האם זה נגמר?????????

N i c k i T

New member
האם זה נגמר?????????

The New York Post reports Paris Hilton has split up with her latest boyfriend, Backstreet Boy Nick Carter. The "serious" relationship lasted a record four weeks for the heiress, but on Wednesday, Hilton showed up to the Los Angeles club Concorde alone "flying solo and making the rounds," a spy revealed. "Paris told people she and Nick were definitely over." Hilton consoled herself by hanging out with Hugh Hefner, Wilmer Valderrama and Kelly Osbourne.

BShenB

New member
../images/Emo41.gifסורי ניקושששש אבל:

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
מצטערת אבל אני שמחה! הוא ימצא מישהי הרבה יותר טובה ואל תחשבו שאני רעה אני פשוט לא מתה על פאריס ואני מקווה שהוא ימצא מישהי מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!

BShenB

New member
הגראמי היום ב-3 לפנות בוקר../images/Emo41.gif

משודר ב-star world ...

N i c k i T

New member
התמונות של ניק ופאריס הן...

ממסיבה שהייתה לפני שלושה ימים ולא מהגראמי, הגראמי יהיה היום בלילה אם אני לא טועה ואני מאוד מקווה שג'נט ג'קסון לא תהיה שם מגיע לה כל מה שעשו לה היא הגזימה.

backstreet girl

New member
וזה אומר שאני אצטרך להיות ערה בשלוש

מתי יש שידור חוזר????????.....אם יש

hadasrulez

New member
ללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני לא אוכל לראות כי אני צריכה לקום מחר ב-6 וחצייייייייייי לללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאוווףףף איזה באסססססססהההההההה גגגרררררר אני עצבנית עכשיו

Miss Kitty

New member
בטוח יהיו שידורים חוזרים..

ורוב הסיכויים שערוץ 3 ישדרו את הטקס, אבל בגירסא מקוצרת, מסודרת ומתורגמת.. כמו שהם עושים כל שנה..

bsbgirl

New member
זה מהקדם גראמי

מסיבה שלפני הגראמי ולא התמונה של ניק ופריס זה מאותה מסיבה שהייתה אתמול...

bsbgirl

New member
'צטערת

באמת שמתי את התמונה הלא נכונה זה מהגראמי

N i c k i T

New member
איזה חמודים ג'סיקה סימפסון

ובעלה ניק לצ'י או איך שלא קוראים לו
איך הם מתאימים... איזה נייחמד לראות את כולם יחד מ-ה-מ-מ-י-ם שלי!!!

למעלה