האם זה נורמלי?

האם זה נורמלי?

הייתי בשבת האחרונה בביתר עילית, ובשבת בבוקר הגעתי ל"קידוש" באחד מבתי הכנסת החסידיים. כשהגעתי לפרוזדור בית הכנסת, הבחנתי בילדים המתקוטטים ביניהם: ילד אחד ישב על ילד אחר שניסה להשתחרר ממנו. חשבתי לי, שאני לא שייך לאותה חסידות ובטח יהיו כאן אנשים שמכירים את הילדים ויפרידו. נכנסתי ל"קידוש", לאחר איחולי מזל"ט ובירור שם הילדה, אכילת קוגל ירושלמי + מלפפון חמוץ וכו` בערך כ-20 דקות ביליתי שם. כשיצאתי, לא תאמינו, אותה סצינה: אותו הילד עדיין יושב על הילד שעדיין מנסה להשתחרר! חשבתי שזה כבר מוגזם וניגשתי להפריד, ובדיוק אז האבא קרא ליושב והוא הניח את הילד לנפשו. מה שאני לא מבין, איך זה שעברו שם עשרות אנשים, (ובטח גם אנשים שמכירים את הילדים) שראו את זה ולא נקפו אצבע?

shlomiff

New member
../images/Emo239.gifמזעזע..

איזה עצוב לשמוע.. יש מצב שיש כאלה אנשים שבגלל שיש להם הרבה ילדים זה פחות חשוב להם, כאילו הם כבר יתרגלו לזה אז הם פחות דואגים להם ???
????

ראיתי מקרים

יותר גרועים במאה שערים בית ישראל בין ילדים ואנשים לא נוקפים אצבע

קליט

New member
לא נעים להתחיל עם ילדים

הם יכולים אחר כך לזרוק עליך חפצים ולצעוק לך מילות גנאי וכו` . כי ילדים הם ילדים - איפה שלא תשים אותם . כן, זה נורמלי

shlomiff

New member
מצטער לומר

אבל ממש טענה מטומטמת.. בגלל איזה ילד אתה לא תעשה כלום ותיתן לילד לסבול..

שםאנילא

New member
אתם פשוט עוזרים לתקשורת בהוצאת שם רע למגזר

החרדי וזו בגלל הורה או 2 שראיתם... ממש כמו התקשורת...
אני כבר לא צריך להסתובב בפורומים של שנאת חינם כמו "חופש כביכול" ו"אתאיזם"... פה לצערי, אני בזמן האחרון מקבל את כל המידע ישירות מהאחים שלי...

shlomiff

New member
דייי

אנחנו לא באנו ללכלך, אנחנו מדברים דוגרי.. וזה לא מקרה אחד או שנים.. וזה לא סותר שיש גם הזנחה ודברים יותר גרועים אצל החילונים..

שםאנילא

New member
אבל למה להראות דוקא את מה שלא בסדר? זו בדיוק

דרכם של האנשים שציינתי... אותי זה מגעיל...כי מי שרואה מבין את זה בתור הכללה גורפת... ואז אומר הנה אתם רואים??? רק תחשוב על זה...איך זה נראה בעיניים ההם...שלהם

shlomiff

New member
נו באמת---

זה הכי כיף בפורום אנונימי- שאתה יכול לדבר על מה שבא לך בראש, בלי לספור...

שםאנילא

New member
הפורום הזה לא נועד לתקוף חרדים באנונימיות...ז

זה התפקיד של התקשורת שאתה לא אמור להיות חלק ממנה... אתה פשוט עושה עוול לכל הציבור בדיבור הזה

קליט

New member
התקשורת עשתה מאתנו איזה עידה של מלאכים נפלאים

כדי להכפיש אותנו אח"כ . אנחנו אנשים רגילים שמתעייפים לפעמים, שלא תמיד עומדים לילדים על הראש . . אמנם אנחנו לא הורגים את ההורים שלנו תמורת בצע כסף . . . אבל חוץ מזה יש אצלינו הרבה אנשים טובים ותמימים כמו פעם עם נכונות לעזור . אשרינו

למעלה