האם זה לטובה??

האם זה לטובה??

למה שאנון דהורטי לא תשחק בעונה הבאה?!?!?!? למה!!! אני יודעת למה סתם שאלתי.... האם אתם מעדיפים אותה או את המחליפה שלה?????????? מצפה לתגובות

P3H2O

New member
חוצפה! רוז היא לא המחליפה שלה~!!

רוז מקגוון בעלת תפקיד פרטי משלה שאף אחד אחר לא שיחק בו, היא נקראת פייג´, וכמעט כל הפורום מעדיף אותה על גבי שאנון. ולמה היא לא תשחק בעונה הבאה??? אממ.... קשה! תנסי בגלל שהיא כלבה מפגרת שלא מסתדרת עם אף אחד בכל סרט בו היא מככבת???(או סידרה). בבורלי הילס - היא לא הסתדרה וספלינג העיף אותה מכושפות - ספלינג נתן לה הזדמנות שנייה והיא גם לא הסתדרה עם ליסי ועם אנדי(השחקן שמגלם אותו) ואז אנדי מת בגללה וליסי, וול היא יותר חשובה משאנון ולכן היא נשארה ושאנון הבייתה.

ofirush

New member
לכל שונאי רוז\פיי´ג..

אני שונאת אותה גם...... חחח..... חולה עליכם!!!!!......

P3H2O

New member
מה עשית לה?? תפרסמי את תמונת המקור

לא המקור מהסדרה התמונה המקורית!!!

p3

New member
כאן בפורום... ../images/Emo19.gif

זה די מתחלק לשונאי פייג´, אוהבי פייג´, וצופי העונה הרביעית (שברור לאיזו קבוצה הם משתייכים)

HuGo Hell

New member
ומי אמר לך שזה *כול* סרט/סידרה?..

אז ככה!! בהתחלה {בעונה הראשונה שנייה} שאנן ואליסה הסתדרו {וזה מוכיח את ה"The Women of Charmed" כי הוא צולם בעונה השנייה!} שאנן רבה עם T. W. King{אנדי} בעונה הראשונה, והוא עף! {ותודה לאל שהיא רבה איתו, כי הוא סתם בעעע חטטן קרציה מעצבנת כמו פיבי וקול זה היה} ואז היא רבה עם אליסה בסוף עונה שלישית והיא התפטרה{שאנן}.. ועכשיו הולך להיות לה סידרה של 13 פרקים ממדע בידיוני שהוא יהיה בארה"ב ורוז היא כן המחליפה של שאנן!! פשוט לא אותה דמות!! שאנן שיחקה את פרו רוז משחקת את פייג´ {האחות האבודה} זהו! איתמר - די לקרוא לאליסה ליסי!

p3

New member
אנדי רולז!!1 ../images/Emo19.gif

הוא פשוט רולז. רולז. חבל שהעיפו אותו. כי הוא רולז. ממש רולז. ו... רוZ היא לא המחליפה של שאנן. שחקן מחליף במונחים המקובלים זה מישהו שמשחק את אותה הדמות שהשחקן שפרש שיחק, ורוז משחקת דמות אחרת לגמרי, ולא מתיימרת להחליף את שאנן. מה לעשות שבלי הדמות שהיא משחקת הסדרה הייתה יורדת מהמסכים- היא עדיין לא מחליפה את שאנן. ואנדי רולז. השחקן הגברי המועדף עליי מבין הארבעה (קינג, גרגורי, מקמהון וקראוז)

P3H2O

New member
כמו שאופל אמרה שהיא חושבת שזה היה

מבוים ה women of charmed אז גם אני חשוב ככה לא יכול להיות שבגלל ריב היא תעזוב צריך להיות משהו אחר שאנחנו לא יודעים עליו. לפחות זה מה שנדמה לי. ואופל, אני זוכר שבאיזה שלב אמרת(תתקני אותי אם אני טועה) שהם אמרו אחת על השנייה שהיא משחקת טוב וכו´ וזה יכול לקרות גם אם הם רבו, זה שאליסה היא שחקנית טובה(או שאנון) לא אומר ששאנון לא יכולה להגיד את זה בגלל שהן רבו ולהפיך.

Ophel McNeil

New member
היית צריך לראות איך היא אמרה את

זה....
ואני לא משווה בין פייג´ לפרו (את שאנן ורוז, לצערי, אני לא מכירה). שתיהן דמויות נהדרות, לשתיהן יש חסרונות מאוד בולטים, ואת שתיהן אני אוהבת.

buffgirl

New member
איך אתם יכולים להגיד את זה?

אנדי הוא כזה חמוווווד! הוא היה מזה מתוק.... חבל שהוא מת...
אני ראיתי את העונה הרביעית (ממש עונה פ33ה
) ואני אוהבת מאוד את פרו וגם את פייג´.. למישהו יש בעיה עם זה

P3H2O

New member
למה להיות ערסים???

"למישהו יש בעיה עם זה?" לא חבל שהוא מת הוא ממש לא סבול וקרצייה

buffgirl

New member
אני לא ערסית!

ואני בכלל לא התכוונתי ברצינות. זה היה בצחוק... אתם ממש כבדים בפורום הזה......... ובכלל, באחת ההודעות הקודמות כתבו שהפורום מחולק לאלא שאוהבים את פייג´, אלא שלא אוהבים אותה ואלא שראו את העונה הרביעית והיה כתוב שאלא שראו את העונה הרביעית ברור לאיזו קבוצה הם שתייכים........ זה הכל. באמת, למה אתם כל כך ממהרים לקטול אנשים בפורום הזה?

SaberTooth

New member
איך אתה יכול להגיד את זה על אנדי../images/Emo35.gif

אנדי "חטטן קרציה מעצבנת כמו פיבי וקול"
אנדי הוא הדבר הכי טוב שקרה לפרו, הוא היה בן הזוג המושלם בשבילה
הם פשוט התאימו ביחד. הוא לא חטטן, פשוט סקרן אותו איך זה שהבנות תמיד מופיעות בזירת פשע.

למעלה