האם זה שייך?

• פותח הנושא trini
  • פורסם בתאריך

trini

New member
האם זה שייך?../images/Emo35.gif

לא היו לי לאחרונה שום שיחות עם אלוהים אבל,...הייתי רוצה מאוד להתחבר מחדש לכוחו העצום והאינסופי האם מישהו מכם יכול להגיד לי איך אוכל או אולי איך לחזור ולקבל את הכח הנפלא שלו?רק אספר שבעבר הייתי מאוד מחוןברת רוחנית אבל, מאז מות אחי [הוא התאבד] לפני 4.5 חודשים אני לא מצליחה לשים את הראש במקום הנכון... אם מישהו מכם יכול לענות לי אשמח. נ.ב. אני בת 33 ונשואה עם ילדים שלא תחשבו שאני איזו נערונת נתולת נסיון או ידע בחיים. מחכה לתשובה רינת.

איריסא

New member
לרינת

אני מצרפת לך סיפור שאולי יעזור לך "לילה אחד חלם אדם חלום,הוא חלם שהוא הולך לאורך החוף עם אלוקים. על פני השמים חלפו במהירות סצנות מחייו. בכל סצנה הוא שם לב לשני זוגות של עקבות בחול. זוג אחד שייך לו והשני לאלוקים. בחלוף הסצנה האחורנה בחייו,הוא הסתכל אחורה על העקבות שבחול, הוא שם לב שפעמים רבות לאורך חייו יש רק זוג אחד של עקבות בחול. כמו כן הוא שם לב שזה קרה בתקופות השפופות ביותר בחייו. דבר זה הטרידו והוא שאל את אלוקים בנודע לכך: אלוקים,אתה אמרת שביום שאלך אחרי חוקיך אתה תלך עימדי לאורך כל הדרך והנה שמתי לב שבתקופות הקשות ביותר בחיי יש רק זוג עקבות אחד, אינני מבין מדוע כשהצטרכתי אותך יותר מכל עזבתני. ענה אלוקים: ילדי היקר עד מאד,אוהב אני אותך,לעולם לא אעזבך,בתקופות של נסיונות וסבל,בהם אתה רואה רק זוג עקבות אחד - נשאתיך בזרועותי."

לרינת

קצת קשה לי לתת לך תשובה, מאחר ואני לא מכיר יודע מספיק על מה את עוברת. בכלל, יעוץ אינטרנטי הוא מאליו מוגבל. אבל, אני מניח שאת תוכלי להיתרם מעזרה של מישהו, אם פסיכולוג או איש רוח (אני תמיד ממליץ על האחרון, אבל זה עניין אישי), כדי לחזור לעצמך, גם אם בצורה חדשה. אני יודע שישנם אתרי אינטרנט שמפרסמים רשימות של מטפלים אלטרנטייבים ומורים רוחניית, כמו עידן הדלי. אני גם מזמין אותך להכנס לאתר שלי, אולי כתובים שם דברים שיכולים לעזור. שחר.

שלום לך רינת

אחותי... אין לי מילים לנחמך. אני בן 32 ואחותי נהרגה (מחבל מתאבד) לפני חצי שנה. אני מצרף לך קובץ אשר ליקטתי מהפורום אותו אני מנהל (פורום רייקי) בתקווה שאולי תתחברי למס´ דברים שנאמרו שם. ואני כולי תקווה שתמצאי את המקום הנוח ביותר לראשך. שולח לך המון אהבה ואור ושלא תדעי עוד צער לעולם יחד עם כל העולם כולו. אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה