האם זה נכון??

get well

New member
האם זה נכון??

בזמן האחרון יש לי רעשים ברדיו במיוחד בתחנות 99 ו100 גם כשהאנטנה פתוחה עד הסוף במוסך אמרו לי שבגלל הלחות יש הפרעות בשידורים בהרבה תחנות נשמע לי לא אמין.. מה אתם אומרים?

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
כנראה שכן

אפילו ברדיו ללא הפסקה יש בזמן האחרון רעשים איומים וטיקים משונים בשידור. וזה לא קרה אף פעם בעבר. נקווה שהלחות תעבור. גם בלי קשר להפרעות בשידור... שבת שלום

get well

New member
תודה../images/Emo39.gif

בינתיים נשמע דיסקים

olli3

New member
מנהל
הלחות גורמת ל

הפרעות בקליטה כי היא מביאה תחנות רדיו מאזורים רחוקים כמו ירדן, מצרים, לבנון, סוריה ואף קפריסין ותורכיה. ההפרעות הן בעצם התחנות הזרות שפשוט מחסלות את התדרים המקומיים שמשדרים בעוצמה המוכה יחסית ( הרדיו האזורי)

שיגבירו את העוצמה...

למה התחנות האיזוריות לא מגבירות את העוצמה? וסתם בלי קשר בערבי הקיץ החמימים אני קולט את רדיו ירושלים ורדיו דרום חלק... כאילו שזה האיזור של תחנות אלו... והמיקום שלי באיזור ראש פינה

olli3

New member
מנהל
לך בראש פינה

זה נקלט בגלל הפרשי טמפרטורה בלילה ובגלל שקרני השמש אינם. כך לא נוצרת חסימת קליטה על ידי השמש והאטמוספירה מחזירה את הגלים טוב יותר. לגבי העוצמה רדיו דרום אכן משדר בעוצמה גבוהה אך התחנות במרכז הן מחלוקות לשלושה אזורים זה שקולטים את רדיוס עד קריית גת בדרום ועד נתניה בצפון לא אומר שזה תחום השידור שלהן. הן סך הכל מבטיחות קליטה טובה לאזור הזיכיון שלהן.

למעלה