האם זה נכון?

האם זה נכון?

שהשדרן התותח של ערוץ 1 יגאל רביד משפיל את עצמו לשדר ברדיו (יומן הצהריים של רשת ב)?????

ludin102

New member
מה בדיוק משפיל??? ../images/Emo4.gif

בלשדר את יומן הצהריים של רשת ב'?????

לא התכוונתי שלשדר ברדיו זה השפלה

כוונתי שזה השפלה לקול ישראל שחסר לו מגישים מקצועיים והוא צריך "לשאול" מהטלוויזיה ורביד נותן יד להשפלה הזאת

FaithNoMore

New member
ומה בקשר לכך ש...

ערוץ 10 לקח לשורותיו בזמן הקמתו את חצי מאנשים גל"צ? פשוט דינמיות...

Joe the wolf

New member
הלו הלו (!)

זה פורום רדיו זה לא פורום טלווזיה אז אנא שנה את השם ואת הגישה או תחפף מכאן. הא? בפורום רדיו לא מכנים שום תוכנית רדיו "השפלה" בהשוואה לטלווזיה... סתם סתם, אל תעלב.. גופו של עניין: אני מעריך שרשת ב' מצאה עצמה מול שוקת שבורה - אני אחזור: רשת ב' מוצאת עצמה מול שוקת שבורה בכל הקשור לעורכי חדשות ומגישים מקצועיים אז מגרדים מן היקב ומן הגורן...

לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי השפלה

תקרא את תגובתי לludin102, ולידיעתך! אני משוגע על 2 הדגלים של רשות השידור ערוץ 1 וקול ישראל וחפץ בהצלחתם (ולכן בחרתי בכינוי )

ולכן גם מאד כואב לי

על כל הבלאגן שקורה ברשות השידור שגורם פגיעה חמורה מאד במקצועיות של ערוץ 1 וקול ישראל כואב כואב

פלגמט21

New member
מה שמשפיל הוא

שאנחנו הצופים, וגם המאזינים (משבצים אותו לא מעט, גם ב"בחצי היום" וגם ב"הבוקר הזה") צריכים לסבול אותו. עוד שטות מבית היוצר של יוסף בראל. יגאל רביד מביא איתו, לפי דעתי, גישה בידורית שכבר לא קיימת אפילו בחדשות ערוץ 2 והנסיון לסמן אותו כיורש לחיים יבין - טעות פטאלית.

גם אני סבור כך שחדשות צריכים להיות

מוגשים בצורה רצינית ולא כמו שחושבים בערוץ 2 שזה צריך להיות בידוריסטי,

אבל את יגאל רביד אני אוהב גם אם הוא

קצת בצורה בידורית כי זה בצורה טבעית וחפשית ולא כמו גדי ויונית שהם פשוט מצווים מגבוה בכל תנועה שלהם, את זה אני שונא

פלגמט21

New member
דוקא בחברת החדשות חל שינוי

הם נהיו הרבה יותר "כבדים" מבעבר, ונותנים את המהדורה הכי מהוקצעת כיום. ואני אחד שהיה פרו-ערוץ 1 (ועדיין, בתקווה שהעניינים ישתפרו שם אחרי שילך יוסף בראל). אבל זה כבר לא מעניינו של פורום רדיו.

למעלה