האם זה ייתכן?

Dream on

New member
האם זה ייתכן?

כבר כמה זמן שיש לי פצע בפה שמסרב להירפא זה ממש מעצבן וכואב שאני מצחצח שיניים ובשאר היום אז מה זה קשור בכלל? טוב אז ככה: היה לי חלום שאני באיזה חדר מוזר כזה עם מלא מראות ואיכשהו הבנתי שאני חולם וזרמתי עם זה, עכשיו בחלום נזכרתי בפצע הזה ודימיינתי איך הוא לאט לאט נסגר וכבר אין לי אותו בבוקר שקמתי הוא נעלם כמעט לחלוטין. שאלתי היא- האם זה ייתכן שריפאתי את עצמי דרך החלום?? או שזה סתם צירוף מקרים מוזר

Gevakumon

New member
מעניין

תשמע, אני לא חושב שמישהו יכול לתת לך תשובה החלטית, יכול להיות צירוף מקרים, יכול להיות ריפוי דרך חלום צלול, שתי האפשרויות פתוחות תאמין במה שנראה לך נכון

LucidGuess

New member
ועוד איך יכול להיות!

קודם כל אני מציע לך להחליף למיברשת שיניים אחרת, יש לך כנראה חניכיים רגישים כמו לי וכמו הרבה אנשים אחרים ולכן אתה צריך ליקנות מיברשת רכה יותר ( יש דרגות קושי במברשות שיניים ) שלא תיגרום לפציעה של החניכיים, בזמן הציחצוח גם אל תילחץ חזק מדיי ובכוח בזמן הציחצוח. ריפוי בעזרת חלום צלול בהחלט הגיוני ויכול להיות! קראתי על זה המון חומר באינטרנט ובדיוק השבוע סיפרתי כאן על חלום צלול שהיה לי לפני כמה ימים ובו ריפאתי את עצמי תוך כמה שניות מכאבי בטן חזקים מאד שהיו לי במשך 2-3 ימים באיזור מאד ספציפי בבטן התחתונה! בחלום צלול יש לך קשר ישיר לגמרי עם התת מודע שלך, וכמו שרופאים יודעים כבר לתת מודע יש כוח ריפוי עצום שיכול לרפא אפילו גידולים סרטניים בגוף וגם על זה קראתי! לגוף שלך יש יכולת עצומה של ריפוי עצמי! בחלום צלול אתה יכול בקלות לישלוט על כוח הריפוי הזה ולכוון אותו לאיזורים ספציפיים שאתה רוצה לרפא! מאד יכול להיות שבאמת ריפאת את עצמך בחלום הצלול הזה!
LucidGuess

Variety

New member
אזהרה לגבי הנושא הזה.

קראתי בספר של רוברט מוס שהוא למד איך להתעלם מכאב. אך האם הוא מרפא את עצמו או פשוט מתעלם מהכאב. לדעתי בנושא הריפוי צריך ללכת לרפואה קונבנציונלית, ללכת לרופא, לעשות צילומים. אם אתה רק מעלים את הכאב, שהוא הדרך של הגוף שלך להגיד לך שיש לך שם בעיה בבטן, אתה מתעלם מהבעיה ועלול להחמירה. אני לא אומר שריפוי דרך חלומות איננו אפשרי, להיפך, לדעתי הוא אפשרי ויכול להיות מאוד יעיל, אך יותר מרפואה קונבצנציונלית, אך צריך בכל זאת לעבוד עם רופאים מוסמכים. ראיתי בערוף המדע על אחד עם גידול במוח שהרופאים כבר לא יכלו לעזור לו והוא רק חיכה למותו. ובעזרת הדמיון הוא הרג את הגידול. חלומות פז, Variety-

WINGS

New member
שמע...

יש שתי אפשרויות: 1) זה צירוף מקרים. 2)ריפאת את עצמך. אני יתייחס רק לאפשרות השנייה שעבדה אצלי פעם אחת. אני ספורטאי פעיל, וקיבלתי פעם מה שנקרא "רגל עץ". סיבי שריר מתכווצים בעקבות מכה חזקה. פציעה כזאת עוברת בדר"כ לאחר 3-6 ימים, תלוי בעוצמת הפגיעה. במקרה המדובר של הפציעה השכיחה הזאת שהייתה אצלי, זה היה ממש חזק ורציני. בלילה, חלמתי חלום, אמנם לא צלול, אבל בכל זאת, שאני עובר טיפול אצל הפיזיותרפיסט של הקבוצה, והוא עושה לי מסז´ מיוחד, ובבוקר אני קם... אין כאב, אין זכר, אני כמו חדש ! איך תסביר את זה ? כמו שתסביר את החלום שלך. זה ידוע שיש למוח השפעות חזקות על ריפוי הגוף, וחלום כנראה הוא אחד הדרכים לבצע ריפוי מהיר.

Variety

New member
מאוד ייתכן!!!

היי Dream on, מה שתיארת מאוד הגיוני לדעתי ומדהים! יש לנו שליטה על גופנו הרבה מעבר למה שנראה לנו שאפשר. ישנם שבטים שיכולים להעביר כאלה מקלות שישליקים (שכחתי איך קוראים לזה), דרך גופם בלי שירד להם דם, כי הם יכולים לשלוט על זה שלא יהיה דם באותה נקודה, אז לדעתי הגברת היכולת ריפוי שלנו גם אפשרית, להזרים יותר חומרים מרפאים למקום מסויים בגוף שלנו... ישנם סיפורים מדהימים על אנשים שנפטרו מגידולים בכל מיני מקומות בגופם בעזרת הדמיון, אז בחלום צלול, שהדמיון ברמה מאוד גבוהה - זה לדעתי עוד יותר פשוט. חלומות פז, Variety-

Solid

New member
נשמע מרתק במיוחד ...

מעניין מאוד , אני לא כל כך מבין ולא יכול לעזור לך אני חושב שנתנו לך פה אחלה תשובות..

roy758

New member
רגע, אז אפשר

גם לשנות דברים בגוף ולהתעורר ולראות שם השיתנו, או שזה מוגזם מדיי

Gevakumon

New member
אה, באופן מוגבל...

לגוף שלך יש צורה פיזית קבועה...אני לא חושב שאתה יכול לשנות את צורת הגוף שלך, אם אתה מדבר על שרירים או שומן אז יכול להיות, אבל לא צורה..

למעלה