האם זה רוח רפאים?

EniGma13

New member
האם זה רוח רפאים?

לא מזמן אני יושבת לי בספה צופה בטלוויזיה ופתאום שמה לב שעובר יכול מין צל או ענן אצבע לבן שקוף, אני נגעתי בזה והרגשתי חשמל ביד (כמו כשמכבים את הטלוויזיה הנוגעים מיד במסך אז משיהו כזה) היום לאחר מכן ראיתי את זה שוב... מישהו יודע מה זה יכול להיות?

Gum Cigarettes

New member
שדה אלקטרומגנטי

או פעילות חשמלית כלשהי. מקורה יכול להיות מאגי, אך סביר יותר שלא.

העצבנית

New member
מוכר...

תכנסי לאתר הזה ושם תמצאי מלא תמונות של ה"דבר" הזה. ותראי, כשמצלמים רוחות, בדרך כלל מה שהמצלמה תופסת זה את מה שתיארת...

העצבנית

New member
../images/Emo6.gif

ידעתי שאת תרגישי צורך להגיב... מצטערת כן, אבל אני לא כ"כ שואלת אותך... וחוץ מזה, שמתי את הקישור כדי שתראה את התמונות...

A lost angel

New member
רצית לשיםתמונות, שימי תמונות.

בפורומים נורמלייים שעוסקים במאגיה יש איסור על פרסום האתר הזה. אם רצית להראות תמונות, תעלי אותן בנפרד.

העצבנית

New member
../images/Emo24.gif

אז זהו שאם הייתי רוצה לשים תמונות הייתי שמה... ניסיתי לעזור לה, ולא נראה לי שזה משנה כ"כ דרך איזה אתר (אם זה רק לתמונות)... וחוץ מזה, יש שם כ"כ הרבה תמונות, ולא נראה לי בכלל לשים את כולן פה... את אוהבת לריב עם אנשים אה...?

A lost angel

New member
אז זהו שזה כן משנה..

האתר הזה רק יזיק. לא יודעת לגבי התמונות, לא ראיתי אותן. אה.. אני פציפיסטית..

העצבנית

New member
../images/Emo140.gif

אז אני המלצתי לה רק שתראה את התמונות. לא המלצתי לה על שום דבר אחר באתר... תראי, יכול להיות שאת צודקת בקשר אליו, יכול להיות שהוא פשוט הצליח לעבוד על כל האנשים שאני מכירה שהיו בקשר איתו, אז אל תדאגי, אני לא שמה יותר שום קישור לאתר שלו, אבל את מסכימה איתי שקישור רק לתמונות זה בסדר?

A lost angel

New member
זה בסדר, אבל חיפשתי באתר, ואין

בו תמונות! אז מה ניסית להראות בדיוק?

העצבנית

New member
מה?! אולי את לא מצאת...

בטח שיש! יש יותר מידיי אפילו... אה... אני יודעת למה לא מצאת... אין קישור ישיר, צריכים קודם להכנס לקישור "גלגול נשמות". טוב אז הנה הקישור... הקישור לתמונות בלבד! אני חוזרת! הקישור לתמונות בלבד!

A lost angel

New member
אה.. את לא אמרת איפה למצא..

אז סתם *תעברי על כל האתר ואם תמצאי תמונות, יתמזל מזלך, ואם לא תלמדי עוד שטויות על מאגיה*,קיי. והתמונות, רואים שחלק זה פוטושופ.

העצבנית

New member
../images/Emo178.gif

בפעם האחרונה שנכנסתי לאתר היה קישור רק לתמונות, אבל כנראה ששינו את זה... וסתם לידע כללי, התמונות לא מהאוסף הפרטי שלו, הוא לוקח אותן מאתרים בחו"ל. סתם שאלה- את מאמינה שאפשר לצלם רוחות?

A lost angel

New member
אני יודעת, קראתי.

