האם זו אהבה?

מיקמיק23

New member
האם זו אהבה?

שלום לכולם. לפני שבועיים הכרתי מישהי מהאינטרנט.. דיברנו, וגם בטלפון, עד שהיא מאוד רצתה להפגש כי אין טעם בשיחות ללא כיוון, ונפגשתי אצלה בבית! כי הוריה לא היו בביתה. הייתי אצלה וישנתי אצלה..... כמובן שאמרתי לה שזה נראה לי מוזר להציע למישהו לישון איתו ועוד מהאינטרנט וכו'. היא אמרה לי שהיא הרגישה תחושה חזקה עלי. שכבנו, והיינו יחד אצלה באמת ממש ממש כייף! ונפגשנו גם בהמשך. ובסופ'ש היא אצלי לישון. והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי, והכל כ''כ נראה לי מהר מדיי! אך מצד שני לאהבה אין הגדרה מתי אוהבים וכו'... ולכן אני לא רוצה לשאול אותה שאלות מיותרות. האם זה אכן נראה כמו אהבה? אני אדיש כי אני לא מאמין שזה בא לי בפתאומיות כזאת ובבום כזה... והיא בחורה מקסימה!!!!!!!!!!!!!!!! זה נראה לכם אהבה?

תיקחו את זה לאט-עוד לא מאוחר...

תיפגשו בחוץ, ולא בבית, אל תגידו דברים שאתם עדיין לא מרגישים, ותיקחו את זה לאט לאט- אין מה למהר, כי אם זה אמיתי, זה יהיה מוכן ומושלם גם בעוד חודש או יותר או כל תאריך/יעד אחר.

יכול להיות שהיא קצת נסחפת

אם טוב לך איתה ואתה רואה שיש פוטנציאל אז תמשיך את הקשר, יכול להיות שהיא מזדרזת להצהיר הצהרות אהבה אבל בקרוב תשיג את הקצב שלה ותרגיש כלפיה כמו שהיא מרגישה. בינתיים אתה תמיד יכול להגיד לה בעדינות שזה מהר מדי בשבילך, אתה רוצה לקחת את הזמן להכיר אותה באמת ואתה חושב שגם היא לא צריכה לקפוץ ולהגיד שהיא אוהבת לפני שהיא הכירה אותך. יכול להיות שהיא סתם ממהרת לדחוף אותך לאיזו משבצת של "חבר" כי היא מאוהבת בעצם הרעיון של להיות בזוגיות יותר מאשר בך כי אותך היא עדיין לא מכירה לעומק ועדיין לא נוצרה ביניכם מספיק קרבה בשביל זה, אבל אני לא חושבת שאתה צריך להתייאש ולסיים את הקשר בגלל זה, רק לבקש ממנה לא לקפוץ רחוק מדי ולתת לשניכם הזדמנות לבדוק אם זה באמת מתאים לכם.

לא

לא יודעת משהו פה לא נראה לי. מהאינטרנט אי אפשר לדעת הרבה על אנשים. והממ אני יכולה להגיד לך שהכרתי מישהו מהצט דברנו אפילו בטלפון ופגשתי אותו אבל הוא אמר שהוא בסרטים. לפי דעתי בבית לא טוב להיפגש.. וגם קרה לי שפגשתי מישהו מתפוז והלכנו אליו אבל לא שכבתי איתו והיתה לו משהי אחרת. אז אתה לא מכיר אותה מספיק זמן. אבל בהצלחה ענקית נפש

elena20

New member
לדעתי מוקדם מדי להצהיר שזו אהבה, גם הקשר

שלי עם בן זוגי הפך למאוד רציני מהר, הכרנו באינטרנט ואני הלכתי לישון אצלו בפעם השניה שנפגשנו, אבל ההבדל הוא שבאותה פעם לא היה בנינו מגע מיני בכלל, חוץ מנשיקה קטנה לפני שהלכת( דרך אגב אני עם חבר שלי כבר יותר משנה, אז אל תיבהל שזה הפך כל כך מהר לרציני, זה לא אומר שמשהו פה לא בסדר). גם אל תתעסק יותר מדי בהגדרות אהבה, לא אהבה, אתם ביחד, טוב לכם פשוט תמשיכו להיות מאושרים.

מיקמיק23

New member
נכון

את צודקת, לא להכנס להגדרות... היא מחר ישנה אצלי ואני ישנתי אצלה שבוע שעבר. הכל רץ. אבל אני לא רוצה באמת להכנס להגדרות, טוב לנו, כייף... למה להתעסק בזה יותר מדי... והיא אוהבת אותי..... אומנם זה נכון לאהבה אין הגדרה שהיא מרגישה אז היא מרגישה את זה, והיא לא תשאר לעצמה את התחושות הבטן אלה תגיד לי שהיא אוהבת אותי... אני קצת אומר לה שתשמעי לאט לאט וכו'.. אבל אני גורם לה אושר אין ספק.

תגובה

אם היא נחמדה בעיניך, ואתה מחבב אותה, כדאי שתשאר אתה ותטפח את הקשר אתה. אז ודאי הרגש יתחזק ויהפוך לאהבה יותר משמעותית. אם אתם נהנים להיות ביחד ולעשות ביחד דברים רגשיים כמו לשוחח, אתם אוהבים.

מיקמיק23

New member
חח זה נכון

המשפט בסוף, אנחנו מדברים על הכל! על כל הכאבים שבחיים האיישים של כל אחד וכל צד של השני מבין ותומך.... באמת אני חושב שמצאתי מישיה שכל כך מתאימה לי , רק לוקח לי זמן לאהוב אותה ואני לא מבין את זה. כי היא בכל תחום פוגעת בי.

smartblonda

New member
מזתומרת"הכל תחם היא פוגעת בי"

איך זה הולך עם מסתדרים ביחד?!

תגובה

אם היא מרעה לך בכונה, ראוי שתחזיר לה ותשתיקה בתקיפות. אמור לה שהתנהגותה לא בסדר ושתפסיק אתה. שמור על זכויותיך.

למעלה