האם זה נורמלי?

האם זה נורמלי?

אמממ.. שלום לכולם.. לא הצגתי את עצמי, אבל כבר ביקרתי פה.. אז.. כן.. אני נפגע התעללות מינית. ועכשיו.. אחרי שסיכמנו את זה.. רציתי לשאול שאלה... אני יודע שיש לי בעיות ואני גם יודע, שאני לא מסוגל להתמודד איתם.. והדבר היחיד, כמעט, שעושה לי טוב.. זה לשמוע על הצרות של אחרים... כלומר.. זה נותן לי פרופורציות... ואני יכול לתת להם עצות... ואולי.. אני לא יודע.. כשאני חושב על הבעיות שלהם.. זה מקטין את הבעיות שלי, לפחות לזמן מסויים.. ובתקווה? יגיע לבסוף מישהו, עם בעיה בדיוק כמו שלי.. ואז.. אולי זה יעזור לי לטפל בעצמי... מה אתם אומרים? זו הרגשה נורמלית?

*jenny

New member
גם אני מרגישה ככה...

אולי זה לא אומר שזה נורמלי, אבל לפחות אתה לא לבד...

syd

New member
האם אתה מתכוון מישהו שעבר אותו דבר?

כולם כאן נפגעות ונפגעי תקיפה מינית , אבל בתוך קשת הפגיעות יש תת סוגים ומחלקות. האם מה שאתה מתכוון זה - לחפש מישהו שעבר התעללות מינית בקטגוריה הספיציפית שלך? כלומר יש על ידי אחים, הורים, הורה מאותו מין , הורה מהמין הנגדי, יש קטגוריות. אם אתה מחפש מישהו מהקטגוריה המדוייקת שלך מה שאתה צריך לעשות זה סבב. יש טונות פורומים בכל הרשת - תשאר יומיים תקרא מספיק הודעות - ותגלה מייד מישהו שעבר את הדבר הכי דומה למה שעברת. יש בנענע יש ב iol . זה מוזר אבל כל גבר שביעי עבר תקיפה מינית בילדותו וכל אישה שביעית . בבגרות אנו הנשים מפוצות על זה שאין לנו יצוג בצהל ובכנסת ובממשלה ויש לנו אחלה יצוג שבעולם בנפגעות תקיפה מינית. לכן - אם רק תרצה יהיה לך טונות אנשים להזדהות איתם. כי נפגעי תקיפה מינית בחברה שלנו הם קרוב לשני מליון לפי הסטטיסטיקה. האם זה עצוב שיש כל כך הרבה או משמח שיש עם מי לדבר?????

צוש

New member
התמודדות

התחברתי מאד למה שכתבת, דברים נורמלים בהחלט וגם נכונים מאד. אני מנסה בימים האלה לתמוך בכל כוחי בכמה חברים. אנשים יקרים לי מאד שפתחו את סגור ליבם בפני. אני לא עושה הנחות לחברים שלי, אני מרגיש כלפי כל חבר אחריות עצומה. אני דואג לחברים שלי הרבה יותר משאני דואג לעצמי. לעצמי אני עדיין עושה לפעמים הנחות, אני מתחמק, אני מתחבא, אם כי בזמן האחרון - פחות. לפעמים חלק מהחברים להם אתה עוזר נמצאים לידך כשאתה צריך אותם שם, אפילו אם לא ביקשת, אפילו אם רצית להיות גיבור שמתמודד לבד. אם לא היה לך את ניסיון החיים שלך, לא היית יכול לעזור לאחרים. כשתהיה בשל להתמודד עם הבעיות שלך, אני מקווה שתדע שקל יותר לעשות את זה עם עזרה של חברים.

מורני !

New member
שלום גם לך..

קוראת את דברייך והדבר שאני הכי רוצה להתייחס אליו זה .... מה יקרה כשאכן יגיע מישהו עם בעיה בדיוק כמו שלך? מה תהייה דרך עשייה שלך אז? הדברים שאתה מתאר כרגע מוכרים לי מאוד, ואני חושבת שלהרבה אנשים כי זה די ``נורמלי`` שהבעיות של אחרים משכיחות ממך את בעיותך אתה. כל דבר שבו אתה מתעמק מזיז מהמודע שלך את הדברים שקרו לך בגלל שאתה מתרכז כל כולך בבעיות של אחרים, אבל ... וזה אבל גדול... כשאתה מתעמק בבעיות של אחרים זה לא למעשה בריחה מהבעיות שלך? אגב... סתם לספק את רצון הסקרנות לשי - מה לדעתך זה ``נורמלי``? ... וברוך הבא.

למעלה