התיעצתי עם ידידי לכיתה, שמבין די הרבה בעיצוב גרפי, הוא עבר על התמונות ואמר שהרוב זה פוטושופ - תוכנה לעיבוד תמונות. אז זה אפילו לא אמיתי. במצלמות רגילות, אני בספק. אבל במצלמות שמכוונות לתדר מסויים, כן, למה לא. דנה

A lost angel

New member
האתר מלא בשטויות.

האתר מכוון את המתעניינים בדרך לא נכונה, שיכולה לפגוע בהתפתחות המאגית-רוחנית של האדם.

Gum Cigarettes

New member
זה שאת שמה קישורים

לאתרי מאגיה סוג ז זה רק מעיד על הבנתך בעיניין, ומוריד, אם כבר, רק מכבודך. -שגם ככה כבוד כפוף בד"כ לשכל, -וזה נתון בספק. לדנה יש כל זכות לפרסם הזהרות בעיניין ולבקש, ואף לדרוש, שלא תשימי קישורים לאתר זה מכיוון שהוא עלול להזיק בצורה נוראית, ודרך תגובתך לעיניין רק מעידה על נכותך שלך, על הבנתך, ועל אופייך הראוותני. דנה, תני לה, מה 'כפת לך, היא רק תזיק לאנשים וזה יהיה על מצפונה.

I am a freak

New member
פתאום כולם הפכו לאלוהים../images/Emo35.gif

רגע, רגע, רגע, מה הולך פה
לדנה- את יכולה רק להזהיר, בתגובה להודעתה של מי שלא תהיה, מפני האתר ועל רמתו. למרות שאני מסכים בהחלט עם דעתך, אין לך שום זכות לצוות או לדרוש כזה דבר, מאף אחד. להיא שכתבה את ההודעה- תגיבי בצורה יותר מנומסת ונאותה. למרות שדנה גם לא הגיבה בצורה מדהימה (
), אני חושב שאיך שאתה מגיבה, ככה ייתייחסו אליך (זה גם אמור לדבר אליך, דנה) בטי- אני ממש שמח שאתה יודעת איך לנהוג עם חברים שלך ואיך לתמוך בהם, אבל לא על חשבון אף אחד מהפורום
כל עוד זה באחריותי... (בחיים שלך תעשי מה שאת רוצה, אבל לדעתי- למרות שהיא לא מעניינת אותך, אני יודע- אף אחד לא אוהב שמתנהגים אליו בצורה כזו...) שימי, מורן, איך שלא קוראים לך- אני לא מוצא בהודעה שלך שום דבר מצחיק, אם חסר לך תשומת לב- אין מי שייתן לך אותה בבית- תפנה אלי באייסייקו, אני אקשיב לך. *פשוט לרחם עליך* כולם, לקרוא ולהפנים. אני לא רוצה תגובות יום נעים,

A lost angel

New member
אם ציפית שאני לא אגיב,בחיים לא באמת

קראת את התגובות שלי. אני מצטערת על התקיפות, אבל זה רק כי אכפת לי. אני לא יכולה להיות שיא הנחמדות כל הזמן, במיוחד כשיש לי ימים רעים וכשאין לי כח לכלום(כולל המתכונת הכ"כ מיותרת מחר בבוקר, ד"א מורן, יש הבעה והבנה וזה הולך להיות קטע מהספר שלנו בהבעה. אני לא דואגת לגבי 'יחס גורר יחס', אין לי שום בעיה עם העצבנית, באמת שלא, אני שומרת טינה ר-ק כלפי שני אנשים, ובאמת שאתם לא מכירים אותם וזה לא חשוב, וממש אין לי שום בעיה איתה או עם ההודעות שלה, רק עם ההפניות שלה לבית הרוחות. זה הכל. מה שגם אני לא חייבת לתת לאף אחד דין וחשבון על מה שהולך עם התגובות שלי כל עוד הן לא עוברות על חוקי הפורום(ואין לי כאלה, באמת שאין, תחפש). לגבי בטי - לא ראיתי בהתנהגות שלה שום דבר פוגע. זה הכל. טענות, מענות, הערות והארות, תשמור לעצמך. או שתכתוב כאן, זה לא באמת משנה, כך או כך אני אדע. דנה
.

למעלה