האם זה נכון ש....

אדמונד

New member
האם זה נכון ש....

שמפלגת שינוי יסודה ובנינה היא רק ורק על השלילי שנאת האחר וזילזול בשני, בשונה, ואין בה שום כלום מחיובי. האם זה נכון? קצת חומר למחשבה!!! אם זה נכון כמה חבל שחלק כה נרחב בציבור הישראלי הוא כה שלילי.

עציון

New member
כן ולא.

כן--השנאה לחרדים מעבירה אותה על דעתה. רוב הפרסום של שינוי הן בתקשורת והן בכנסת "הודות" לחרדים. (ישיבות. התפרעויות. חוקים. תקציבים. עמותות) לא-- יש בה גם צד חיובי. שינוי בולטת מאחרים אבל בצורה כל כך אנמית במלחמה בעד המעמד הבינוני. (מיסים. ארנונה עירונית. ). היא גם מגמגמת לחיוב בנושא גיוס משתמטים. אני רק מקווה שהכוונה לכל המשתמטים.

פלסטיק

New member
האם זה נכון ש....

יהודים מפיצים מחלות מרעילים בארות ומשתמשים בדם של ילד נוצרי לאפיית מצות?

אדמונד

New member
אם זורקים אבן על חתול איך יודעים

שזה פגע בו? כשהוא קופץ אנחנו יודעים שזה פגע. מה קפצתם??

איזה חוכמת חיים...איזה שנינות...

אבל במגזר שלך זורקים בדרך כלל אבנים רק על שוטרים וחילוניות בלבוש לא צנוע אז מאיפה הידע על חתולים? "קפצנו" כי נמאס לנו מחדלי אישים שחושבים שהם ביצעו מעשה גבורה המעיד על גאוניות ואומץ בכך שהם באים לפורום ומספרים לנו שמפלגת שינוי היא מפלגה שמצעה הוא שנאה. אתה חשבת לבד על ההודעה המקורית? (כי היא הייתה מאד נוקבת ומקורית...אתה יודע)

אדמונד

New member
ההודעות שלך הם כמו השם שלך

מהתגובה שלך רואים כמה שהמצע שלך הוא אהבה (חיובי) ולא שנאה (שלילי). וסתם שאלה האם גם בחיים הפרטיים שלך הכל כ"כ שלילי? אתה לא חייב לענות (שמירה על זכויות הפרט)

אין בי אהבה לאויבי ולשונאי

לא בהכרח יחסתי אותך לאחת הקבוצות אך הלך הרוח מובן.
באהבה החרדים משתמטים מהצבא ושולחים את אחיהם החילונים לשרת.
באהבה החרדים עושים 10 ילדים מבלי לדאוג ליכולת לפרנס אותם.
באהבה משלמים החילונים מיסים מופקעים המממנים מקוואות ישיבות ופרזיטים.
באהבה מושלכות אבנים על נשים בלבוש לא צנוע.
באהבה מרוססות ונשרפות תחנות אוטובוס ושלטים.
באהבה מחזירים בתשובה ערסים קטנים עם איומי גיהנום סטייל המטיפים הקתוליים.
באהבה משמרות הצניעות מכים ביוצאים בשאלה.
באהבה מגוננת החברה החרדית על בניה שאנסו וביצעו מעשים מגונים בילדים.
מדינה מלאה אהבה

אדמונד

New member
באהבה

גם אני אתן כמה שורות של אהבה כדלהלן:
באהבה החילונים אונסים
באהבה החילונים רוצחים
באהבה החילונים מפיצים ומשתמשים בסמים
באהבה החילונים שודדים בנקים
באהבה החילונים בוגדים בנשותיהם
באהבה החילונים מגדלים דור של פושעים
באהבה החילונים חמישים אחוז מהחילונים משתמטים מהצבא
באהבה החילונים מתאבדים מדי יום ביומו
באהבה החילונים מבצעים מעשי סדום בקטינים
באהבה החילונים חיים באלימות
באהבה החילונים אמממ בעצם תמשיכו לבד אתם הרי מכירים אותם יותר טוב ממני אתם בעצם "חלק מהם" נ.ב. הכל לקוח מהעיתונות "החילונית" לילה טוב

mosh_the_ant

New member
LOVLY

בשנאה חסרת מעצורים החרדים מתכחשים לכל דבר שקורה אצלהם במיטה -וכך לא קורה כלום ! מי שקרא דאגלס אדאמס-זה כמו המפלצת המטומטת הזאת בגודל 3 פילים לאורך ולרוחב שמחזיקה אצבע צנומה מול גופתה ואומרת - אתם לא רואים אותי,נכון ?

gershon17

New member
לפעמים זה קל מדי

ראית בעיתון את התמונה של הנער שמואשם באונס ילדה בת 3? שמת לב לכיפה שמתנופפת על פדחתו?

עמלק

New member
השקרים והשנאה שלך לחילונים

עולים פי עשרות מונים ממה שאתה מייחס לאחרים... גם חרדים אונסים וגם חרדים בוגדים, וגם חרדים שודדים את החילוניים, וגם החרדים מגדלים דור של בורים וטיפשים, וגם חרדים משתמטים מהצבא, גם החרדים מבצעים מעשי סדום בקטינים, וגם החרדים חיים באלימות (בד"כ נגד חילוניים) אבל לא 50 אחוז מהחילוניים משתמטים - אבל כמה קל להאשים את העיוורים, הנכים, חסרי הגפיים, האוטיסטים בזה שהם לא מתגייסים... אתה דמגוג עלוב.

פלסטיק

New member
איך יודעים שיש הודעה קבועה?

שולחים תגובה קבועה...
יום טוב שיהיה לך ואל תתאכזר לחתולים. אתה יודע מפלגת שינוי מעבירה חוק של עונש מינימום למתאכזרים לבעלי חיים חסרי ישע.

לא ידעתי על החוק הזה.

כל הכבוד
הייתי מספר מה עשיתי בנעורי לילד שנתפס בועט בחתול אבל טוען רב בטח יבקש לחסום אותי בטענה שאני מעודד עבריינות. ותודה רבה לשינוי - בשם ה
וה

פלסטיק

New member
אזרח צריך לעצור עבירה מסוג פשע

לשם כך הוא גם רשאי לבצע מאסר אזרחי. כמובן שהנזק שהוא גורם תוך כדי מניעת הפשע חייב להיות פחות מהנזק אם הפשע יבוצע. זה לא לקחת את החוק בידים - זה לבצע את החוק.

טוען רב

New member
בוא נאמר

שבמקרה עליו דברתי ברור שלא מדובר במעצר אזרחי אלא בענישה, ולא ארחיב בכדי שמשטרת האינטרנט לא תידפק על דלתו של חברנו.

למעלה