האם זה מקרי? כתובת שגרירות פולין: רח' קר לי בך פינת מה זה 69.....
מ מעוז אישה New member 2/1/06 #4 בדיחה הבעל פותח את הוילון ואומר לאישתו:" תיראי איזה יום בהיר" אישתו עונה לו:" נו אז מה ?" הבעל:" הבטחת שיום בהיר תעזבי את הבית."
בדיחה הבעל פותח את הוילון ואומר לאישתו:" תיראי איזה יום בהיר" אישתו עונה לו:" נו אז מה ?" הבעל:" הבטחת שיום בהיר תעזבי את הבית."
א אמשל מילואימניק טחון New member 2/1/06 #5 ../images/Emo6.gif מעוז, שכחת לציין שמדובר בפולניה ובבעלה המסכן והמדוכא....
מ מעוז אישה New member 2/1/06 #6 זותי ... כבר מנכסת בדיחות../images/Emo6.gif מה זה לא עובד על רומניות למשל הבדיחה?
א אמשל מילואימניק טחון New member 2/1/06 #7 ../images/Emo6.gif השתגעת? מה פתאום... סוף סוף יש לפולניות איזו נישה יחודית, אז את רוצה לגנוב אותה? למה, מי מת?
../images/Emo6.gif השתגעת? מה פתאום... סוף סוף יש לפולניות איזו נישה יחודית, אז את רוצה לגנוב אותה? למה, מי מת?
O oshiko New member 2/1/06 #9 די. קיבלתי מסר משגרירת פולין! כבר הופך לתקרית דיפלומטית. לא נעים. היא תרד ממני רק אם מרס יראה לה מה זה ה-69 הזה.
די. קיבלתי מסר משגרירת פולין! כבר הופך לתקרית דיפלומטית. לא נעים. היא תרד ממני רק אם מרס יראה לה מה זה ה-69 הזה.
א אמשל מילואימניק טחון New member 3/1/06 #10 ../images/Emo6.gif אושיקו, נראה לי המנוחה עושה לך רק טוב...
א אמשל מילואימניק טחון New member 3/1/06 #12 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif
M mars4 New member 3/1/06 #13 אתמול שאל יאיר לפיד את חנה לסלאו מה היא רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלה. היא ענתה: "לא האמנתם לי שכואב לי הראש הא?" אם זה לא משפט פולני אז מה כן?
אתמול שאל יאיר לפיד את חנה לסלאו מה היא רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלה. היא ענתה: "לא האמנתם לי שכואב לי הראש הא?" אם זה לא משפט פולני אז מה כן?
א אמשל מילואימניק טחון New member 4/1/06 #15 חולה, חולה, חולה - אלמנה ../images/Emo6.gif זאת תמצית ההגדרה. חנה לסלאו היא בת לניצולי שואה. מישלא ראה ושמע אותה עושה סטנד-אפ שואה - הפסיד. היא יודעת לעשות את תמצית הפולניה. מתפרנסת מזה לא רע בכלל.
חולה, חולה, חולה - אלמנה ../images/Emo6.gif זאת תמצית ההגדרה. חנה לסלאו היא בת לניצולי שואה. מישלא ראה ושמע אותה עושה סטנד-אפ שואה - הפסיד. היא יודעת לעשות את תמצית הפולניה. מתפרנסת מזה לא רע בכלל.