האם זה נכון?

האם זה נכון?

שהרבה סקס גורם להפחתה במשקל? ושאלה שניה האם בשעת לחץ אתם מרגישים דחיפות בסקס כדי להירגע (-

הולמס 30

New member
כן

אבל אל תאכל תוך כדי ותגדיר לחץ כשאתה מאחר לרכבת ורץ בטירוף לרציף, יש לך חשק לעצור פתאום ולתקוע ת'מג"בניק שמחכה לרכבת לנהריה?

המתוק 21

New member
זה נכון-->>

שסקס מוריד קלוריות השאלה איך את עושה את הסקס שלך.....אם את משתוללת ומזיעה אז הורדת הרבה קלוריות ואם את לא מזיעה ושוכבת כמו מתה אז סביר להניח שתורידי עד 10 קלוריות בקושי
...

emh

Member
המממ....

1. לא באופן משמעותי 2. לא כל לחץ קשור לסקס (למשל: לחץ ממבחן)

מיכל9000

New member
הרבה סקס ... אולי זה נכון תביטי עלי

הרבה סקס ... אולי זה נכון תביטי עלי
האמת שלדעתי בשביל להפחית במישקל צריך פשוט לאכול פחות ומניסיוני מאחר וסקס היא פעילות משחררת זה מעולה כשלחוצים אבל ... זה מעולה שרגועים וערנים ורעבים ו...

tryme 2 m

New member
לחץ לא עושה חשק לסקס...

וסקס לא מוריד במשקל...אלא מוסיף למשקל...שעלייך.

03lior

New member
נכון מאוד

לרוץ לחפס למצא להריץ את המוח לשאןל שאלות אם הןא אוהב אותי אם הוא לא יספר לחברים אולי הוא נשוי בקיצור לא ניגמרים השאלות זה מרזה מאוד והעיקר שלא תיהיי פולניה במיטה ואז תרזי יותר כמה שתהיי פחות על הגב ככה תהני יותר ותזיעי יותר והינה נהנת אפילו לקחת יותר מדי וגם רזית איך אני?

tryme 2 m

New member
סקס כן מסייע לגברים להוריד במשקל...

כי מיד אחרי הסקס איתך...הם רצים לספר לחבר'ה!!!

לא מדוייק

רק אם הוא נמשך ממש הרבה זמן והוא פרוע ביותר... קראתי איפשהו שבחצי שעה של סקס שורפים כ500 קלוריות. אבל שוב, רק אם הוא מספיק פרוע :)

daniella1980

New member
זה הכל מתמטיקה פשוטה.

אם תאכלי חפיסת שוקולד פר כל משגל, אין לי ספק שלא תרדי במשקל.

parasite666

New member
בטח...

סקס זה מאמץ פיזי... מאבדים קלוריות... כן זה מצחיק אבל נכון... אבל זה לא במקום ריצה...

חופ שיה

New member
תלוי בגבר

אם זה נגמר אחרי 2 דקות, זה לא מאמץ פיזי ולא בטיח, צריך משגל די ארוך כדי שסקס יחשב כפעילות ספורטיבית.

gilad 22

New member
../images/Emo140.gif את צודקת שזה תלוי בגבר

אבל אין לך מה לבפסיד . לא תשמיני מיזה.

למעלה