האם זה נורמלי????

galya11

New member
האם זה נורמלי????

שלום התחלתי לפני 12 יום טיפול הורמונלי על מנת להשביח זקיקים, הטיפול לא בדיוק משביח את הזקיקים, אלא משביח את הציסטה שישנה, האם זה נורמלי לאחרי 12 יום הזקיק עצמו בגודל 12 מ"מ והציסטה בגודל 34 מ"מ? בתודה מראש גליה

זואילי

New member
איזה טיפול הורמונלי?

האם עשית מעקב זקיקים בתחילת הטיפול? מה היו נתוני הזקיק והדם אז? ומה עכשיו? באיזה יום למחזור התחלת טיפול? באיזה יום את עכשיו?

galya11

New member
התחלתי טיפול ביום

התחלתי טיפול ביום השלישי למחזור, גודל הזקיקים היה קטן, היום אני ביום ה-14 למחזור וגודל הזקיק הוא 12 מלבד זה יש ציסטה בגודל 34 מ"מ, זה לא עלול להפריע? E2 בעשרים לחודש היה 162 והיום 568 LH בעשרים לחודש היה 13.50 והיום 4.80 הפרוגסטרון בעשרים לחודש היה 1.3 והיום 0.9> רופאת הפוריות אמרה לי לבוא ביום ששי לקבל זריקת אוביטרל וביום ראשון לגשת לבצע הזרעה.

זואילי

New member
על איזו סטימולציה את?

הזקיק שלך עוד קטן. באילו יח' נמדדו ערכי הדם? אני ממש לא סמכות מקצועית בעניין, אבל נראה שהאי2 שלך מושפע מהציסטה. (כי לזקיק בגודל כזה זה יחסית גבוה. אולי יש לך עוד זקיקים נוספים קטנים?) והפרוגסטרון רחוק מלהראות על ביוץ וכך גם ה LH (זה הורמון ההצהבה, הורמון הביוץ). מציעה לך לעשות עוד מעקב ביום שישי בבוקר. איך הרירית?

galya11

New member
עובי....

עובי הרירית 7 מ"מ,, יכול להיות שרק הציסטה גדלה ולא הזקיק? כי כרגע אני עם כאבי בטן תחתונה. אני פוחדת שגם הפעם הציסטה תתפוצץ לי, אבל הרופאה התעלמה מזה, איך את מבינה את זה?

galya11

New member
כשהייתי ...

כשהייתי בבירור בקשר לאנדומטריומה, הייתי בתל השומר במרפאה שפתחו שם בשביל זה, נאמר לי בוודאות שאין לי, הייתי אצל המומחה, אז על סמך מה אז על סמך מה הם טוענים שיש לי? בנאדם יכול למות רק מהדעות המרובות שיש לרופאים, זה מלחיץ.

למעלה