האם זה רק אני או..

קא זו או

New member
האם זה רק אני או..

בוודאי שמתם לב שהצמד יוסי וטירן מגיע בזריזות רבה לקראת התפרקות. אולי הם מחזיקים מעמד יחד, כי הגיעו כצמד לאקדמיה, אבל זה ממש לא עובד יותר. טירן עם פרצוף "המסכן, דופקים אותי" חסר היכולת לעורר אמפטיה ויוסי הגבוה והשובב, שעושדה רושם שנוסבאום חזר מהכפור רק בשבילו - אתם ראיתם את החיבוק ליוסי? את החברה שלי אני לא מחבק כך. טירן נשאר תקוע במכנסיים הקצרים והפרחיים שלו [מזל שהוא לא מרבה לגרד בביצים ] ועושה רושם שהוא מונע מיוסי להתפתח ולהתקדם, זה מעציב. יופרדו השניים ומייד.

MaddyD

New member
ביננו[:

אין ליוסי ממש לאן להתפתח הוא הפרצוף היפה בחבורה, הוא לא יותר משחקן. הכותב, הכשרון זה טירן. שאולי עייף מהניצול הזה.

קא זו או

New member
בינינו

את משכימה אתי. טירן - לאחורי הקלעים יוסי קדימה כן כן- גם אסי וגורי הבינו בשלב מסויים שכנראה גורי מתאים יותר לניהול בערוץ 2 ואילו אסי הוא השחקן האמיתי. לא מתים מזה. טירן מעצבן, בלתי נסבל ומשעמם. פרצוף ה"תשעה באב" שלו מבטיח לו וליוסי שבמחצית הם נושרים.

תרשו לי לומר

כי לא אתעצב אם יוסי וטירן ייפרדו מאיתנו בשלב זה או אחר. היה נעים מאוד, תודה ושלום לצמד הלא-מוצלח הזה.

קא זו או

New member
צדקת

תוסיף את צחי לערימת העוזבים ואת טלי, ואנחנו סגורים על אבי/הדר ועל השלישיה המוזרה.

לא, תודה

בפעם הבאה אשמח להיפרד מהשניים הבאים: 1. הדר לוי. מצטער, אבי היא זו שהכניסה את מרכיב הריאליטי לקלחת הרותחת ששמה "האקדמיה לצחוק" בכך שבחרה בחברה שלה במקום במתמודד המצחיק יותר. על-כן, היא חייבת למצוא את דרכה החוצה, ויפה שעה אחת קודם. 2. שלישיית דופה. התאומים הפלגמאטים האלה יצאו לי כבר מכל החורים. גם הנחרצות בהעפתו של נוסבאום הוציאה אותי משלוותי. שלא לדבר על כך שהחומרים אותם חומרים, ההופעות אותן הופעות, ומיציתי כבר מזמן את הפרגוד שלהם, שהוא כמו הצלע הרביעית והגרועה-אף-היא.

קוקידלה

New member
אפשר את טלי גם לפני הדרך...

לא להתמהמה- להעיף אותה בהקדם האפשרי. סתם הכניסו אותה לחלל הריק של הכוסיות בלופט. מיותרת, צפונית עם הומור צפוניות שמשום מה אותי הוא לא מבדר.

קא זו או

New member
תראה חלוני

אתה מדבר כמו על תוכנית הישרדות משהו טלי דוחה אותי . היא נמאסה כבר עם הקטע של הבלונדינית והילדה הקטנה והמסכנה. נוסבאום - אתה ואני יודעים שהוא לא יותר מרץ למרחקים קצרים, ואין לו יכולת אמיתית של סטאנדאפיסט הדר לוי - נו יש לה תלתלים, צחוק עמוק והיא מחזיקה מעצמה חכמה, יוסי וטירן כבר סגרנו - על הפנים צחי - "חביב הקהל" אבל אין לו ממש מה למכור, בעוד שנה הוא ונינט בדרמה יומית חדשה בלווין. הנותרים, שהן הפרצוף האמיתי של האקדמיה הם שלישית דו-פה עם התאומים שלא מבינים איך הם עוד לא נזרקו. מתוך כל הבינוניים שממלאים את האקדמיה, אישית אני חושב שהשלישיה המוזרה צריכה לקבל מקום ראשון.

תגובה לקא זו או

אל תדברי בשמי, בבקשה. אבי נוסבאום בחור מוכשר וקומיקאי למופת. אל תכניסי מילים לפי באשר לאורך המרחקים שלו. עדיין לא הבנתי מה התאומים המאוסים תרמו לאקדמיה חוץ מפנקייקים מבחילים והרבה אידיאולוגיה מזויפת.

