האם זה נכון?????????

גילה37

New member
האם זה נכון?????????

שלאדם שיש אברי מין גדולים הוא אדם מיני??????? יש הרבה גברים שאומרים לי שלאישה ישיש ישבן גדול או חזה שופע אז היא מינית????. האם יש קשר בין הדברים או שזה סתם מקרה ???? מה דעתכם? האם גברים עם איבר מין גדול הם גברים מיניים או.... ??????????? גילה

גלית34

New member
איבר המין הגדול או הקטן ביותר ../images/Emo20.gif

הוא המוח. ככה שממש אין קשר.

gal33

New member
האם מי שיש לו ראש גדול, חכם יותר?

מחקרים מראים שאין הבדלים, יכול להיות שהתפישה של הסביבה אותם, היא ככאלו. מתארת לעצמי שכן. על פי רוב בכל סרט/ ספר וכו´ שינסו לתאר אישה סקסית היא תהיה בעלת חזה שופע... וכו´. לדעתי זה מקרה. יש לך את זה, השאלה היא מה אתה עושה עם זה. גל

rone1

New member
האם זה נכון

גילה חמדתי צריכים להגדיר קודם כל מה נחשבת מיניות המסר המיני ההופעה הלבוש או השורה האחרונה תחלס בשעת מבחן הינו במיטה יכולה להיות אישה שופעת מיניות הן בלבוש והן בשפה ובשפת הגוף והיא בעצם פולניה בנשמה ולעומת זאת גבר ( ובכוונה אמרתי גבר כדי להגזים לכיוון השני ) שניראה סמרטוט מרופט שאולי דוחה ויזואלית אבל יכול להיות להטוטן ומענג וגברי בצורה נהדרת ולגבי הגודל אין לי תשובה כל העסק מגיע מהראש (הגדול ) ולא מהראש הקטן ( של הקטן )ואפילו אם הקטן גדול אבל הראש שעל הכתפיים לא מיני אז לא יעזור כלום אולי הוא מרשים אבל זאת רק דקורציה הביצוע עייף וחלש אז לדעתי לא הגודל הגובה וצבע השיער וגודל הישבן הכול הכול בראש גם של הנשים וגם של הגברים ואגב טיפול לשיפור מיניות הוא לא טיפול כרוגי להגדלת או הקטנת איברים אלה לרוב טיפול פסיכולוגי היינו בראש (העליון ) ביי חמדתי רונן

Satori

New member
טוב אז ככה,

אני לא רוצה להישמע פלצני וכו´, אבל דווקא השאלה מאוד מתאימה לפורום... במוח שלנו (כמו שנאמר על ידי 2 נכבדים לפני) הוא באמת האיבר המיני החשוב ביותר שלנו, והמוקדים המיניים קרובים/קשורים למוקדי התיאבון. כלומר, קיים קשר בין תיאבון מיני לחשק האכילה והרגשת השובע. ANYWAY, לא ממש ברור מה איך הקשרים האלו יוצאים לפועל, כי כבר שמעתי דעות ("עובדות") שאכילה יכולה "להחליף פחות או יותר" חשק מיני, וגם שמעדי דעה ("עובדה") הפוכה לחלוטין שככל שהארוחה יותר דשנה, כך החשק המיני שלאחר מכן גובר. אני חושב (כמובן בצורה משוחדת כאוהב נשים מלאות מושבע) שיש משהו בעובדה שאדם, שלא עושה חשבון לדברים הקטנים והמטופשים שבחיים, אלא חי "כמו שצריך" וחי "נכון", כלומר, אוכל טוב וישן טוב, הוא גם אדם רגוע יותר, שקול יותר, ונחמד יותר. ויש לי אפילו הוכחה לא מדעית בעליל: אני יחסית רזה מאוד, ובזמן האחרון כמעט לא אוכל, ואני עצבני, רע, מגעיל בצורה כללית לסביבה (תשאלו את המסכנים שנדונו לעבוד בחברה שלי) ובכלל נמצא בדיכאון תהומי. חיים קשים. ושוב אני חוזר, הדוגמא שלי, כמו שאמרתי, לא מדעית ויש אנשים רזים מדהימים (לא כולם כמוני) והחיים יהיו טובים אם לא נהרוס את העצים. שבת שלום, מסאטורי.

יואב38

New member
הכל בראש

בתור אחד שממש אין לו בעיית גודל ( בטח זה נשמע שחצני, אז סליחה), לדעתי הכל תלוי במוח וברגש, כולל המשיכה. אני נמשך רק לגדולות כי זה המשיכה הגופנית הטבעית שלי. אבל אם הייתי מתחבר למישהי מקסימה, שכל אשמתה היא שהיא רזה, אני מניח שזה לא היה פוסל את היחסים ואותו דבר לגבי הגודל אצל הגברים. אז, גברים, לא לחפש סיבות פיזיות כדי לשלול יחסים

למעלה