האם זה נכון????????????

מו שיקו

New member
האם זה נכון????????????

ראיתי עכשיו סקר בחירות של ynet שינוי - 29 מנדטים ליכוד - 26 עבודה - 23 מרץ - 12 ש"ס - 1 זה רציני???????????????

אוי ואבוי....חחחחחחח

ואני החלטתי להצביע שינוי לא בשביל שלפיד יהיה ראש הממשלה, (לכל בדיחה יש גבול) אלא בשביל שתהיה אלטרנטיבה נוספת מש"ס.... אז מה? צריך לחשוב עכשיו על אלטרנטיבה ללפיד?

מו שיקו

New member
אבל יש איזה

סקר שמשקף פחות או יותר? או שמחביאים אותו מאלה שחיים בחו"ל.......

giulietta

New member
מושיקו

בסקרים המהימנים עדיין הליכוד לוקח (אם כי הוא בירידה) יחד עם מוסא אלפרון וחבר מרעיו חחחחחחחחחחחח (מה שאומר שאין לי מושג למי אתן את קולי
).

נגה...

New member
חחחחחחחח מוש ...ואלפרון לבחירות

האיש ודג הזהב..האיש והתינוק...ואנחנו מסודרים יופי טופי נגה.

נגה...

New member
נראה לך שלא??!!...הפך את עורו האיש

וחזר למוטב עם הדגים והתינוק החדש... ועל היתר קרא באחד מהפורטלים נדמה לי שיש שם משו... נגה.

עזבו אלפרון לא מאמינה

שנגע בהם, מה לא יעשו להפיל את הליכוד הרעים האלה בתקשורת או הפוליטיקאים השמאלניים. הליכוד ינצח ובגדול, ואם לא אבדנו פה, רק זה חסר שמצנע יעלה ושלום לארץ ישראל!

את מתכוונת על מוסא אלפרון שראיינו

אותו השבוע? אז כן ראיתי והוא אמר שהוא פעיל ליכוד, ולא התערב כספית שם ואת יודעת מה אני מאמינה לו, מחפשים בכל דרך להפיל את הליכוד, ולכן לדעתי מלכלכים את שמם. אבל אני מאמינה שלמרות הכל הם ינצחו, מאמינה בכל לבי. כי תאמת אין לנו שום צאנס לחיות פה בשקט, אם מצנע יעלה אבדה תקוותנו באמת.

נגה...

New member
השאלה כלל איננה מי יהיה ראש הממשלה

זה מהליכוד או זה מהעבודה. השאלה היא איזו קואליציה תקום, מה יהיה מאזן הכוחות בכנסת וכולי וכולי.. כדי שאת אני וכולנו נוכל לחיות כאן ב"שקט".

נגה חמודה...

לזאת תסכימי איתי, אני בטוחה שאריק שרון לא פרייר הוא לא יתן למניפולטיבים לבנות לא את הקואליציה הוא לא היה עד עכשיו ולא יהיה פריר, ובטח שלא יכנע למאפיה של האלפרונים אם יש צדק בשמועה. הוא גם יצא בהודעה, שאם אחרי חקירה משטרתית ימצא לנכון שהאלפרונים או כל גוף אחר נתן שוחד או בילף הוא יעיף את אותו חבר ליכוד לאלף הרוחות. ואני מאמינה בשרון, בינתים הוא הוכיח את עצמו יופי בשנתים האחרונות אף אחד לא כופף אותו בקואליציה, כמו שהיה נהוג בממשלות ישראל לאחרונה אני חושבת שעל זה מגיע לו קרדיט גדול. האמת נגה יקרה, לי ולך יש רצון משותף אחד שקט לנו ולבני משפחתנו, אני בטוחה בכך.

נגה...

New member
ועוד משו קטן..ממש פיצי בשבילך

לינק לאתר של התנועה למען איכות השלטון. ערב טוב נגה.

למעלה