האם זה סימן?

אור100

New member
האם זה סימן?

לפני כ- 5 ימים עברתי הזרעה. היום הכאבים והנפיחות בחזה פחתה. האם זה סימן לא טוב?

אולה *

New member
האמת, זה לא אומר כלום

תצטרכי לחכות, ו-12 יום אחרי ההזרעה אפשר לבדוק.

חן (*_*)

New member
ממש לא, חמודה ../images/Emo9.gif................

הסימן היחיד הנחשב, הוא................שתשובת הבטא תהיה חיובית בעוד שמונה ימים

אור100

New member
חן חן לך חן../images/Emo3.gif|../images/Emo45.gif

תודה על התגובה המהירה. מחזיקה אצבעות לכולם.

נועם@בת

New member
אם קיבלת כוריגון אז זה סימן

שהשפעת הכוריגון פוחתת. יש לנו מנהג למדוד הכל בקנה מידה של כאבים ותופעות לואי. רק ששום דבר לא עובד ככה באמת חוץ מההיסטריה שלנו
את הסימן האמיתי תקבלי בעוד 9 ימים, ואני מתפללת שזה יהיה סימן טוב
בהצלחה נועם

אור100

New member
נועם כמה שאת צודקת

הצלחת להרגיע אותי. זה באמת נכון. ומה שעוד נכון שכל טיפול וכל הריון לא בהכרח דומה לקודמו מבחינת תופעות, הרגשות, מצב רוח וכו´. אני כבר הייתי בטיפול הבא. החלטתי שזה בטוח לא הצליח וחשבתי מה כדאי לעשות בטיפול הבא. אבל עכשיו אחרי תגובתך יש לי עוד תקווה. להזכירך, יש לי כבר ילד מטיפולים והחלטתי שהפעם זה יקרה בטיפול הראשון כי אין לי כוח להכנס למעגל הזה של זריקות, אולטראסאונד, מתח, התעסקות אין סופית בתופעות, סימנים ועוד. תודה לך!!! את נהדרת

א י נ ס

New member
האם יכול להיות?

גם אני קיבלתי כוריגון, והכאב בחזה פחת. אני לא זוכרת כלום מהפעם הקודמת. האם יכול להיות שלא יהיה שום סימון שהוא, וזה יהיה הריון? אינס הנועצת צפרניים עצבניות בכל מה שבסביבה.

אור100

New member
אינס, כמה זמן את אחרי כוריגון?

לי פחתו הכאבים 5 ימים אחרי. מההריון הקודם אני זוכרת שהם לא פחתו אלא גברו. אבל...נקווה לטוב בהצלחה לך

קט קט

New member
גמני...

אני גם בהיסטריית סימנים - האם הם מהכוריגון או ההריון??? אפשר להשתגע! מחר בדיקת בטא סוףסוף. ממש גדלו לי וכאבו לי הציצים מאז שקיבלתי את הכוריגון וזה אפילו התגבר והייתי ממש מלאת תקווה, אבל בימים האחרונים הכבשות והכאב פחתו. מצד שני, יש לי מידי פעם מן התכווצויות קטנות כאלה בבטן - משהו בין כאב מחזור של כמה שניות להתכווצות של ביוץ. לא ממש ברור. אני מתה כבר לדעת ומטפסת על הקירות!!! קט

מאירית

New member
אז לא לאשפז את עצמי??

מעולם לא הייתי מודעת כל כך לגופי כמו עכשיו. כל כאבון הכי קטנטן משודרג אצלי ל"סימן מקדים" כל תחושה מועלית בחזקה בקיצור - אם את על הקירות, אני כבר לא ממש על הפסים.... אוףףףףףףףףףף כמה זמן עוד צריך לחכות? אני ביום השמיני אחרי הכוריגון.

