האם זה קרה גם לך?

דניאל -

New member
האם זה קרה גם לך?

נודה לך על 5 דקות מזמנך שיוקדשו להשתתפות בסקר בן 10 שאלות שבא לבדוק את השכיחות והמאפיינים של תקיפה מינית בקרב האוכלוסייה (לפחות אותו חלק ממנה שגולש באינטרנט) בסקר אפשר להשתתף בין אם עברת תקיפה מינית ובין אם לא. הוא מהווה יוזמה של קהילת נפגעות ונפגעי תקיפה מינית ב- IOL תודה!

מורני !

New member
דניאל...

היו כמה שאלות בסדר .. שכנפגעת לא מצאתי את מקומי בהן... וחוץ מיזה.. יוזמה ברוכה. כל הכבוד.

דניאל -

New member
היי מורני

את יכולה להסביר? כי אנחנו מתכוונים לנתח אח``כ את החומר, אז דווקא מעניין אותי מאוד לדעת. אם לא נוח לך לכתוב את זה בפורום, את מוזמנת לכתוב לאימייל כמובן. ותודה! דניאל

מורני !

New member
דניאל...

בשאלות ... 1. האם מדובר על יותר מארוע אחד. 2. מה מידת ההכרות עם התוקף. לא מצאתי את עצמי בתשובות. לכאורה התשובה ``מספר תקיפות, אנשים שונים, מקומות שונים`` מתאימה. אבל היא נתנה לי הרגשה כוללנית משהו. שבוע טוב.

דניאל -

New member
יש משהו במה שאת אומרת

ויש עוד המון שאלות, ותתי שאלות, שהיינו רוצים לשאול. אבל, המטרה של הסקר הזה, היתה שכיחות התקיפה המינית. ואחת התופעות שלצערנו מוכרת, היא התופעה של ריבוי תקיפות בחייו של אדם שנפגע. הרבה פעמים, אני נתקל דווקא מהצד השני, במחשבה הזו, שמקננת ואוכלת בראשים של הנפגעים, שהם מביאים את זה על עצמם, כי עובדה, הנה, זה חוזר על עצמו שוב ושוב, אז כנראה שמשהו בהתנהגות שלהם הוא שמוביל ומכוון להשנות המקרים. אז א`, אחד הדברים שמאוד בולט בסקר, הוא הריבוי הזה של אנשים שנפגעים שוב ושוב. זו תופעה. בהחלט נפוצה. ויש לה סיבות כמובן. אבל לאו דווקא מכיוון שאנשים מביאים את זה על עצמם, או משדרים שהם רוצים. ממש לא. הרי לא יתכן שאחוזים כל כך נכבדים של נפגעים, משדרים בדיוק את אותו השדר. אני מקווה, שלאחר ניתוח מעמיק יותר, של תוצאות הסקר הזה, נוכל לפנות לערוך סקר נוסף, יותר ממוקד, ובו בהחלט יקח את ההערה שלך, כי היא אכן במקומה.

מורני !

New member
ומה שבעצם

מתקבל מדברייך שבעצם התשובות כן מראות על חזרה על פגיעות כי אני למשל השתמשתי בתשובות הכוללניות כמה וכמה פעמים כי נפגעתי מגורמים שונים. אז .. למעשה הסקר שלך רק מדגיש את זה.

דניאל-

New member
נכון, הוא מצביע על התופעה

וזה בדיוק העניין. הרי לא יתכן שכולם, פשוט משדרים את זה. יש כאן דפוס, איזושהיא תופעה. ואפילו ראיתי, שיש קישור מהפורום, למאמר ב``מקום`` שמדבר בדיוק על זה.

למעלה