האם זה קורה אצלכם

יוני43211

New member
האם זה קורה אצלכם

בס"ד היום כמו כל יום רגיל מגעים לנקודה לקבל את הניידת שלנו... היה מתוכנן לסיור בולטות רגלי+ניידת... אובכן.. הגענו לנקודה לקבל את הניידת ומפקד הנקודה אומר : אתם לא לוקחים את הניידת היא לטובת הקלפי של מפלגת העבודה . אחרי שאמרנו לו שיש לו עוד ניידת של הסיור שישתמש בה ואם יש אירוע משהו אנחנו נמסור לו את הניידת.(ניידת הסיור עמדה כל הזמן בנקודה ולא זזה) בתגובה הוא אמר שזו לא החלטה שלי היא החלטה של הרמ"ס יוסי חימו. אנחנו לא יודעים אם זה נכון או לא( כי המפקד הזה שקרן והוא מאמין לשקרים שלו) יש לציין שהניידת לטובת האק"מ בלבד ואינה לטובת הסיור וזה לא הפעם הראשונה שעושים לנו פשלה מסוג זה המתנדבים סובלים מהיחס הזה ואני מי שאוכל אותה ותמיד מנסה להרגיע רוחות הודעתי למפקד שלי על כך והבהרתי לו שאין לי שליטה על המתנדבים כבר המים הגיע עד נפש.. השאלה שלי האם זה לפי הנוהל ?? האם קורה אצלכם דבר כזה ?? אם כן מה תגובתכם ?? יש עוד דברים שלא ניתן לפרסם אותם דרך הנט יוני צוות הרי השוף

offirla

New member
תבדוק עם ס' מפקד התחנה

אתה יכול גם להשאיר לו מזכר. בגדול, עם הניידת "סגורה" ושמורה למפקדת האק"מ - אין לסיור סמכות להשתמש בה אלא אם כן, התקבל אישור מהמת"ח או מהסמת"ח.

יוני43211

New member
זהו שזה...

בס"ד המפקד החדש עושה נוהלים לעצמו התקשר לי זה ונתן לי הנחיה זו וכל שקר.. ועוד מה הוא רוצה להתקדם על חשבננו במקום שירכוש אימון מהמתנדבים מקשה עליהם ולא מתיחס אליהם חושב שאילו הם שוטרים שלו וחייבים לבצע את ההנחיות שלו למרות שיש לנו רמק"מ נשמה סומך עלינו בעיניים עצומות... יוני צוות הרי השוף

offirla

New member
אתה מוזמן להתייעץ...

אתה מוזמן להתייעץ, אם משהו בהתנהגותו לא נראה לך, עם קצין האקמ המחוזי. אם אתה במחוז מרכז, קצין האקמ יושב ברמלה לגבי מחוזות אחרים, אתה מוזמן לשאול נציג מטעם אגף קהילה ומשמר-אזרחי, במטה הארצי בירושלים.

משאז

New member
באישור רמ"ס...

רמ"ס הוא יד ימינו של המת"ח, הסמת"ח הוא רק לעניינים לוגיסטיים אם זו החלטה שלו אז כנראה שאין לו ברירה אחרת רק חבל שלא טרחו להודיע לכם את זה לפני שבאתם... בדיוק מהסיבה הזאת יש את ניידות אק"מ עם המספר הצהוב שאסור לשוטרים לנהוג עליהן....

יוני43211

New member
הניידת אצלנו ל"ז אדומה

בס"ד מפחנתו(מפקד הנקודה) קצין אק"מ או קצינת אק"מ היא אפס לידו ציטוט :מי היא בכלל אני פה מי שקובע דברים " חוצפה מצידו...!! אנני רוצה שיראה המצב שיש לי משהו אישי נגדו לכן אני מעביר את הבוקרת שמתנדבים מפנים אלי מאחר שאני הגב שלהם והנציג שלהם!! אני אישית אין לי שום עניין אישי נגד אותו קצין (מפקד נקודה) ... אך אנני מקבל העלבה והשפלת מתנדבים בנכחותי או לא בנכחותי בשבילי המתנדבים חייבים לתת להם מילה טובה רק "תודה" אני מעריך את עבודתכם" (גם אם לא נראת לי ) "אתם הצלתם את המצב ישר כוח" מתנה סמלית תעודת הערכה שירגישו שיש מי שדואג להם ועומד לצידם הרי הם לא מקבלי כסף ועושים את זה מרצון טוב.. תמיד מילה טובה משנה מצבים קריטים מרע לטוב..בדוק! יוני צוות הרי השוף

למעלה