האם זוהי חרדה?

ד12345

New member
אממ אתה יחסית צודק.זה בהחלט משולב עם הפחד

מאובדן שליטה עצמית.אבל עדיין חוץ מזה יש לי גם עדיין את הפחד הזה מהמעבר לשינה ואובדן העירות,כמו שאתה מציין,אבל בלי קשר לאובדן השליטה העצמית.קשה לי מאוד להסביר את זה,אבל אני מדבר על זה שאני עוצם את עיניי,עירני,מרגיש,קיים,ובאיזשהו שלב נכנס לעולם אחר,של השינה.אלא שמה שאני מציין זה יותר המחשבה על איך זה יקרה לי:איך יכול להיות שאני אירדם?איך אני איכנס למצב הזה,אם אני ער,מרגיש,קיים?וזאת בין היתר אחת הסיבות שאני מפחד לעצום את עיניי,לדעת שההירדמות הזאת תבוא,למרות שאיני מאמין שהיא תבוא,שזה לא יכול לקרות. איך פסיכולוגים יוכלו להבין אותי?

ד12345

New member
אוףףף..נכנסתי לפני כ20 דקות למיטה על מנת לישו

ן,ניסיתי כ15-20 דקות להירדם - וכלום.הפחד ממש גדול:יש לי פחד ממש חזק מלאבד את המודעות,לאבד את השליטה על עצמי ולהירדם.מה גם שיש לי מחשבות רעות על השינה:שאם אני אירדם אני אמות,שאם אני אירדם אני איחנק למוות וכו'.מה אני עושה?הרי טיפול עכשיו אני לא יכול לקבל......

ד12345

New member
משהו נוראי קרה לי.מנגנון ההירדמות שלי קרס.גם

אתמול וגם שלשום אני שעות עוצם את העיניים,לא קם לדקה מהמיטה,ופשוט לא נרדם,כלום,אני קם עם אותה תחושה שהלכתי לישון,עם אותה עייפות,כבר יומיים ככה(כלומר שני לילות כבר לא ישנתי).כל הניסיונות שלי להירדם כשלו,כולל היום,אני מותש ועייף ממש,עם כאבי ראש חזקים.מה אני הולך לעשות,תסבירו לי,מה?!עוד לילה בלי שינה?!!?עוד אחד כזה?!?!!?ועוד הרבה כאלה?!?!ולבסוף גם תגיע ההתמוטטות של הגוף?!?!ובסוף אני אמות?!!?מה גם שאני כל כך לחוץ,שום דבר לא יוצא לי,גם לבלוע כדורים אני לא מצליח,אני חושב שאני הולך לקרוס ולמות.

למעלה