האם זה נכתב עבורי?

תמי ס

New member
האם זה נכתב עבורי?

בשבועות האחרונים נדבקתי לשיר, מסתבר שגם בן זוגי נדבק לאותו שיר, מצמרר כמה שהוא מתאים לנו, ממש כאילו נכתב עבורנו. השיר הוא "באה אליכם" של מירי מסיקה, וזה מתחיל כך: * * * כשעצוב ולא הולך כשמפחיד ומסתבך אני באה אליכם אני באה אליכם האוטו שט על פני הכביש כנראה גם הוא מרגיש אני באה אליכם אני באה אליכם * * * והפזמון שלו: * * * אבא יגיד: "הגיעה הנסיכה" אמא ברגע מוארת משמחה ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי... * * * לא מדהים? שתהיה לכולנו גמר חתימה טובה.

פלגיה

New member
בהחלט מדהים

הילדות שלי שומעות את השיר כל הזמן, אף פעם לא הקשבתי למילים. שתהיה לך ולבן זוגך שנה טובה ומוצלחת יותר מכל השנים שחלפו, עם הנסיכה, ובזכותה.

בנצ100

New member
זה לא השיר בשבילי, זה בטוח...

מההתחלה הקשבתי למילים והצטמררתי. השורה ההיא "חכי מעט ילדה לפני שתגדלי" מצמרר כל כך בהקשר של הילדה שתחכה המון ולא תגדל לעולם... אם אני שומעת את זה לבד באוטו - זה נגמר בדמעות... אבל כמה יפה שכל אחד מוצא את עצמו במקום אחר בשיר. ובכל נקודה הוא מתאים את עצמו. לפעמים אני גם חושבת על ההורים שלי שעבורם הייתי מאז ומתמיד הנסיכה. וגם ההקשר הזה מרגש.

7נתי7

New member
בדיוק שמעתי אותו עכשיו כשהשכבתי

את מילקי. עד כה השיר רק צבט לי ממקום שאני להורים שלי לא רצה ברגעים קשים, אבל פתאום בא הבום והתחלתי לבכות כשהוא ישן עלי

7נתי7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifמקווה שאהיה עבורו כל

מה שחסר לי בהורי וגם כל מה שטוב בהם, ויש המון ללמוד מהם.

../images/Emo88.gif סליחה, זה נכתב בשבילי

גנבית שכמוך
שיר מקסים, מקסים, מקסים. אפילו החצי שלי שר אותו, בלי לשתול בו מילים "משעשעות" כהרגלו...

למעלה