קא זו או

New member
אתה לא ממש כנראה מבין

נוסבאום הוא קרש מבחינה גופנית, היכולת שלו להצחיק ולירות טקסטים שואפת לאפס- מספיק היה לראות את ההופעה שלו היום כדי להבין, שאין ביכולתו ממש לאלתר, שהוא לא התחיל בכלל להפנים את הקטע של הסטנדאפיסט הלוזר, הליצן במהותו. האיש זרק שתי בדיחות, בקושי, ובשאר הזמן התנהג כמו מוכר בערוץ הקניות וניסה לשלהב את הקהל. זה לר מקרי, שאוסף בדיחות חבוטות ודוחות של אורבך עבד יותר רציני מנוסבאום אותו אתה מעריץ. אם אתה רוצה להבין מדוע נוסבאום הוא לא קומיקאי למופת תסתכל פעם בהופעה של אדי מרפי, הראו אותה איזה שלושים פעם - זה צילום של שידור חי, תראה את וופי גולדברג, ותראה איך קיציס עובד מצויין עם ההופעה ה"עצית" שלו, ואיך הוא נכנס מצויין לפינה שאורבך צייר לו, וזימבר את אורבך. אתה מבין, לא סתם העיפו את נוסבאום, ולא סתם נוסבאום הגיע רק לעוד פעם אחת.

תסלחי לי, בסדר?

"קרש מבחינה גופנית"? - למה התכוונת? - לא ברור. למה הוא צריך להפנים שהוא "סטנדאפיסט לוזר"?! - כל כך לא נכון. יפה שאת יודעת כמה מילים גבוהות, אבל החוכמה היא לשבץ אותן במקום הנכון, עם איזשהו קו מחשבה מסודר שאפשר יהיה לעקוב אחריו.

קא זו או

New member
טוב, לא ארד לפסים של מריבה

כי זה לא מעניין. קרש מבחינה גופנית זה אדם שאינו מסוגל לשחרר את הגוף שלו בזמן הופעה. אתה מבין, ראית את אורבך מקפצץ, מדלג? ראית את יוסי רוקד? ומה נוסבאום עשה הערב? הביט על עצמו במסך הגדול. מה שעבד אצלו זה רק הפה, וגם זה בזכות צילומי התקריב. עכשיו - אתה עעומד מול קהל, אדוני, ולא זז אלא רק מקשקש ללא הרף? עכשיו הבנת? סטנדאפיסט הוא ליצן, וליצן היסטורית הוא לוזר. זה שאתה בור ועם הארץ בתיאטרון ובתרבות לא מחייב אותי, אתה יודע.

חמודה, הקשיבי רגע

ההתעסקות שלך בתנועות גופו של קומיקאי מוכשר כאבי נוסבאום מעידה רק על אחד מבין השניים: או שאת משועממת לחלוטין ולא מצליחה לאמץ את מוחך ולהקשיב לדברים הנאמרים מפיו, ולכן כמו בוהה בהופעתו ובדמותו. לחילופין, ייתכן ונגמרו לך הפגמים שניסית למצוא באבי וכעת עברת לעסוק בתפל שבתפל, מתוך הנחה שאולי בכך תימצא לך הגאולה. ואת פרק ההיסטוריה שלך על תולדות הליצן תשמרי לפעם אחרת.

קא זו או

New member
חולוני, אני מניח שאתה

תמשיך להניף את דגל נוסבאום כשהספינה ששמה נוסבאום תטבע בים השכחה. סטנדאפיסט הוא אמן טוטאלי, של מלים, תנועות, גוף וכו' אז או שאתה לא מבין כלום, אבל ממש כלום בסטאנדאפ, ובוודאי אינך יודע דבר על תרבות הסטנדאפ.

הקנאה מדברת מגרונך

כנראה. בעוונותי, רק רציתי לשבח מתמודד נפלא על הופעתו המרשימה והכובשת, שבוע אחר שבוע. לא ברור לי מאיפה צצה לה השנאה התהומית הזו שלך. מה שבטוח הוא שכאשר אבי ימלא קופות בהופעות ענק, אתה תישאר מבולבל ומגוחך בתוך עננת האבק שישאיר מאחוריו נוסבאום. טעית קצת: אני לא מניף דגל של ספינה טובעת, אלא חבר נוסף באוסף החברים שנהנה וצוחק מנוסבאום (ואפילו מעז לא לבקש ממך אישור).

קא זו או

New member
אין בעיות, חולוני

אפילו ארשה לך להזמין אותי למופע שלו [אני מבין שקלטת שאני בחור ולא בחורה, כבר! ] אין סיכוי בעולם שנוסבאום ימלא איצטדיונים, כי סטנדאפיסטים לא מסוגלים בארץ, אך גם בחול, למלא אצטדיון - זה מנוגד לתפיסה האינטימית העמוקה של האומנות שלהם - אבל לא זה הענין. נוסבאום יגמור כמנחה, אולי, בערוץ הילדים, אולי. אין לו את אותו חומר שהופך אנשים רגילים לכוכבים. על כן אני חושבב שהוא ונינט יככבו באיזו אופרת סבון בערוץ 3.

אני מוותר על החוויה

לשהות שהייה כלשהי במחיצתו של אדם כמוך (ועוד בהזמנתי). אל תצפה יותר מדי. ואולי תחליט כבר ותגבש דעה מי יככב ליד נינט באופרת סבון פרי-המצאתך? צחי או נוסבאום?

קא זו או

New member
זה חשוב בכלל, מתוק?

לחלוטין לא

ואת מחמאות המתיקות תשאיר למישהו אחר. לכבוד יהיה לי (ואני כבר מדמיין את הרגע) לראות אותך אוכל את הכובע, כשאבי יצליח ויגיע רחוק, על אפך ועל חמתך.

למעלה