anatc

New member
אם מדברים על כוריגון, אני שלושה

ימים אחרי, ואני לא מרגישה כלום! כלום -כלום- כלום! עברתי הזרעה אתמול, וממש לא הרגשתי דבר. לא בהזרעה (טוב, אנחנו כבר יודעות שהפרופ´ האליל מאד רגיש ועדין) ולא אחרי, אולי אם השתדלתי הרגשתי מעין עיקצוצון בשחלה. בפעם הקודמת נהיו לי ציצים ענקיים ובכלל הרגשתי בהריון מתמיד. אבל זה היה הכוריגון הרמאי. הפעם הוא פשוט מתעלם ממני, אפילו לא משלה. ולשאלתי: האם אתן מכירות הריונות תקינים אחרי כוריגון + הזרעה, כשלא היו תופעות לוואי כלל מהכוריגון? אולי עדיף לא להיות מושלית ע"י רמאים, ובעוד 11 יום לקבל את הבטא החיובית בהפתעה של הלייף? ענת

א י נ ס

New member
אני מנסה לשחזר

מה הרגשתי במחזור שבו נקלטתי. ואני חושבת שאני מערבבת בין ההמתנה בת השבועיים, ובין השבועות הראשונים של ההריון. לא ידעתי לפי שום פקטור פיזיולוגי שאני בהריון. לא הרגשה של "גורל". כלום. חיכיתי כמו משוגעת שהנייר ייצא לבן, כמו בכל המחזורים שלא צלחו. אתם יודעות מה סימן? בטח תחשבו שהשתגעתי לגמרי. התקלקל לנו דוד השמש, ובתקופה של נזילת המים, התהוו בתקרת חדר האמבטיה כתמים חומים, שעד התיקון היו מאוד דינמיים. הדוד הוחלף. ואיזה סימנים נשארו? 2 עוברים, שאחד מהם כבר דיפוזי לגמרי, אבל השני ממש נראה כמו עובר שמחובר לשיליה. קנינו צבע כדי להשיב לחדר את זוהרו האבוד, ואני מוצאת את עצמי לא מרשה לבעלי לסייד את הכתם. ככה זה נשאר, וכל הזמן אני מסתכלת ואומרת: זה סימן שיהיה לי תינוק. אמרתי לכם - משוגעת. אבל הסימן הזה על הקיר יותר חזק מכל רציונל.

מאירית

New member
כתמי מים - מוכר

לא משוגעת בכלל - כבר שמעתי את העניין הזה אצלנו בעבודה התפוצץ הדוד ו...הופ-הופיעו אצלי כל ה"פולניות" לבשר שהנה הנה זה בא... עברו מאז כבר חודשיים.. אני שוקלת לפוצץ דוד בעצמי....

א י נ ס

New member
לפוצץ דוד בעצמך

את גדולה! הרגת אותי מצחוק! רק תזהרי, זה מכוער לאללה הכתמים האלו. מזל שזה לא בסלון...

דבורה1

New member
מכירה גם מכירה

בהחלט ייתכן הריון גם אם אין תופעות לוואי מהכוריגון. אני ההוכחה. בפעם הקודם כשהייתי בהריון, לא היו לי בכלל תופעות לוואי. מחזור אחד לפני כן סבלתי ובגדול וכבר חשבתי ללכת למיון מרוב כאבי בטן. אני בכלל חושבת שהעובדה שבפעם ההיא לא היו לי כאבים תרמה להקלטות ההריון כי הייתי הרבה פחות לחוצה וחרדה. המון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות.
(זה הכי קרוב לשילוב אצבעות שמצאתי באייקונים)

anatc

New member
דבורה1 חמודה ואינס יקירתי ../images/Emo25.gif

תודה על העידוד. אני באמת רגועה, אבל מצד שני גם בפעם הקודמת הייתי...
גם אני אז כמעט הלכתי למיון בגלל כאבי בטן ביום השישי, וכבר דימיינתי שאלו כאבי השתרשות..טוב, אולי הפעם! תודה על האצבעות המוחזקות, מידי פעם תשחררי כדי לנוח, טוב?
ולגבי הכתמים, לא מכירה את האמונה, אבל אני עולה עכשיו לשכנים מעלי כדי לפוצץ להם צינור
ענת האופטימית

א י נ ס

New member
../images/Emo24.gif

כן. לשבור צינור. לפחות לעשות משהו עם עצמנו. הכתמים, זה לא אמונה - באמת יש שם ציור של עובר. לשרשרת הזאת יש מזל. כול המשורשרות יהיו בהריון החודש. חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה (ל-9 החודשים הבאים)

למעלה