האם זה נכון?

youvall

New member
האם זה נכון?

האם לדעתכם זה נכון מצד שר התשתיות להורות על הפסקת העבודת במחלף גנות בשבת? הדבר יגרום לפקקי תנועה אדירים-בימים בהם מחירי הדלק שוברים שיאים(6+ שקלים לליטר דלק!) ולפגיעה בציבור החילוני. האם הדבר נכון לדעתכם?

אשרת

New member
לא...

אבל מה אכפת לאלי ישי שזה יגרום לעוד צריכת דלק, הרי לחילונים יש כסף אין סוף שהם יכולים לבזבז אותו. אני לא חושבת שיש לשר שלכם שיקול דעת בנושא במיוחד אם זאת הוראה משרון.

youvall

New member
אני חושב שיש לו....

אני מאמין שלשר יש שיקול דעת בנושא משרדו גם אם קיימת הוראה מרה"מ... אני פשוט חושב שפואד שוב מתפתה לפופוליזים ומאמין שאם יעשה זאת יזכה בקולות הדתיים בפריימריז בעבודה....

אשרת

New member
בסופו של דבר...

זה בדרך כלל מה שאתם נוטים לעשות, להתחנף לדתיים כדי לגרוף קולות בסופו של הדבר בבחירות הכלליות... וזה לא סוד שחבר הכנסת חיים רמון חבר טוב מאוד של כמה גורמים בשס ובל נשכח את אי רצונו להיות לטובת הנשים עקב שיקולים פוליטיים גרדיא, אבל מה זה משנה? העיקר שהנשים ימישכו להדפקנה ברבנות... ולא, אני לא חושבת שיש לו ממש שיקול דעת פה.

youvall

New member
אני הבנאדם האחרון שיגן על רמון.....

ואני גם חושב שזה טעות להפסיק עבודות בשבת ולגרום לפקקי תנועה אדירים בימים בהם מחירי הדלק גבוהים בצורה שערורייתית!

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

אבל כל עוד המפלגה שלכם תרה אחר קולות הדתיים, אז תצטרכו לשאת בתוצאות. מקסימום תבואו בדין וחשבון עם אותם חברי כנסת בפריימריז שלכם או איך שאתם לא קוראים לו.

youvall

New member
מה זאת אומרת איך שלא קרא לזה?

מפלגת העבודה היא בין היחידות-אם לא היחידה שיכולה להגיד שהפריימריז שלה הם אצל כלל המתפקדים ולא אצלך איזה ועדה...

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

אני חושבת שאתה קצת מתבלבל, בין ועדת הקבלה שמתפקדי שינוי עוברים, ובאמת ששם עוברים, ובסך הכל מנסים למנוע את מה שקרה אצלכם למשל... אז ללפני שאתה תוקפ את שינוי, תסתכל מה קרה אצלכם עם ספר הבוחרים ועם כל הסיפור של המתפקדים. דבר שני, אני משערת שאתה יותר התכוונת לבחירות למועצה, אז בוא ספר לי, מה פגום בזה? אפילו פורמן עקרונית לא מתנגד לזה, אלא הבעיה שלו היתה עם זה שזה הוחל ממתפקדים מתאריך מסויים, זה הכל.

hodaya151

New member
אף דתי- חכם- לא יצביע עבודה

ו-מה הקשר בין פקקים למחירי הדלק???? נראה לכם שיושב מישו (דתי) ואומר: בואו נדפוק את החילונים (פעמיים)- נעשה להם פקק דווקא ביום שעלו מחירי הדלק. ש-לום! מה נסגר?

אשרת

New member
תגובה.

מה הקשר - אז הקשר הוא כזה. כאשר את נמצאת בפקק את שורפת יותר דלק, את שורפת יותר, את מתדלקת יותר - הבנת את הקשר? ולא, אף אחד לא אמר זאת, אנחנו אומרים, שהחרדים לא ממש חושבים לפני שהם מדברים , וכנראה גם לא ממש מעניין אותם שלא רק שנתקע בפקקים, אלא גם נוציא עוד כסף על הדלק, דבר שהיה יכול להחסך אם העבודות היו מתבצאות בשבת, הרי הם גם ככה לא נוסעים בשבת, אז מה הבעיה שלהם בדיוק? ואת העבודות, לא מבצעים יהודים, אגב.

יוֹאב

New member
זה לא הוגן

להזכירך בממשלת ברק, קראו הח"כים של אגודת ישראל לברק להתערב ולמנוע את העברת הטורבינה של חברת החשמל בשבת, ודווקא ברק הודיע להם שהוא לא מוכן להתערב בהחלטת בג"ץ, ושילם על כך מחיר - אגודה פרשה מהקואליציה, והתחילה תהליך דומינו של יציאה מהממשלה ה"אנטי-יהודית" של ברק

אשרת

New member
הבעיות שלכם עם אגו"י היו עוד לפני

הטריבונה הזאת, ואתה יודע . .

chiff4

New member
אני על הגדר - לא מתנגד בתוקף

אבל גם לא תומך נלהב בהחלטה .

EverMan

New member
אני חושב שניתן לבצע את הפעולות

הללו גם בלילה. אני לא מהתומכים הגדולים של עבודה בשבת שלא למטרות בילוי.

אשרת

New member
נסעת בכביש הזה בלילה?

בכביש הזה יש גם תנועה ערה בשעות הקטנות ואף המוקדמות של הבוקר, תאמין לי, מניסיון. זה בכל מקרה יוצר אי נוחות לחלוטין, וכמו כן , יש עבודות שעדיף שיעשו באור יום.

EverMan

New member
אני לא חושב שיש לעבוד בשבת.

גם מתוך כבוד למסורת , וגם מסיבות סוציאליות. אם ניתן למצוא פתרון אחר - טוב שכך.

אשרת

New member
תגובה.

ומה לגבי כבוד לאנשים העובדים ביום יום, ולחשבון הדלק שלהם? האם הכבוד של אותם אנשים ושל כספם הוא אפסי ובטל לחלוטין? לגבי סוציאליות - אל תעסיק יהודים בשבת, תעסיק ערבים או נוצרים, שיום המנוחה שלהם הוא בכלל ראשון, והנה פתרנו לך את הבעיה. בכל מקרה, הפתרון, ענבר, הוא לא על ידי יצירת פקקי ענק בציר הראשי הזה, ובזבוז דלק של אנשים, וכידוע נסיעה בפקק ופמפום על דוושת הדלק שורף המון דלק, ואני כבר לא מדברת בכלל על העצבים, ועל אובדן זמן של אנשים, שכנראה, הרבה לא שווה.

Azazel

New member
אשרת, האמת היא שאפשר לבצע

שם תיקונים בלילה, ולא יקרה כלום. אני מכיר את המחלף - זה אפשרי.

אשרת

New member
מוזר...

כי אני שמעתי משהו אחר... שבין היתר אלו עבודות שדורשות אור, ופרוזקטורים לא בהכרח יפתרו את הבעיה, אלא אם בא לך להעלות מסוקים לשמים... ובכל זאת , אתה תממן לנהגים את הדלק, ותפצה אותם על הזמן שנאבד בכוונה דבר אחר, אם היתה החלטה לבצע את זה בשבת, כנראה שיש משהו שעומד מאחורי זה, והפיכת ההחלטה הינה פוליטית לחלוטין על מנת לתת אתנן למפלגות החרדיות. שבוחריהן גם כך! לא נוסעים בשבת... אז מילא שהם לא נוסעים בשבת אבל למה לדפוק את כל שאר בפקקים ארוכים ומעצבנים?!

למעלה