האם זה רק אני ....?

itche01

New member
האם זה רק אני ....?

האם זה רק אני או אולי גם לכם דמותו החדשה, עטורת השיער ובעלת החיוך המתקתק של טיאלק נראית דבילית לחלוטין ?

subatoi

New member
זה שהוא נראה מוזר

זה נכון, אבל זה רק כי אנחנו צריכים להתרגל, אחרי שבע שנים בלי שיער. חוצמזה, הוא לא דיבר הרבה לאחרונה, צריך להמתין, אני מניח

Echelon

New member
דווקא

לאט לאט מתרגלים לזה, ואני מעדיף את טיאלק החדש מטיאלק הישן

Phoebe 666

New member
../images/Emo7.gifאיום ונורא

הוא נראה אנושי לחלוטין (מובן שצריך לגלות מחמלה כלפי השחקן, אבל...).

itche01

New member
חברים ! אני דורש דיון רציני !../images/Emo9.gif

איך נהפך טיאלק , הג'אפה, הלוחם הקשוח אשר בעת שהוחלף בג'ק בפרק הבלתי נשכח עם מאצ'לו ניסה לגלח את ראשו של ג'ק , מתוך עקרון, איך הוא נהפך לחייכן אוילי עם ראש כבש צמרירי. מנהל, נעץ את השרשור. אני בטוח שיש מה לטחון פה

Echelon

New member
איצ'ה

זה חלק מתהליך ההשתלבות של טיאלק פשוט.. אולי גם רצו גם לייחד את הדמות שלו שהייתה פסל עם גבה מורמת במשך 7 עונות. טיאלק נפתח אחרי 8 שנים. חוץ מזה סתם לצורך הפרוטוקול היה לו זקנקן בעונה 4.

kinspirit

New member
תראה

העניין הוא שבאמת, אחרי שמונה שנים, טיאלק סוף סוף מתחיל להתרגל לכדור הארץ ולחברה (באמת הגיע הזמן
). זה גם נאמר בראיונות ע"י השחקנים והכותבים, שעכשיו טיאלק מרגיש יותר חלק מהחברה ולכן הוא התחיל לגדל את השיער, כי הוא "הופך לאנושי יותר". אני גם אישית לא קונה כל כך מהר את טיאלק החדש, אבל אני מעדיפה את זה בהחלט מהטילאק של העונות הראשונות! אז נכון, צריך להתרגל לזה, וזה לא הטיאלק האהוב עלינו כל כך, משהו בייחודיות שלו נעלמה, אבל ככה זה כשסדרה מתפתחת. גם דניאל וסם התפתחו מאוד לאורך העונות, רק שאצלם זה לא משהו פיזיולוגי חיצוני (חוץ מהשרירים של דניאל
), אז זה פחות בולט לנו לעין. שורה תחתונה - אתה צודק. אבל זה מה יש וצריך להתרגל לכך *מושכת כתפיים*

Chelnak

New member
מאז הסרט הוא התחיל לקחת תרופות

נגד אלרגיות (ר' ערך The Broca Devide).

lenin972

New member
בתור אח ל2 ילדות עם אלרגיות

אני יודע שהתרופות שוות לתחת, אבל זה יכול לעבור לבד. פשוט כשעשו אותו בלי אלרגיות הוא הרבה יותר מגניב.

subatoi

New member
כל חייזר שמבלה זמן עם בני אדם

מתקלקל. בס"ג זה טיאלק, ב"הדור הבא" זה וורף, בח"ע9 זה קוורק, ב-TOS זה ספוק. ככה זה, הם מושפעים מהסביבה, במיוחד אחרי כ"כ הרבה שנים כמו שקרה לכל אחד מהם. ותכל'ס, מן הסתם, זה כדי שיתקרבו יותר לצופיחם האנושיים. יש מי שיגיד שזה רע, יש מי שיגיד שזה טוב, אבל ככה זה. כמו שאם אחד מאיתנו יגיע לחיות בין השבטים של האבוריג'ינים באוסטרליה, הוא ישתנה קצת, לא יעזור כלום.

Hakarpad

New member
קוורק לשם שינוי

התקלקל לחיוב :) אבל וורף - פה טמון הכלב!

nzkiwi

New member
אני מתנדב!

לגבי החלק האחרון... רק אם אפשר עם המאורים בניו זילנד? (נו בבקשה, זה ממש ליד...)

subatoi

New member
טוב בסדר.

אבל תיקח איתך לפ-טופ ותשאר מחובר אלינו, שמעת?

itche01

New member
ברשותכם אסכם את דעתי בכל אופן...

אני מקבל את רעיון "הסתגלות החייזר" בקשר לשיער... אני גם יכול להבין את כריסטופר שרוצה לגדל שיער אחרי 7 שנים, האשה לוחצת אולי
אבל אני לא יכול ולא רוצה לקבל או להבין את החיוך המתקתק , האוילי והתמידי על פניו של מי ששבע שנים היה קשוח כמו מסמר...בעונה הבאה בטח יתנו לו לשחק עם בארבי

nzkiwi

New member
אני חושב שזו בכלל שביתה איטלקית...

בגלל שבקושי נותנים לו שורות ודוחקים אותו הצידה, כריסטופר מתנקם בזה שהוא מגדל שיער ודופק חיוכים לכל הכיוונים (יכול להיות שזה גם מאמץ להסתיר את חוסר שביעות הרצון שלו). מה כבר הם יכולים לעשות לו, להחליף את טילק? לא נראה לי!

SL Anubis

New member
יהיה בסדר

קודם כל תנו לבחור המסכן לעשות משהו שונה אחרי 8 שנים. דבר שני זה רק שיער - ומתרגלים לזה. דבר שלישי - אני לא הבחנתי עוד בשינויים קריטיים באישיות שלו, ולדעתי הוא בסדר גמור...אולי זה תופס יותר משמעות במשך העונה, אבל כרגע הוא נראה לי בסדר. אז נכון - יש לו את החיוך הדבילי הזה שמרוח לו על הפרצוף ונראה כאילו הוא תקע פלוץ ליד כולם והוא מקווה שאף אחד לא יריח (הינה רעיון בשבילכם לתמונות המצחיקות באתר סטארגייט
), אבל אני מאמין שיהיה בסדר. אם תשאלו אותי, אני יותר דואג מאי נוכחותו (הבלתי נמנעת) של אוניל.

למעלה