האם זה סימן לא טוב.........

shlomiy

New member
האם זה סימן לא טוב.........

יש לי PS2 עם ציפ ושאני משחק במשחקים צרובים המכשיר מתאמץ ושומעים רעשים שהוא קורא את הדיסק ...אני צורב במהירות איטית ועל דיסקים טובים.... השאלה שלי אם זה סימן שזה הורס לי את המכשיר... ?????????????????????

game boy

New member
תלוי איזה רעשים../images/Emo22.gif

ראשית,למה שלא תפנה למתקין של הציפ ותשאל את דעתו?? באופן כללי,מכשיר ה-ps2 הינו "רועש" מטבעו.. רעש "חריג"(כמובן שמתקין בעל ניסיון-יוכל להבחין ברעש "חריג" מהו) יכול להגרם משימוש במדיה שאינה "מתאימה" למכשיר ה-ps2. נסה מדייה אחרת.

shlomiy

New member
תוכל להגיד לי איזה מדיות טובות....

אני משתמש בדיסקים TDK... הם טובים למכשיר איזה מדיות טובות? ואני מתכוון לרעש בערך כמו שכונן CD במחשב עושה רעש שהוא חושב לקרוא דיסק וקצת מתקשה

רמיכהן

New member
שמע shlomiy

אני מבין את הבעיה שלך אני מצטער להגיד לך אבל המכשיר שלך דפוק גם לי היה את הבעיה הזאת ומאז שהחלפתי את המכשיר המכשיר שלי בקושי לא משמיע ציוץ אתה בטח מתכוון שהמכשיר עושה רעש חזק ואז מפסיק לשניה ועושה עוד פעם ובטח לפעמים המוזיקה במשחקים נתקעת אם יש לך אחריות על המכשיר תחליף אותו מהר ודרך אגב אם אתה גר בבאר ששבע וקנית את המכשיר מחנות שיש בעיר של איזה אחד רוסי קוראים לו ויקטור מצטער להגיד לך אבל הוא עבד אליך גם עליי הוא עבד הוא לא ירצה להחזיר לך את המכשיר הוא יגיד לך שככה זה צרובים אם ככה הוא יגיד תעשה לו בעיות בחנות ותתחיל לאיים עליו שתתקשר ותגיש עליו תלונה אד שהוא יחליף לך המוכר הזה בן זונה מניאק שקרן

XcalibEr

New member
יכול להיות שיש לך ניאו..

אם יש לך ניאו 2.2 ולא הוסיפו כבל, או לא כיוונו את הלייזר, אז יש לך רעשים , כמו נקישות כאשר המכשיר טוען. אני אומר זאת , כי משום מה יש לי הרגשה שהתקנת אצל ויקטור מבאר שבע, שהוא לא מספיק מקצועי.

רמיכהן

New member
לXcalibEr

שאלה ראשונה אתה מכיר את המוכר ויקטור מבאר שבע? ושאלה שנייה לא בטוח שזה נאו כי אם הוא עשה מויקטור אז שידע שויקטור שקרן הוא סתם יגיד דברים למשל סתם תגיד לו האם קוראים לשבב הזה אוגי[סתם שם נתתי]אז הוא יגיד לך שכן ויקטור הזה הוא נוכל מי שקונה ממנו דיסקים נדפק למשל אתה תקנה משחק כמוnba street והוא לא יפעל אצלך בגלל שצריכים תיקון אז הוא לא יחזיר לך את הכסף הוא יגיד שלא כל המשחקים פועלים וידפוק אותך עם דיסק שלא פועל אם תגיד לו שצריכים תיקון הוא יגיד לך שלא צריכים תיקון פשוט אי אפשר להפעיל הוא ינסה לעבוד עליך בעניניים הוא ישחק אותה כאילו הוא הכי מומחה בעולם אני פעם אחת נדפקתי ממנו קיבלתי מכשיר שבקושי מפעיל משחקים הוא אמר לי שלא כל המשחקים פועלים חטפתי קריזה של החיים ועשיתי לו בלגן בחנות עד שהוא החליף ועכשיו יש לי מכשיר מצויין

shlomiy

New member
לא אני לא מכיר את ויקטור

והרעשים זה לא בכל המשחקים... אלא רק באחדים... אני עשיתי את הציפ ברמת אביב ואני מקווה שאתה טועה בקשר לזה שיש לי בעיה במכשיר...

