טוב אז ככה,
אני לא רוצה להישמע פלצני וכו´, אבל דווקא השאלה מאוד מתאימה לפורום... במוח שלנו (כמו שנאמר על ידי 2 נכבדים לפני) הוא באמת האיבר המיני החשוב ביותר שלנו, והמוקדים המיניים קרובים/קשורים למוקדי התיאבון. כלומר, קיים קשר בין תיאבון מיני לחשק האכילה והרגשת השובע. ANYWAY, לא ממש ברור מה איך הקשרים האלו יוצאים לפועל, כי כבר שמעתי דעות ("עובדות") שאכילה יכולה "להחליף פחות או יותר" חשק מיני, וגם שמעדי דעה ("עובדה") הפוכה לחלוטין שככל שהארוחה יותר דשנה, כך החשק המיני שלאחר מכן גובר. אני חושב (כמובן בצורה משוחדת כאוהב נשים מלאות מושבע) שיש משהו בעובדה שאדם, שלא עושה חשבון לדברים הקטנים והמטופשים שבחיים, אלא חי "כמו שצריך" וחי "נכון", כלומר, אוכל טוב וישן טוב, הוא גם אדם רגוע יותר, שקול יותר, ונחמד יותר. ויש לי אפילו הוכחה לא מדעית בעליל: אני יחסית רזה מאוד, ובזמן האחרון כמעט לא אוכל, ואני עצבני, רע, מגעיל בצורה כללית לסביבה (תשאלו את המסכנים שנדונו לעבוד בחברה שלי) ובכלל נמצא בדיכאון תהומי. חיים קשים. ושוב אני חוזר, הדוגמא שלי, כמו שאמרתי, לא מדעית ויש אנשים רזים מדהימים (לא כולם כמוני) והחיים יהיו טובים אם לא נהרוס את העצים. שבת שלום, מסאטורי.