האם זה מה שיש?

2zodiac6

New member
האם זה מה שיש?

אני לא יודעת אם הרצון להיות שונה חזק מהרצון להיות דומה. אני לא היחידה שחווה קשיים או משברים, אבל אני שונאת שמשווים אותי לאחרים. לא רוצה להיות חלק מהחברה הזו (הרודפת בצע, חיה על קפיטליזם, שוחה בביקורת כלפי כולם אבל כלל לא ביקורת עצמית, והכל מתוך רצון להגדלת רווחים אישיים כמובן), חלק מהפעולות האסטרטגיות שמפעילות כל אדם ואדם. עם זאת, אני מודעת לזה שאדם הוא יצור חברתי. ואני לא יודעת להתמודד עם זה אני לא רוצה את האינטראקציה עם אנשים לא אמיתיים ולא רוצה לקחת חלק במה שאנשים בגילי עושים... הבעיה? שאני לא אקטיביסטית אבל איפשהו גם לא אדישה. מה גם, שהמציאות כפי שאני רואה אותה כואבת ולא מזמנת..

תהיי קודם כל שלמה עם עצמך,זה המנוע והדרייב

החשובים ביותר לבן אנוש כדי להתמודד עם סביבתו מתוך שלמות עצמית.כמובן שיש לכך מחיר,כמו לכל דרך אותה אתה בוחר. אז היי את ובטאי את האני מאמין שלך במגעך עם הסביבה.כמובן שעלייך במקביל להיות לא רק צודקת אלא גם חכמה...,כי לא בכל הזדמנות מתאים לומר את אשר חושבים ומאמינים בו.בהצלחה.

sha na na revol

New member
כנ"ל

שנהיה ידידים, אם את רוצה
הMSN שלי הוא [email protected]

גרא.

New member
2zodiac6,כדאי שתאזיני לשירו המצויין של זא'ק

ברל,"הבורגנים",המייצג נאמנה את התחושות העכשוויות שלך,ואת אלה שאליהן תגיעי,אם תרצי או לא תרצי.אלא אם כן תצליחי לעצור את העולם בכדי לרדת ממנו..כל עוד בחברה אנושית,רק אנרכיסיטים מנסים ללכת נגד הזרם.אלא שגם הם,הם,כפי שתביני ככל שהשנים יתמתחו,גם הם מוצאים את עצמם כחלק אינטגרלי של המערכת.רצ"ב השיר.

למעלה