Bardawill

New member
גם אני עשיתי ברמת אביב וגם לי רעשים

אני חושב שזה ככה אמור להיות שמועים את הסיבוב של הדיסק זה נראה לי בסדר

רמיכהן

New member
רעשים

מי שיש לו את הרעשים אז שידע זה לא דבר טוב יש לי ולחבר שלי סוני 2 לשתינו אין שום רעשים כמו סי די רום של מחשב אתה בקושי צריך לשמוע את המכשיר חושב וגם יכול להיות שזה הדיסקים שצרבת ואם זה גם קורא במשחק מקורי גם ברעש הזה אתה צריך ללכת למומחה ולבדוק את המכשיר ואם זה רק קורה בדיסקים צרובים כנראה שהשבב לא מותקן טוב נ.ב המלצה חמה על metal gear solid sons of liberty ו גם המשחק devil may cry סוני 2 שולט

game boy

New member
לא מדוייק.

ישנם כ-4 וורסיות למכשירי ה-ps2,כאשר לכל וורסייה יש את ה"שגעונות" שלה,ואותם "רעשים" שעליהם מדובר נשמעים אחרת בין מכשיר למכשיר. ככלל,ואני שוב חוזר על דבריי: מכשיר ה-ps2 הינו רועש מטבעו ,בעיקר בשימוש בדיסקים מגובים. כמובן שחשוב להשתמש במדיה איכותית ובצריבה במהירות נמוכה.

game boy

New member
ועוד תוספת קטנה.

יש הבדל בין רעש (בדומה לרעש של כונן מחשב,לדוגמה)-שאינו קשור כלל להסבה שבוצעה במכשיר,ובין נקישות/"קליקים" -בדומה למה שיוסי( XcalibEr) הזכיר-שקיומם צריך לשמש איזושהי נורת אזהרה, והסיבות לקיומם הן:התקנת ציפ(ניאו 2.2) ללא קבל,או(במקרה היותר "מדאיג")-החלשות עיינית הלייזר של המכשיר. במקרה כזה יש צורך לנסות לכוון את העיינית,ובמידה והכיוון לא מצליח-להחליפה בעיינית חדשה.

shlomiy

New member
לי יש שנקישות קליקים כאלה.....והתקש

התקשרתי היום לVGS איפה שעשו לי את ההתקנה והם אמרו שזה ככה צריך להיות.. וזה קורה לי כנראה בגלל איכות הדיסקים שאני צורב הוא אמר שהוא ממצליץ לצרוב על דיסקים עם תחתית שחורה שהם הכי מתאימים לפליסטיישן ולא פוגעים בלייזר או פחות פוגעים בלייזר משהו יכול להגיב מה הוא חושב על התשובה שלהם......תודה...

Bardawill

New member
אני עשיתי גם ב VGS את שבב המשיח

ויש לי רעשים אבל לא קליקים אני חושב שזה רעשים של הדיסק שהוא מסתובב אני צורב חלק מהמשחקים על TDK וחלק על דיסקים שיש שחור למטה האם הרעשים האלה זה בסדר או שזה בעיה בשבב ??

game boy

New member
צריך לשמוע באוזן מקצועית../images/Emo22.gif

ואז תינתן לך תשובה חד משמעית. קליקים=בעייה בעיינית הלייזר:חלשה או גוססת.. בהנחה שההסבה שבוצעה לך תקינה. (האם מדובר על usb mod??).

shlomiy

New member
כן נראה לי שכן זה הציפ SBOX

תוכל להגיד לי מה לעשות...עדיין יש לי אחרויות...על הציפ... והרי הם אומרים לי שזה נורמלי...בבקשה עזור לי...

game boy

New member
תהיה רגוע. לא נראה לי שיש לך בעייה

לא עם המכשיר,ולא עם הציפ.

למעלה