האם זה סימן?

וונקי

New member
האם זה סימן?

להאמין בסימנים? פורסם ב12 ביולי 2004, 13:12 אז ככה אתמול במפגש במקרה פגשתי ידיד שלי, ידיד טוב שלי שנים לא דברתי אותו, המון המון זמן לא דברתי איתו, בזמן אחרון אני גם חושבת על ידיד הזה המון. אני פעם אהבתי נורא את ידיד הזה אבל אז הוא היה תופס, שוב פעם חזרנו להיות בקשר אני הייתי תופסה ואז אני שמרתי מינו מרחק, כי ידעתי שהוא אוהב אותי ולא רוצה לפגוע בו. אתמול במקרה פגשתי אותו דברתי איתו אולי חמש דקות הוא היה חייב לעוף לרכבת, אז רק הספקתי להגיד לו שיצור איתי קשר, הוא ענה לי בטח. אבל עכשיו שאני חושבת על זה אני לא בטוחה שיש לו את טלפון שלי, או כול דרך אחרת להשיג אותי. לי אין איך ליצור איתו קשר אני רק זוכרת את שם שלו ובאיזה כיתה הוא למד(הוא שנה מעלי) אני חושבת שזה שפגשתי אותו אתמול היה סימן כול שהוא ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות יש לכם אולי רעין סורי שאני משגעת אתכם אם דברים כאלה אתם פשוט יחדים שיודעים לעזור לו הוא שפגשתי אתמול לא מדבר איתי מי אתמול איך שלא היה היה ונגמר מה שנקרא

היי הדס.

א. אני מצטערת בנודע למישו הזה שפגשת ושזה לא עבד משו ביניכם,לא נורא..יש עוד הרבה דגים בים כמו שאת בטח יודעת לא
ב. בנוגע לידיד הזה שלך שפגשת,אם זה היה סימן
-אין לי שמוץ. זה לא נשמע כמו "סימן" כזה..אני נתקלת/רואה ידידים שלי לשעבר וזה ממש לא סימן,זה בגלל שאנחנו גרים באותה שכונה.[טחחחחחחחחחחחח..] אבל באמת שאין לי מושג מה להגיד לך בנושא,אם את ממש רוצה קשר איתו את חייבת לברר ולהשיג ת'מספר שלו ורק כך תדעי מה עוד יוכל להתפתח. בהצלחה ענקית לך מתוקה

sh53

New member
סימן או לא סימן....

לא יודעת את התשובה בקשר לשאלה שבכותרת, יודעת רק שאני בתקופה של חיי - שאם יש אפשרות לעשות משהו בענין מסויים, אז לנסות לעשות אותו, אולי נצליח ואולי לא, ולא לחפש את התשובות "בהגדרות" של סימן או לא סימן, אלא לנסות להצליח בדברים ולהצליח להשיג מה שאנו רוצים. בקשר לידיד שפגשת, מה אפשר לעשות לדעתי: לנסות לברר עם חברים אם הם מכירים אותו, לנסות לברר עם חברים של חברים אם יש להם חברים באותו גיל. לנסות להזכר בשם משפחה שלו, אולי זה יעלה לך בראש. לנסות להזכר בדברים שהוא אמר לך (אם הוא רשום לחוג מסויים, גולש בפורום מסויים, ניק מיוחד שיש לו למייל, משהו מיוחד רק לו שאפשר לפי זה לגלות עליו פרטים, בקיצור נסי להזכר במשהו מיוחד לו שיזכיר לך אותו).

למעלה