האם זה נכון? שמעתי שללוסי בעונות בחו"ל יש כבר ילד האם מישהו יודע אם זה נכון?
ח חמודה08 New member 30/6/05 #1 האם זה נכון? שמעתי שללוסי בעונות בחו"ל יש כבר ילד האם מישהו יודע אם זה נכון?
מ מיטל7888 New member 30/6/05 #2 אני יודעת ש... לוסי תלד ילדה מתוקה ויפייפיה {ראיתי תמונותתת} מקווין המושלםם כמובןןן..
ש שלמונזה New member 30/6/05 #4 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif כנ"ל
ש שלמונזה New member 30/6/05 #3 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif ואם מישהו לא רוצה לדעת מה קורה בעתיד?!
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif ואם מישהו לא רוצה לדעת מה קורה בעתיד?!
N noabethr New member 30/6/05 #8 חח כההההה חרשנו היום טחנו וחפרנו הכל....אבל דבר אחד אי אפשר שלא להמשיך: קוווווווווווווווווווווווין והגוף שלו!!! טוב נו הוא בן 30 למה מצפים?!?
חח כההההה חרשנו היום טחנו וחפרנו הכל....אבל דבר אחד אי אפשר שלא להמשיך: קוווווווווווווווווווווווין והגוף שלו!!! טוב נו הוא בן 30 למה מצפים?!?
N noabethr New member 30/6/05 #15 יאללה גמני עפתי אני צכה לקום מוקדם להתכונן למתכונת המסריחה בכמיה....בעעעעע נדבר מחר כי אני באה אלייך אחר הצהריים גוד נייט
יאללה גמני עפתי אני צכה לקום מוקדם להתכונן למתכונת המסריחה בכמיה....בעעעעע נדבר מחר כי אני באה אלייך אחר הצהריים גוד נייט
S sivanbj New member 30/6/05 #11 שמעת? שמעת שללוסי תהיה ילדה?!?!!!!? (או שאמרת לי ואני פשוט לא זוכרת...