האם זה נורמלי

האם זה נורמלי

שלום לך לימיצ, אני קוראת את כל מה שאת כותבת ובזכותך יש לי חנות היום באטסי... תודה רבה!!!! אך יש לי שאלה: פתחתי לפני שבועיים וביומיים הראשונים היו 2 קניות ומאז שקט ( למרות שהיו 500 צפיות ו-50 admires) האם זה נורמלי, יש עוד דברים שניתן לעשות? אשמח אם תציצי לחנות ותראי אם הכל כשורה או יש צורך לשנות דברים.... תודה רבה... שרה http://www.etsy.com/shop/SaraAttaliDesign?ref=ss_profile

אוקה

New member
תמיד יש מה לעשות... אבל 3 קניות בשבועיים

זו פתיחה מצויינת!

ממליצה לך לשים קישור לחנות שלך בחתימה שלך בתפוז :)

תודה רבה

תודה רבה על התגובה המהירה וששמת לב לפרטים הקטנים בחנות,,,,אתקן את זה ואבדוק....אני מניחה שכדאי שיהיו לי פידבקים...האם רק קונים יכולים לפדבק? שוב תודה

לימיצ

New member
אני לא יודעת אם זה נורמלי..

כי כשאני פתחתי את החנות לא קנו ממני בשבועיים הראשונים..ואז היתה קניה, ועוד אחת, ואז דממה לחודש לדעתי..
אני מניחה שהתרגלת לטוב, אבל תמשיכי את הגל הזה, שמחה בשבילך שכבר קנו ממך, זה נותן תחושת בטחון

לימיצ

תודה רבה

תודה רבה על העידוד...בכל אופן ...לפי מה שקראתי חשוב להיות כל הזמן בחנות...אבל לא כ"כ הבנתי מה אני אמורה לעשות שם ?אם אין לי פעילות של קניה ומכירה וגם אחרי שהכנסתי ועדכנתי את כל המוצרים...שוב תודה על ההתייחסות

11Compositions

New member
הפריטים שלך מקסימים!!!

ופונים לקהל מאוד ספציפי...
התפלאתי (ושמחתי) לראות שיש עוד כמה חנויות באטסי שמוכרות פריטים בקטגוריה הזו.
הייתי מציעה לך לראות באיזו מילות חיפוש הן עושות שימוש - ולנסות לראות אם עובדות גם לך...
tichel - אני מניחה זה המונח המדויק לפריט (באנגלית) אבל גם head cover
ו- head covering שהם שני מושגי חיפוש שונים - יכולים לעזור.
באחד המוצרים ראיתי את המילה: chemo ויש למילה הזו 164 עמודים של תוצאות חיפוש (לעומת 13 עמודים ל-tichel). הייתי שוקלת להרחיב את התגיות שלך ולכלול גם את המונח הזה...

בהצלחה!!

למעלה