האם זה שווה?

Pummiki

New member
האם זה שווה?

היי כולם :) אתמול הודיעו לי שהתקבלתי לעבודה בחברת גז בת"א בשירות לקוחות בראיון השני שהיה לי מנהל המחלקה שאל אם אני באמת אוכל להתמודד עם זה אז ביקשתי 2 ימי נסיון כל עוד הוא הציע מה אתם חושבים על זה? אני חושבת שזה משהו שאני אוכל להתמודד איתו אבל זה לא משנה בכלל כי אני ממש צריכה את הכסף!!

Benjamin Turner

New member
לא הבנתי

אם את לא זקוקה לימי נסיון, מדוע ביקשת כאלה? ואם את ממילא סבורה שתוכלי להתמודד עם התפקיד (בינינו, למה שלא תוכלי? זה לא בדיוק תפקיד מאתגר) מה בעצם משנים ימי הנסיון הללו? תעברי אותם בהצלחה ותמשיכי הלאה.

היי פומיקי

אני עובדת גם בחברת גז בנתניה. העבודה לא קלה, אבל משעשעת. שום עבודה בשירות לקוחות לא קלה. אבל היא אכן מייצבת את האופי ועושה אותך יותר אדישה. למרות שהחבר שלי צוחק עליי כרגע כי אני תמיד חוזרת עצבנית מיום עבודה עם לקוחות. אבל אין מה לעשות ... זו העבודה ומנסים לעשות אותה על הצד הטוב ביותר. בהצלחה. ותעדכני אותנו

Pummiki

New member
תודה ../images/Emo140.gif

למה אני צריכה את הימי נסיון? פשוט מאוד בראיון, מנהל המחלקה כ"כ הלחיץ אותי ואמר לי שזה הכי כדאי שאני אבוא ואראה במשך יומיים איך מתנהלת העבודה ועל פי זה אני אחליט הוא ממש הלחיץ למרות שבסך הכל לכל עבודה יש את החסרונות שלה

שלום לך

נדמה לי שאנחנו מכירות ואם לא אז סליחה על הטעות בכול מקרה עבודה בשירות לקוחוות היא לא קלה אבל מתרגלים בהתחלה זה נראה ממש קשה אבל כשנכנסים לזה רואים שהשד לא נורא כול כך כן הלקוחות לפעמים מעצבנים אבל מתרגלים

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

ולמשפחת נותני השירות. אין לי הרבה להוסיף על מה שכבר ענו לך. מה שנותר לי להגיד זה שימי נסיון אף פעם לא מזיקים...

Pummiki

New member
תודה

היום דיברתי עם הנציגה שלי מחברת כח האדם וסיפרתי לה על העסק, היא אומרת שעם כמה שהוא הלחיץ אותי גם צריך להכנס לפרופורציות והרי כמה קשה זה כבר יכול להיות, אני לא אחת שמתרגשת מאחרים... הלקוח יכול לצעוק עד מחר אבל אני מקבלת כסף אז WELCOME :)

כמו שצריך

עושה רושם שאת בראש המתאים לעבודה הזאת. תזכרי שבהרבה מקרים זו באמת לא את, אלא זה הלקוח.

Pummiki

New member
בדיוק עכשיו

התקשר אליי המנהל של שירות הלקוחות וסיכם איתי שכבר מה-26 אני עובדת אצלהם ועוברת חפיפה... :)

Pummiki

New member
אבל

הבנתי שאת עובדת בנתניה...אני אעבוד בת"א אולי אותה חברה וסניפים שונים :)

Pummiki

New member
מממ...

כן...אחרי שהגבתי קלטתי :) מותר להגיד את שם החברה?

למעלה