האם זה קורה גם לכם?

יפעת28

New member
האם זה קורה גם לכם?

השרת של תפוז כנראה איטי מאד. כל הודעה עולה אחרי זמן רב, לא תמיד העמוד נפתח אלא מופיעה הודעת שגיאה במקומו. ועוד תקלות: יוצאת הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור קשר עם השרת, ולקינוח, יוצאת הודעה ש``תוכנית זו ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן היא תיסגר`` בצירוף הצליל המאיים שמלווה הודעה זו. כל התופעות הללו לא קורות לי בשום אתר אחר או פורום אחר. אנא עשו משהו! אני אוהבת מאד את הפורום הזה, אבל אין לי את כל היום או הלילה לחכות עד שתעלה הודעה קטנטנה על המסך שלי... תודה מראש.

Padfoot

New member
מחשבים

בעבודה אני יושבת על יד השרת של תפוז אז ככה שאין לי בעיה. בבית זה אכן לוקח הרבה זמן עד שהדף עולה, למרות שזה אף פעם לא עשה לי בעיות מבחינה של שליחת הודעות (פעולה בלתי חוקית וכו`) הכל תלוי גם במחשב שלך, במהירות המודם ובחברה שדרכה את מתחברת לאינטרנט כל הגורמים הנ``ל משפיעים על פעילות תקינה של הפורום ומשתנים בין משתמש למשתמש בכל אופן אני שמחה ששיתפת אותי בבעיה ואני אמסור למנהלת הטכנית שיש תקלות בפורום ואני מקווה שהיא תטפל בהם בהקדם.

Hermaione

New member
זה כל כך איטי!

הפורום הזה ממש איטי! כאילו, אני מבינה שאני לא יכולה לצפות לתגובה ברגע שאני שולחת את ההודעה, אבל זה בכל זאת מרגיז כי מידי פעם כשאתה שואל אז יותר נחמד להרגיש כאילו משהו באמת חי פה. אני חושבת שצריך לעשות צ`ט, ולכל אלה שאומרים שצ`ט זה מקום מפגש של קללנים, סוטים וסתם כאלה שנהנים להרגיז אז זה נכון, אבל באותה מידה יכול גם מישהו ולהציק בפורום- ואם באים רק אנשים כמו חברי הפורום הזה לצ`ט זה יכול להיות כמו בפורום רק הרבה יותר מהיר.

bagman

New member
גם לי יש בעיות

אולי לפורום יש אלרגיה לנטסקייפ כי עם אקספלורר אין בעיה בעוד שבבית שלי, כשאני משתמש רק עם נטסקייפ (4.7) כל הזמן יש בעיות. חייבים ללחוז ``הפסק`` מהר לפני שהעמוד של הפורום או הודעה יתחלף למסך ריק או לשורת קוד מוזרה. בדרך כלל יש לי בעיה עם תמונות שנלוות להודעה- הן פשוט לא עולות. הפורום איטי ובדרך כלל לוקחת לי איזו שעה לבדוק את כל ההודעות האחרונות. השרת שלי הוא נטוויזן, מודם 33600 ו וינדוס 95. לא נראה לי שאמורה להיות לי בעיה.

sarah

New member
גם לי זה ...

קורא וקרא אבל בזמן האחרון התחלתי להתרגש לזה וזה לא ממש נורא... לפחות עליית ההודעות,בכל מקרה

למעלה