האם זה קשור?

porky169

New member
האם זה קשור?

לפני איזה 3-4 שנים בערך התחיל אצלי הדבר הכי משונה שהיה לי התחלתי להגיד בלב שלי דברים אבל בהיפוך אותיות למשל המילה מחשב אמרתי אותו כל הזמן בלב משחב חשמב ודברים דומים לזה ולא הצלחתי להפסיק. היום זה כבר לא כל כך קורה לי האם זה קשור לocd?

שביק

New member
היי ניר, האפשרות קיימת אם פרט

למחשבות "ההפוכות" ישנם איפיונים נוספים. אם עדיין מטרידה אותך השאלה הזאת אפשר לשאול רופא פסיכיאטר האמור לתת תשובות לשאלות כגון אלו. כמובן לאחר שישאל שאלות נוספות ויקבל תמונה ברורה למדי. בהצלחה!!!! שביק

אם זו הבעיה היחידה, אז לא נראה לי.

אני מכירה המון אנשים שאין להם בכלל OCD, ולמרות זאת הם "הופכים מילים". זה מתחיל להנאתם, והופך לחלק מהם... יש איתי בעבודה 2 כאלו. ובוודאות אין להם OCD.

היפוך אותיות.. די מוכר לי

בע"ה שלום חבר יקר. לייש טוראט וגם כן אוסידי, מוכרת לי ה"תופעה" של היפוך אותיות ולקרוא מהסוף להתחלה ולהתחיל לבהות באות אות ולדמיין דברים במתחילים באות הזאת , זה "קטע" של OCD לדעתי , למרות שבחיים שלי לא שאלתי את עצמי למה אני עושה את זה. אבל החזרת אותי שנים רבות אחורה בזמן הלימודים והשירות הצבאי היתי עושה את זה והיה מסתכל אותי לפעמים. מקוה שזה יעבור לך , ואם לא זה מה שיש ועם זה ננצח !

galshifi

New member
יש לי את זה כבר שנים...

מלמול בלב של כל מיני עיוותים של מילים, חילופי אותיות... אני לא יודעת אם זה טיק או OCD אבל זה בטוח קשור לטוראט.

למעלה