוצה בקשר מיני) לבחור שכן היה נראה טוב בעינייך, וכן היה מרעיף עליך אהבה וכל מה שאת מחפשת בקשר זוגי. (ויש עוד אינפורמציה בשאלות הנפוצות) בהצלחה

orald

New member
כי אתן שתיכן פיצול אישיות של אותה האישה.

תפסתי אתכן על חם!

למעלה