האם זה נכון?

האם זה נכון?

שבחורה מבוגרת רווקה שיש לה חברות עם ילדים מאבדת את השמחת חיים שלה יותר מבחור בגלל שבחור תמיד בישיבה ותמיד לא ישעמם לו כי הוא יכול להתחבר לצעירים אבל בחורה יש לה את החברות הקבועות ואם הם מתחתנות אז הרבה יותר קשה לה...

אלו שאינן מחליפות את החברות...

לחברות צעירות. ברובן מאבדות שמחת חיים. כנ``ל זה נשים נשואות ללא ילדים. גברים לעומת זאת, חיים פחות בהווי שקשור לילדים. בין אם אתה בחור ישיבה. ובין אם אתה נשוי.

יש מצב

אם כי זה גם תלוי באופי שלה,ובצורה שהיא מתמודדת עם קשיים... וחוצמיזה גם נראה לי שהצורך של בחורה והרצון שלה להקימשפחה בדר``כ גדול יותר מהרצון של הגבר.

מWIי

New member
הסוף כבר שטויות!!

רצון הגבר הרבה יותר גדול.. רק הוא גבר ולא מברבר כמו אישה ``רוצה ילדים, רוצה משפחה..`` הוא שותק. למה? כי הוא יודע מה זה. וזה הרבה יותר רציני ממה שהבחורה חושבת, ולכן כל הגישה שלו הרבה יותר טעונה..

מWIי

New member
נגיד שכן. זה מנחם אותך? אתה..

לך זה לא לעזור! אתה תרקב עד גיל מאוחר. וכולם יריבו מי לא יקח אותך.. וגם אז מי יקח אותך? גרושה עם שבע ילדים..

איך אתה יודע את כל זה???

יש לך קשרים עם אלוקים הוא מדבר איתך תארגן לי את הנייד שלו.

שומר 23

New member
מנסיוני

חיובי. בהחלט לבחורה יותר קשה גם אם היא סופר שחקנית כולן מתחתנות ומרחמות לא שתמיד הגבר כזה גבר אבל ברור..

אממ

לדעתי זה תלוי במה אתה מגדיר מבוגרת...יש לך בנות בגיל 21 שחשות כמו 25 ויש לך כאלה בנות 22 שמרגישות בנות 18...זה בלי קשר לחברות או לא. וכן, יש מצב שהשמחת חיים יורדת...גם אם ביומיום הבחורה מתפקדת וצוחקת...ונראית מאושרת... בתוך ליבה תמיד יש את העצב הזה שאומר "למה אני לא נשואה כבר"? "יכלו להיות לי כבר ילדים" ? "אני לא שווה כלום, אחרת למה אני עדיין רווקה"?....וכדו'.... אבל אני באמת חושבת שאי אפשר להכליל...לא כל בחורה מרגישה שהיא מוכנה להתחתן בגיל צעיר....וזה קצת כואב שפתאום חברות מתחתנות ויש את הצביטה הזו שזהו עוד חברה הלכה...יש בנות שממשיכות ומחכות לשלהן עם כל השמחת חיים שאפשר.

מנסיוני האישי לא !

דוקא הבחורים שאני נפגשת איתם תמיד מיללים על החברים שהתחתנו וניתקו קשרים ומספרים על החבר חדר האחרון שנשאר . ומה יקרה אם1 מהם יתארס וכו` . . ואצלינו בחברה זה ממש לא כך!

שומר 23

New member
בחיאת

מה זה ענין של כבוד, לא זלזלתי באף אחת אבל נראה לי שאת טועה ולראיה תסתכלי על הכרית של כל הנערות הללו אוי הם רטובות ``לצערינו``

מי דיבר על כבוד ? וואטצ זה קוניקשין ??

אני אמרתי מה אני רואה בסביבה הכללית אצלי !

למעלה